Re: İnceldiği yerden kopsun
Neler inceliyor,incelen nedir, kalınlaşmış halat olmuş ilişkiler ne?
İŞTE EN YENİ OLAY YA DA YENİ BİR İHBAR NİTELİĞİNDE DURUM.
SAVCILARIMIZ İŞLEM YAPABİLMEK İÇİN BU DURUM HAKKINDA NEREDEN DOSYA BEKLEYECEK ?
Kılıçdaroğlu, Başbakan Ekrem Tosun’u tanıyor mu? Diye sordu. İşte Türkiye’nin madenleri ve yer altı zenginlikleri ve satılan gizli yer altı haritaları.
Kılıçdaroğlu ‘Maden’ buldu! İşte Ekrem Tosun’un hikayesi!
Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ekrem Tosun’u tanıyor mu? Diye sordu. İşte Türkiye’nin madenleri ve yer altı zenginlikleri ve satılan gizli yer altı kaynaklarının haritaları.
TUNÇ ERDEN YAKAR ÖZEL HABERİ / Turuncutime.com
CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, birkaç gün önce kameralar vasıtası ile Başbakan Erdoğan’a ‘Ekrem Tosun’u tanıyor musunuz?’ sorunu yöneltmişti.
Ekrem Tosun baş döndürücü bir hızla yükselen devlet memurlarımızdan biri olarak karşımıza çıktı. Gıda kontrolörü Ekrem Tosun, Maliye Bakanı Unakıtan’ın oğlunun yumurta sektörüne girip Türkiye’de yumurta sektöründe hızla tek olmaya çabalarken Konya İl Tarım Müdürlüğünde görevliydi. Diğer kontrolör arkadaşları ile bütün gün köy köy, sokak sokak dolaşarak vatandaşın elindeki yumurtalara üretim izniniz yok diyerek el koyup asfalt şantiyelerinde tüm yumurtaları imha ediyordu.
Ekrem Tosun’un yumurta ve izinsiz üretimler konusundaki savaşı ve gösterdiği üstün hizmet performansı memuriyette de yükselmesini hızlandırdı.
Ekrem Tosun, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 2006/ 8171 nolu kararı ile Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğüne getirildi.
Ekrem Tosun’un MTA 10. Bölge Müdürlüğü’ne; Diyarbakır, Batman, Bingöl, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illeri bağlı. Bu bölgelerdeki tüm maden araştırmaları Diyarbakır’daki merkezden yürütülüyordu.
Ekrem Tosun, buradaki görevini Enerji Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak yürütüyordu. Ekrem Tosun ve Enerji Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü’nde çalışan mühendis Erkan G. Mesai arkadaşlığı vesilesi ile tanışmaktadır.
Erkan G.’de çok yetenekli bir devlet memurudur. Erkan G.’nin karısı Sebahat Hülya G. adına kurulmuş Yerküre adlı madencilik şirketi en çok İhlas Holdinğ ile iş yapmaya başlar.
Erkan G.’nin karınsın şirketi Yerküre’nin İhlas Holding’e sattığı 54 maden sahasından 19’unu Erkan G.’nin babası N.G.’nin, 11’ini Erkan G.’nin eşi Hülya Sebahat G.’nin, 16’sını şirketin ortağı Y.B.’nin, 8’ini de firmanın kendi üzerinden satıldı. Bu satışlarda her bir maden sahasının değeri 40 Bin TL olarak kayıtlara geçti. Fakat satılan Maden sahalarının değerleri milyon dolarlarla ölçülürken İhlas Holding 54 Maden sahası için Yerküreye sadece 2,5 Milyon TL ödedi.
Erkan G.’nin Ekrem Tosun’un Genel Müdürlüğünü yaptığı bölgeye bağlı olan ve 440 bin YTL’ye sattığı Kahramanmaraş Elbistan’daki 11 ayrı kömür madeni sahasının değerinin 8 milyon dolar tutuyor. Aradaki müthiş rantın bir bölümü ise Erkan G.’nin banka hesaplarında bulunuyor.
GENEL MÜDÜR YAKIN ARKADAŞIM...
KANADALILARLA ORTAK OLAN HOCACILAR KİMLER?
Erkan G. ile İ.Y. adlı bir kişi arasında 18 Haziran 2007’de gerçekleşen bir telefon görüşmesi de İ.Y.: Kanadalılarla Hocacılar ortak oldu dedim ya sana. Bunların maden bölümleri var. Bunların genel müdürü de benim çok samimi arkadaşım. Bunlar ihalede olsun, şeyde olsun çok kıymetli saha arıyorlar. 35-40 trilyon bizim bir kara paramız var bunu aklamamız gerekiyor diyor.
