30. Akademik Sultan
Düzeltme yapamadım o zaman ekleme yapayım. Biz 3 fidan geliyoruz. Ben, eşim ve kızımız.. O da fidanını kendi elleriyle dikmek istiyormuş:)
Printable View
31. Stj.Av.Fatma Gül Başar
:) Dilekçiğim, benim de bir fidanım olacak değil mi... Ne zaman gideceğiz dikmeye:)
32. Av.Aslı Yazıcı
Ben de varım.. Böyle güzel bir etkinliği hayata geçirme düşüncesi için, siz hukuki.net üyelerine çok çok teşekkür ederiz.
33. son karakol
Bütün güzel projelere varız.
"Manavgat'ta 16 bin futbol sahası kadar alan yandı" şeklindeki haberi görünce içim parçalandı. Zaten kurak olan biricik ülkemiz daha da kuraklaşıyor. İnsanlarımız yerinden yurdundan oluyor; Hele o ormanın içinde kaçacak yer bulamayan, köylülerin kaçarken kucaklarına aldığı birkaç kuzu dışında köylerde kalan hayvanlar için göz yaşlarım sel oldu aktı.
Bu manzaraları gördükten sonra, yapacaksak yapalım şu ormanımızı diyorum, bekleyecek zamanımız yok. Ciddi katılımcılar, ciddi projeler bekliyoruz. Şu anda parmakla sayılacak kadarız, yüzlerce katılımcıya ihtiyacımız var. Bu da bir vatan meselesi, lütfen duyarlı olalım. Bizden sonraki nesillere çöllerimizi bırakmayalım.
33.
Tabi ki varım.
Üyelerin ayrıca bir iki çevreye duyarlı dostunu getirmeye izin verilirse,katılımcı sayısı ikiye,üçe katlanabilir.Fidan sayısı da artar.
Ne dersiniz?
34. mdk
Ben de varım.
Kızım ve oğlum adına da fidan dikmek isterim.
Katılım tarih ve şekli maille bildirilirse katılmaktan keyif alacağım bir projeye imza atmış olan hukuki net yönetim/ailesine teşekkür ederim.
Saygılarımla
35. Nikon
Her zaman destekliyorum