Re: Almanya'ya Gidebilmek Hakkında
Alıntı:
redman35 rumuzlu üyeden alıntı
ya kardeşlik benim bi sorum daha olcakdı benim nişanlım çalışmıyorum acaba sorun olurmu?
Büyük ihtimalle olur...
Alıntı:
salpyilmaz rumuzlu üyeden alıntı
Büyük ihtimalle olur...
peki açık bi kapı varmı ne yapmam gerekir
Alıntı:
peki açık bi kapı varmı ne yapmam gerekir
Bu durumda birsey yapmasi gereken siz degil esiniz. Is bulmasi ve bir ev tutmasi gerekir. Devletten de yardim almamasi gerekir. Bunlar olmadan da vize alabilenler var, ancka oranlari düsüktür...
Alıntı:
Bu durumda birsey yapmasi gereken siz degil esiniz. Is bulmasi ve bir ev tutmasi gerekir. Devletten de yardim almamasi gerekir. Bunlar olmadan da vize alabilenler var, ancka oranlari düsüktür...
anladım şu an nişanlım tek başına yaşıyor kendi evinde tabi kirada bu sene okulu bittiyor.ama devletten yardım alıyor.ne yapması lazım yazın geldiğinde evlenceğiz zaten devletten fazla bişey almıyor gıdkannat geçiniyor.bu işlem uzun sürermi?
Alıntı:
anladım şu an nişanlım tek başına yaşıyor kendi evinde tabi kirada bu sene okulu bittiyor.ama devletten yardım alıyor.ne yapması lazım yazın geldiğinde evlenceğiz zaten devletten fazla bişey almıyor gıdkannat geçiniyor.bu işlem uzun sürermi?
Iste bu yüzden sizin de yanina gitmenize engel olmak isteyeceklerdir. Tek basina kit kanaat gecinen biri iki kisi haline gelince gecinemeyecektir. Ben is bulur calisirim diyeceksinizdir, ancak bunun da Almancasiz pek mümkün olmayacagini bilmeniz gerekir. Dolayisiyla esiniz ortalama 1100 € net gelire sahip olabilecek bir ise sahip olana kadar isiniz maalesef kesin degil...
Alıntı:
Iste bu yüzden sizin de yanina gitmenize engel olmak isteyeceklerdir. Tek basina kit kanaat gecinen biri iki kisi haline gelince gecinemeyecektir. Ben is bulur calisirim diyeceksinizdir, ancak bunun da Almancasiz pek mümkün olmayacagini bilmeniz gerekir. Dolayisiyla esiniz ortalama 1100 € net gelire sahip olabilecek bir ise sahip olana kadar isiniz maalesef kesin degil...
anladım kardeşlik saol şimdiden önlemmimizi alalım.umarım bi sorunla karşılaşmayız isveç hiç böyle şeyleri istemiyor ama şöyle bi durumda var isveçte ipini koparan gitmiş bu yönden almanya daha tutarlı ve daha büyük ekonomik
olarak daha zengin dimi
Alıntı:
anladım kardeşlik saol şimdiden önlemmimizi alalım.umarım bi sorunla karşılaşmayız isveç hiç böyle şeyleri istemiyor ama şöyle bi durumda var isveçte ipini koparan gitmiş bu yönden almanya daha tutarlı ve daha büyük ekonomik
olarak daha zengin dimi
Burada da 3 milyon kadar var onlardan, biri de benim. Almanya'nin ekonomik durumunun iyi oldugu söylenemez...
Re: Oturum vize başvurusu
Alıntı:
melih34x rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar , Almanyaya oturum vizesi için başvuruda bulunacağım ,fakat bir sorunum var.yaklaşık 9 ay önce bir arkadaşımın hatası yüzünden cinsel taciz sabıkası aldım ve para cezası verildi avukatım ankaraya temyize gönderdi,bu olay aile vizesi başvurumu etkiler mi? şimdiden teşekkürler...
Vize sürecinde sabika kaydina da bakildigindan sorun teskil edebilir, etmeye de bilir.
selam yılmaz kardeş bi aradan sonra yine sana bi sorum olcak bu sefer problem çok büyük umarım en yakın bi zamanda bana yardımcı olursun. kardeşim. şimdi benim eşim temmuz ayında türkiyeye geliyor. dün gece portekizli i arkadaşının kocasıyla konuşmuş kendisi alman vatantaşı olmamıştı. sen eğer geçmeden evlenirsen problem yaratırlar demiş acaba doğrumu ne yapmamız gerekir vatandışlığa geçincemi gelsin.yoksam evlendikten sonra problem olurmu?