Erkan G.: Tamam kurşun çinkoyu hemen verelim.
İ.Y.: Aynısını söyledim.
Erkan G.: Altın sahalarına da söyleseydin Kaz Dağları’ndakilerini de.
Diğer bir telefon kayıtları da şöyle:
A. : MTA’nın raporunu sen mi aldın ?
Erkan G.: Şu anda he inceliyom. Ben numarasını da veriyim abi? Arkadaşlar iyice bir etüt yaparlar.
A. : Rapor alınabiliyor mu oradan parayla?
Erkan G.: Rapor bende şu anda aldım
A. : Raporu iade etmeden onu bir fotokopi yaptıralım.
Erkan G.: Hee öyle yaparız abi.
A: : Biz onun ücretini takdim ederiz.
GENEL MÜDÜRÜN YAKIN ARKADAŞI ERKAN G. SAHTE ANALİZ RAPORLARI
Genel Müdürün yakın arkadaşı Mühendis Erkan G.’nin, eşine ait aracı Yerküre firmasından, maden sahası almak isteyen şirketlerin ilgilendikleri araziler için analiz raporu almak zorunda kalıyor. Erkan G.’ bu yolla, arazileri gerçek değerinin üzerinde gösteren toprak analiz raporlarının hileli biçimde çıkmasını sağlıyor.
Erkan G., bu amaçla numune analizi yapan kamu kurumlarından ‘Sevda’ adlı bir kadının aracılığıyla “sahanın değerinin yüksek gösterilmesini sağlamak için gereken yüksek miktarda cevher bulunduğunu gösteren hileli analiz raporu temin edilmesi” karşılığında rüşvet verilmesini organize etti. Erkan G.’nin, ‘Hüseyin’ adlı adamının numune analizlerini yapan Türkiye Petrolleri’nde görevli kişilerle “hileli analiz raporu” verilmesi için görüşüyor ve ‘Sevda’nın da bu işlemlere aracılık yapıyor. ‘Sevda’ adlı aracı bu işlemler için Erkan G. ve ekibinden 50 bin dolar para aldı.
Konu ile ilgili bazı telefon görüşme kayıtları ise özetle şöyle:
Hüseyin: Sevda hanım yine istiyor.
Erkan G.: Evet şimdi ne istiyor?
Hüseyin: Numune verdi ya. Hüseyin denen birisi varmış 3 bin, 5 bin, 10 bin dolar... Veriyorum veriyorum sonu yok.
Erkan G.: Ne kadar para verdin şu ana kadar sen bu kadına.
Hüseyin: 50 bin dolara yakın.
Sevda: Artık bıraktım. Bana tabanca çekmiş, bana mesaj atıyor, tehdit. Lan ben mafya mıyım? Senin şirketin kağıt üstünde bir şirketti. Ruhsat artık iptal noktasındaydı. Bana teşekkür edeceğine...
EKREM TOSUN’UN GENEL MÜDÜR OLDUĞU GÜNEY DOĞUDA MADEN TALANI YAŞANIYOR
Erkan G: ve ekibinin yaptıkları 2008 yılının Mart ayında patlak veriyor ve olay ayyuka çıkınca polis operasyonları başlıyor. Bir çok madenin yok fiyatlarla Kanadalı şirket ve ortağı olan Hocacılara satılıyor. En çok satılan Maden alanı ve Madenlerle ilgili haritalar Güneydoğu Bölgesine ait bulunuyor. Güneydoğu Bölgesinin başında Genel Müdür olarak ise Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan Erdoğan’a sorduğu EKREM TOSUN bulunuyor.
GENEL MÜDÜRÜN YAKIN ARKADAŞI VE MADEN TALANCISI ERKAN G.’NİN İNANILMAZ SERVETİ.
Erkan G. nin akıllara durgunluk veren mal varlığı ise dudak uçuklatan türden. Erkan G.’nin 2007 başlarından 2008 başlarına kadar 16 ay içinde banka hesaplarına 3 milyon doların üzerinde para girşi oldu. Çok düşük rakamlarla MTA ve MİGEM’den satın aldığı maden arazilerini astronomik rakamlarla büyük şirketlere satan Erkan G., kendi adına 47 bin metre kare tarlası, eşi Sebahat Hülya G. adına Antalya’da 12 bin metrekare arazi, Ankara’da dubleks ev, Erzurum’da üç ayrı ev, Ankara’nın çeşitli semtlerinde arazileri bulunuyor. Erkan G.’nin inanılmaz malvarlığına karşılık yanında MTA’dan 1400 YTL maaş alan bir memur olduğu biliniyor.
ABD İÇİN ALTIN, ÇİN’E KROM
Kılıçdaroğlu, Başbakan Ekrem Tosun’u tanıyor mu? Diye sordu. İşte Türkiye’nin madenleri ve yer altı zenginlikleri ve satılan gizli yer altı haritaları.
Kılıçdaroğlu ‘Maden’ buldu! İşte Ekrem Tosun’un hikayesi!
Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ekrem Tosun’u tanıyor mu? Diye sordu. İşte Türkiye’nin madenleri ve yer altı zenginlikleri ve satılan gizli yer altı kaynaklarının haritaları.
TUNÇ ERDEN YAKAR ÖZEL HABERİ / Turuncutime.com
CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, birkaç gün önce kameralar vasıtası ile Başbakan Erdoğan’a ‘Ekrem Tosun’u tanıyor musunuz?’ sorunu yöneltmişti.
Ekrem Tosun baş döndürücü bir hızla yükselen devlet memurlarımızdan biri olarak karşımıza çıktı. Gıda kontrolörü Ekrem Tosun, Maliye Bakanı Unakıtan’ın oğlunun yumurta sektörüne girip Türkiye’de yumurta sektöründe hızla tek olmaya çabalarken Konya İl Tarım Müdürlüğünde görevliydi. Diğer kontrolör arkadaşları ile bütün gün köy köy, sokak sokak dolaşarak vatandaşın elindeki yumurtalara üretim izniniz yok diyerek el koyup asfalt şantiyelerinde tüm yumurtaları imha ediyordu.
Ekrem Tosun’un yumurta ve izinsiz üretimler konusundaki savaşı ve gösterdiği üstün hizmet performansı memuriyette de yükselmesini hızlandırdı.
Ekrem Tosun, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 2006/ 8171 nolu kararı ile Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğüne getirildi.
Ekrem Tosun’un MTA 10. Bölge Müdürlüğü’ne; Diyarbakır, Batman, Bingöl, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illeri bağlı. Bu bölgelerdeki tüm maden araştırmaları Diyarbakır’daki merkezden yürütülüyordu.
Ekrem Tosun, buradaki görevini Enerji Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak yürütüyordu. Ekrem Tosun ve Enerji Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü’nde çalışan mühendis Erkan G. Mesai arkadaşlığı vesilesi ile tanışmaktadır.
Erkan G.’de çok yetenekli bir devlet memurudur. Erkan G.’nin karısı Sebahat Hülya G. adına kurulmuş Yerküre adlı madencilik şirketi en çok İhlas Holdinğ ile iş yapmaya başlar.
Erkan G.’nin karınsın şirketi Yerküre’nin İhlas Holding’e sattığı 54 maden sahasından 19’unu Erkan G.’nin babası N.G.’nin, 11’ini Erkan G.’nin eşi Hülya Sebahat G.’nin, 16’sını şirketin ortağı Y.B.’nin, 8’ini de firmanın kendi üzerinden satıldı. Bu satışlarda her bir maden sahasının değeri 40 Bin TL olarak kayıtlara geçti. Fakat satılan Maden sahalarının değerleri milyon dolarlarla ölçülürken İhlas Holding 54 Maden sahası için Yerküreye sadece 2,5 Milyon TL ödedi.
Erkan G.’nin Ekrem Tosun’un Genel Müdürlüğünü yaptığı bölgeye bağlı olan ve 440 bin YTL’ye sattığı Kahramanmaraş Elbistan’daki 11 ayrı kömür madeni sahasının değerinin 8 milyon dolar tutuyor. Aradaki müthiş rantın bir bölümü ise Erkan G.’nin banka hesaplarında bulunuyor.
GENEL MÜDÜR YAKIN ARKADAŞIM...
KANADALILARLA ORTAK OLAN HOCACILAR KİMLER?
Erkan G. ile İ.Y. adlı bir kişi arasında 18 Haziran 2007’de gerçekleşen bir telefon görüşmesi de İ.Y.: Kanadalılarla Hocacılar ortak oldu dedim ya sana. Bunların maden bölümleri var. Bunların genel müdürü de benim çok samimi arkadaşım. Bunlar ihalede olsun, şeyde olsun çok kıymetli saha arıyorlar. 35-40 trilyon bizim bir kara paramız var bunu aklamamız gerekiyor diyor.
Erkan G.: Tamam kurşun çinkoyu hemen verelim.
İ.Y.: Aynısını söyledim.
Erkan G.: Altın sahalarına da söyleseydin Kaz Dağları’ndakilerini de.
Diğer bir telefon kayıtları da şöyle:
A. : MTA’nın raporunu sen mi aldın ?
Erkan G.: Şu anda he inceliyom. Ben numarasını da veriyim abi? Arkadaşlar iyice bir etüt yaparlar.
A. : Rapor alınabiliyor mu oradan parayla?
Erkan G.: Rapor bende şu anda aldım
A. : Raporu iade etmeden onu bir fotokopi yaptıralım.
Erkan G.: Hee öyle yaparız abi.
A: : Biz onun ücretini takdim ederiz.
GENEL MÜDÜRÜN YAKIN ARKADAŞI ERKAN G. SAHTE ANALİZ RAPORLARI
Genel Müdürün yakın arkadaşı Mühendis Erkan G.’nin, eşine ait aracı Yerküre firmasından, maden sahası almak isteyen şirketlerin ilgilendikleri araziler için analiz raporu almak zorunda kalıyor. Erkan G.’ bu yolla, arazileri gerçek değerinin üzerinde gösteren toprak analiz raporlarının hileli biçimde çıkmasını sağlıyor.
Erkan G., bu amaçla numune analizi yapan kamu kurumlarından ‘Sevda’ adlı bir kadının aracılığıyla “sahanın değerinin yüksek gösterilmesini sağlamak için gereken yüksek miktarda cevher bulunduğunu gösteren hileli analiz raporu temin edilmesi” karşılığında rüşvet verilmesini organize etti. Erkan G.’nin, ‘Hüseyin’ adlı adamının numune analizlerini yapan Türkiye Petrolleri’nde görevli kişilerle “hileli analiz raporu” verilmesi için görüşüyor ve ‘Sevda’nın da bu işlemlere aracılık yapıyor. ‘Sevda’ adlı aracı bu işlemler için Erkan G. ve ekibinden 50 bin dolar para aldı.
Konu ile ilgili bazı telefon görüşme kayıtları ise özetle şöyle:
Hüseyin: Sevda hanım yine istiyor.
Erkan G.: Evet şimdi ne istiyor?
Hüseyin: Numune verdi ya. Hüseyin denen birisi varmış 3 bin, 5 bin, 10 bin dolar... Veriyorum veriyorum sonu yok.
Erkan G.: Ne kadar para verdin şu ana kadar sen bu kadına.
Hüseyin: 50 bin dolara yakın.
Sevda: Artık bıraktım. Bana tabanca çekmiş, bana mesaj atıyor, tehdit. Lan ben mafya mıyım? Senin şirketin kağıt üstünde bir şirketti. Ruhsat artık iptal noktasındaydı. Bana teşekkür edeceğine...
EKREM TOSUN’UN GENEL MÜDÜR OLDUĞU GÜNEY DOĞUDA MADEN TALANI YAŞANIYOR
Erkan G: ve ekibinin yaptıkları 2008 yılının Mart ayında patlak veriyor ve olay ayyuka çıkınca polis operasyonları başlıyor. Bir çok madenin yok fiyatlarla Kanadalı şirket ve ortağı olan Hocacılara satılıyor. En çok satılan Maden alanı ve Madenlerle ilgili haritalar Güneydoğu Bölgesine ait bulunuyor. Güneydoğu Bölgesinin başında Genel Müdür olarak ise Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan Erdoğan’a sorduğu EKREM TOSUN bulunuyor.
GENEL MÜDÜRÜN YAKIN ARKADAŞI VE MADEN TALANCISI ERKAN G.’NİN İNANILMAZ SERVETİ.
Erkan G. nin akıllara durgunluk veren mal varlığı ise dudak uçuklatan türden. Erkan G.’nin 2007 başlarından 2008 başlarına kadar 16 ay içinde banka hesaplarına 3 milyon doların üzerinde para girşi oldu. Çok düşük rakamlarla MTA ve MİGEM’den satın aldığı maden arazilerini astronomik rakamlarla büyük şirketlere satan Erkan G., kendi adına 47 bin metre kare tarlası, eşi Sebahat Hülya G. adına Antalya’da 12 bin metrekare arazi, Ankara’da dubleks ev, Erzurum’da üç ayrı ev, Ankara’nın çeşitli semtlerinde arazileri bulunuyor. Erkan G.’nin inanılmaz malvarlığına karşılık yanında MTA’dan 1400 YTL maaş alan bir memur olduğu biliniyor.
ABD İÇİN ALTIN, ÇİN’E KROM
Erkan G. ve ekibinin vurgunun boyutları uluslararası. Türkiye’de bir Amerikan firmasına aracılık eden Hamit ismindeki işadamı, mühendis Erkan G.’ye firmanın Ekrem Tosun’un Genel Müdürülüğüne bağlı bulunan Hakkári Yüksekova da çinko, Kaz Dağları’nda altın, Adapazarı Gölcük’te bakır sahalarıyla ilgilendiğini söyleyerek maden sahalarının ayrıntılı bilgilerini istedi. Ayrıca Çin ve Kanada firmaları için de altın, krom, bakır gibi rezervler hakkında aracılara bilgi aktaran Erkan G. nin Ekrem Tosun’un genel müdürü olduğu bölgedeki gizli harita ve bilgilere nasıl ulaştığı ise bilinmiyor.
Mart 2008 de olayların ortaya çıkması üzerine hükümet, Diyarbakır’da bulunan Maden Tetkik ve Arama (MTA) Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü kapatmaya karar verdi. Kurum; Kamu Yönetimi Temel Kanunu Tasarısı’nda yer alan maddeyle tasfiye edilerek tüm malları ve demirbaşları ile Enerji Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü’ne devredilmesi kararı alındı.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun elindeki dosyalarda ise Ekrem Tosun ve başbakan Erdoğan arasındaki ilişkiler olduğu iddia ediliyor.
Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük vurgununun tüm ayrıntıları Kemal Kılıçdaroğlu’nun dosyalarında yer alıyor. Erkan G. adlı Sadece sıradan bir memurun bile 100 milyonlarca dolar götürdüğü vurgunun ayrıntılarında Türkiye’yi şok edecek miktarlardaki vurgunun ayrıntılarını Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimlerden önce açıkladığında bir çok şirketin zor duruma düşeceği iddia ediliyor.
http://www.turuncutime.com/news/129/...009-02-03.html
Tayyip'in isi zor.. Kiliçdaroglu vurgun yapan bu Ekrem Tosun'u Basbakan'a belgelerle çok yakin oldugunu açiklicakmis ...
Deniz Fener'i vurgunu var, simdi de bu Ekrem Tosun
--------------------------------------------------------------------------
EN BÜYÜK RECEP İBN HAMAS BAŞKA BÜYÜK YOK
Belediye başkanlığından itibaren, CIA’ nın Ortadoğu şefi Yahudi mason
Morton Abramowitz ile, geleceğinin her adımını, Başbakanlığa giden yolların
kaldırım taşlarını döşeyeceksin,Amerikan Yahudi Lobilerinden randevu almak için beni Türkiye’denYahudi dostlarıma sorun diyeceksin.
Önce Yahudi Lobisi ADL den kasıla kasıla cesaret madalyası alacaksın Sonra
Yahudi Ofer’e bir gecede Galata Port İhalesini bağışlayacaksın Sanayinin can damarı Türkün alın teri göz nuru kanı canı olan Petkim’i ortağı İsrail Vatandaşı Alexander Msahkevich’e satacaksın Bush’tan randevu alamayınca İsrail Başbakanı Ehud Olmert’e süklüm büklüm Yalvarıp randevu aldıracaksın,
Türk’ün 80 yıllık birikimi emeği olan işletmeleri bankaları yer altı ve yer üstü
kaynaklarını tek tek, Yahudi sermayeli Küresl Kan Emicilere Peşkeş çekeceksin
Baş akıl vericin Kürtçü Cüneyt Zapsu Amerikalı Yetkililere Senin için ;
“Bu adamı lağım deliğine süpürmeyin istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.”
Dediğinde,
sesin çıkmayacak ben satılık mıyım uşak mıyım diyemeyeceksin,
Rusya’da alışveriş merkezi açılışında kuyumcunun biri ,Muhterem eşinize,
35000 bin dolarlık kolye hediye eder, karınız hemen kabul eder,kuyumcu aynı kolyenin bir eşini de Rus Belediye Başkanına eşi için takdim eder.
Rus Başkan size bir onur dersi verir .
Tanımadığı birisinin eşine hediye vermesini ,Rus Başkan, sen kim oluyorsun da
benim eşime hediye veriyorsun dercesine hediyeyikabul etmez, ve Eşiniz
Emine Hanıma verir
O da gözleri faltaşı , ağız kulaklara varmış şekilde ikinci kolyeyi de memnuniyetle alır.
Acaba Rus Başkan kadar onurlu olmak aklınıza gelmedi mi ?
Yada niye tahrik olamadınız beyim !
Yukarı da ki alçalmalar ve gerdan kıvırmaları yaparken, Hiç onuruna,şerefine ,
kamil! İmanına dokunmayacak Tahrik de olmayacaksın.
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olduğun akılına bile gelmeyecek.
Hakir gördüğün bir kabile reisi kadar birle olamayacaksın.
Aksine, eline şeker verilmiş yetim bayram çocuğu gibi sevineceksin
Değil mi onurlu aslan Kabadayı! Recep.
Kuzey ırakta Türk Askeri’nin başına esaret çuvalı geçirildiğinde;
Nota verecek misiniz sorusuna ne notası müzik notası mı ? diye dipçiğin yemediği için alay edeceksin ama, Davos’ta gürleyeceksin,Türk Ordusu çuvallanırken Büyük Türkiye Cumhuriyetinin onurlu Başbakanı değimliydin be RECEP İBN HAMAS Türkiye o zaman Sen’in deyiminle kabile ABDullahın deyimiyle çadır devleti miydi ?de Gıkınız çıkmadı.
Halbuki Türk’ün onurunu şerefini koruyacağınıza birde yemin emiştiniz.Türk Ordusunun Türk Ulusu’nun Şerefi , Onuru Seni hiç, aşığı olduğun Hamas kadar ilgilendirmedi mi? Be RECEP İBN HAMAS
Sen hiç Kerkük’ten elinizi çekmezseniz Diyarbakır’ı alırız diyen ,Küresel’lerin uşağı Barzani itine Bir şey söyleyebildin mi?
Bu ülkenin her karış toprağı senin namusun şerefin değil miydi? Diyarbakır’a göz dikmiş Barzani puştuna gelince tahrik olmuyorsun da Peres’in ses tonu, Seni tahrik ediyor çileden çıkarıyor.
Geç bu numaraları Recep geç
Barzani’nin korumasındaki Kuzey ıraktan PKK lı teröristler gelip Türkiye’de
karargah basıyor, MEMET leri şehit ediyorlar esir alıyorlar ama,
Aslan Recep’imiz tahrik olmuyor
Bu topraklar , bu askerlerden sen sorumlu değimlisin? Şerefine, onuruna ve
ikide bir cakasını sattığın imanına,ne oldu da Mozambik başbakanı Tanzanya
devlet başkanı gibi davrandın be RECEP İBN HAMAS
Sen hiç, bugün,dilimizi, yarın sınırlarımızı tanıyacaksınız diyen, Bölücü terörist
Baydemir’e ;hangi devletin sınırlarını kabul edecekmişiz ulan diyebildin mi? Gülyanların Beşir’e söyleyip görevine son verdirebildin mi ?
Ya da ,Milliyetçilerin, Ulusalcıların ve cumhuriyetin amansız düşmanı aslan
cumhuriyet Savcılarına! Emniyetçilerine! susturun ulan şu itleri diyebildin mi?
Diyemedin niye? Bir taşla iki kuş vurmak dururken niye diyesin ki.
Bir taraftan Kürt oylarını , diğer taraftan Türk’ten intikam almış olacaksın
Telafer’de 6 ay abluka altında tutulan 5000 katil Amerikan askeri 1500 puşt Kürt Peşmerge 1500 satılmış Şii Bedir Tugayı Havadan karadan saldırırken,
Türkmenler;
Nerdesin ey Türk Gardaşım. Katiller bizi yok ediyorlar onurumuz namusumuz
ağzı salyalı Kuduz itlerin elinde kaldı diye feryat figan ederken ,Binlerce çocuk açlıktan ilaçsızlıktan mamasızlıktan ve binlercesi de bombalarla katlediliyorlardı.
Ve o çocuklar ki gövdesi var başları yoktu çünkü başlar Amerikan Bombaları
tarafından un ufak paramparçaydı .
O anaların babaların kucağındaki başsız bebek ve çocuk cesetlerini Gördüğün de niye hiç tahrik olmadın vicdanın kan ağlamadı takiyyeci imanın köpürmedi
Hepsi süklüm büklüm olmuş yerlerde sürünüyordu O zamanlar Türk Devletinin Başbakanı değimiydin?
Kabile reisi miydin be Recep Felluce’de Telafer’de binlerce kadına körpecik kızlara tecavüz ve bu tecavüzlere dayanamayıp namuslarını temize çıkarmak için intihar eden Binlerce kınalı kuzuların cesetleri yürek dağlayan halleri seni niye tahrik etmedi vicdanını sızlatmadı.
O zaman Vicdanınız, imanınız Başbakanlık Rütbeniz tatile mi çıkmıştı.
Hamas’ların aslan yürekli RECEP’i
Hadi diyelim ki Tela Fer’dekiler Senin sevmediğin, TÜRK Oğlu TÜRK TÜRKMEN’diler.
Ya Felluce’deki katliama ,insansızlığa, alçaklığa kahpeliğe ne demeli.
Onlar hem senin en çok sevdiğin Arap Irkındandı hem de çok sevdiğin ehlisünnet Mezhebindendiler. Niye hiç gözlerin kızarmadı burun deliklerin inip kalkmadı uysal koyunluktan çıkıp Aslan kesilmedin.
Irakta öldürülen çocuk sayısı 65 bin Gazze’de ölen çocuk sayısı 300 Ne oldu da dün sümsük idin de bugün gazaba gelip kılıç sallayan Mücahit! Recep İBN HAMAS oldun.
O zaman önünde yerel seçim yoktu. Yolun sonuna geldiğin dibe vurmuş
ekonomi Yoktu. Fabrikaları kapanan sanayi yoktu Onun için sürüleşmiş milleten oy alma kaygın da yoktu değil mi?
Be Yahudi cesaret madalyalı Kahraman RECEP İBN HAMASIM
Davos’a giderken Türk milletine yutturacağınız bu kirli senaryo hazırdı Öyle hazırdı ki, Peres’e katilliğini ispat için Tevrat’tan ayet yazıp eline bile vermişlerdi
Davos’to ne oldu Recep.
Peres’e niye senden 10 dakika fazla söz verdiler. Aptallar da zannediyor ki
Türk başbakanı aşağılanan Türk onurunu korudu.
Sen ömründe Türkün herhangi bir şeyini dert edindin mi ?Türklük senin hiç,
umurunda oldu mu? ki Davos’ta Türk Milletine hangi hakaret yapıldı da o kadar celallendin, kırılan senin, şeytani gururundu kibrin di
Yada yaklaşan seçimleri garanti altına almak için Küresel itlerle yazdığınız
Kirli senaryonun kara tiyatrosunu çok iyi oynadınız çok.
Türkiye’de ki sürüleşmiş azat kabul etmez ,Milliyetçisinden Liberalline, dindarına dincisine solcusuna kadar insan yığınlarının şakşakçılığına bakarsak Maksat hasıl olmuştur.
Emperyalistler ve işbirlikçileri gene kazandı., Hem de açık farkla
Nasıl olsa Ergenekon davası ile tutuklatacağın ses getirecek kimsede kalmamıştı
bir Kıvrıkoğlu vardı O da,
bugün ki sümsük Genel K kurmaya dedi ki, gidin Recep Ağanıza söyleyin;
Beni tutuklamak için kapıma gelen işbirlikçi, ister üniforma giymiş Türk Subayı
Ve Türk Polisi olsun,
İşbirlikçilere Teslim olmam, son kurşuna kadar direnirim deyince, tırstınız
sadece Kılınç Paşayı alıp sonra bıraktınız.
Peki niyedir bu palanlı artistlik bu caka ?
Çünkü kalan birkaç parça TÜRK işletmesini emeğini bankasını silah fabrikasını yer altı ve yer üstü kaynağını da emperyalistlere peşkeş çekmek için ,yerel seçimleri alman lazım, iktidarda kalman lazımdı
Emperyalistler senden daha iyi işbirlikçimi bulacaklardı.Değil mi?
Davos fatihi! Recep İbn Hamas.
( TEK 28 ocak 2009 tarihin de işbirlikçilere satıldı )
Birde ortalıkta toplantı düzenleyen timsah göz yaşı döken Emine Hn. var.
Gazze’ye dışarıdan gazel okuyan Emine Hn.Peres kocasına sesini yükselttiği için dayanamayıp göz yaşına boğulan Emine;Sen hiç hain tuzaklarla parçalanmış bedeninin parçaları bulunamadığı için,tabutun yarısı taşla doldurulan, arkada boynu bükük kınalı kuzular bırakan,
Şehit MEMET’ler için ağladın mı?
Sen hiç, Herhangi bir şehit MEMET’in evine gidip boynu bükük kuzularını okşadın mı?
Maşallah Davos’lar da sahte gözyaşı ile rol de, kocandan geri kalmıyorsun.
Senaryoyu Küresel Emperyalistler Kocanla beraber yazıyorlar,sizde oynuyorsunuz
Şu Türk Ulusu’na da bir diyeceğim var.
Irak’ta bir milyon sivil katledilirken bunların 180 bini çocuk ve kadın Meydanlarda yok
Kendi yurdunu Onurunu namusunu bayrağını korumak için canını veren
şehit MEMET’lerin cenazesinde yok
Teröristlerle savaşırken yediği kurşunlarla belden aşağısını, sonra,alçak bir teröristin iftiralarını karalamalarını delil kabul eden Diyarbakır ve diğer satılmış mahkemeler tarafından dosyalar hazırlanınca,madalya veren devletin, bir teröriste bir aşağılık haine verdiği değer kadar değer vermediğini görünce, yarım kalan kendini bu ülke bu bayrak bu kadir bilmez millet için feda etti
Türk’e hakaret eden Hırant’ın cenazesinde 100 binler olan Türk Milleti;
sanki cehennemin dibine girmiş,Kocatepe de Şehit Albay Kırca’nın cenazesin de Yoktu Yok.
Aynı akşam satılmış dinci ve de Türk’e kinci ne kadar uşak kanal STV ,Kanal 7, Ülke, kanal 24,kanalA ve diğer işbirlikçi ne kadar satılmış varsa Albay Kırca’yı ağızları salyalı yargılıyor peşinen mahkum ediyorlardı .
Bunların programında Birde TBMM üyesi bir çukurda vardı.
Albay Kırca’nın günahı neydi acaba. Kendi vatanını yurdunu bayrağını korurken
Ölüsüne bile saldırmaktan utanmayan dinci alçakların da beklide olmayan onur
Şeref ve namuslarını da korumaktı.
Bu ağzı salyalı satılmışlar saldırırken, cenazesine katılmaya korkan sünepe
Milliyetçi! Muhalefet yok, Solcu muhalefet yok .
Dün omuz omuza savaştığı silah arkadaşı yok. Paşalığı işbirlikçilere hizmet ve
küresel eşkıyalara diz çökmek gören anlı şanlı generaller yok Bosna’da birkaç Boşnak öldürülünce canlı yayına geçen din tüccarı haramzade,Hırsız, fukara sıralayıcı ,
Bosna Canlı yayıncısı yalaka küre Enver yok.
Ve aynı canlı yayında kıçlarını yırtan dini mübin binlerce Boşnak yaltakçıları yok Çağlayana 100 binler olarak toplanan kanları kurutulmuş Filistin yardakçıları yok Gece yarısı RECEP İBN HAMAS’i karşılayan kendi ırkının ( Türkün ) gönüllü celladı Arapseverler yok.
Ey müritleşmesini ve 1190 yıldır Araplaşmasını tamamlayamayan
Kendi ırkının şehid’ine taş yürek, başkasının ölen teröristine bile
Yanık Kerem Türk Milleti;
Sana ,utan diyeceğim amma, o kadar sürüleşmişsin ki;
Sende utanacak yüz de yok.
Tengri Yarlıgasın
Mehmet SANCAR
Kasımpaşalı esip gürlüyor. Şu seçimlere kadar IMF yi oyalayıp sonrada kuzu kuzu stand by anlaşmasını imzalayacak. Görürsünüz, muhteremler.
PKK üzerinden siyaset yapmak küfür, Hamas üzerinden cihat öyle mi?
“PKK üzerinden siyaset yapmak bu ülkeye yapılacak en büyük kötülüktür. Şehit ve gazilerimizin kanı üstünden siyaset yapanlar akan kanda boğulurlar.”
Bu beyanın sahibi Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakan’ı Recep Tayyip Erdoğan’dır ve bu sözleri PKK’nın yaptığı karakol baskını sonrasında AKP’nin grup toplantısında etmiştir.
Hatırlayın, aynı Erdoğan şehit cenazelerinin camilerde kaldırılışı esnasında tepkisini dışa vuran şehit yakınlarını da polis ablukasına aldırıyordu.
İstanbul kutlamaları
Diyeceksiniz ki Başbakan’ın yaptığı doğru!
Kan ve katliam üzerinden siyaset yapmak ayıp ötesi bir şey ve hatta küfürdür.
El hak doğrudur...
Buna itiraz eden ve tersine davranan yanlıştadır!..
Ancak...
Tam bu noktada PKK üzerinden siyaset yapılmasına haklı olarak feveran eden Recep Tayyip Erdoğan’ın son yaptıklarına bakıp sorgulayalım:
PKK ve şehitler üzerinden siyaset yapmak yanlış da Hamas üzerinden siyaset yapmak mübah mıdır?
Evet soruyorum, PKK için ayıp ve yanlış olan Hamas için nasıl doğru oluyor?
Değilse söyler misiniz Tayyip Erdoğan’ın Davos’tan sonra yaptıkları nedir?
İstanbul’daki o karşılamalar, hazırlanan pankartlar, sabaha kadar açık tutulan Metro, siyasi gösteri için değil de ne içindi?
Peki ya Sinop ve Samsun meydanlarında hâlâ devam eden övünmeler ve kahramanlık taslamalar!
PKK üzerinden siyaset yapmak küfürken Hamas üzerinden siyaset yapmak cihat ya da ibadet mi oluyor?
Değilse o seremoniler, kutlamalar, hava basmalar neyin nesidir?
Yoksa PKK’nın katlettiklerinin önemi yok, İsrail’in katlettiklere ise mücahit diye mi bakılıyor?
Mehmetçik ve Hamas!
Böyle değilse sorarım size, PKK’nın katlettiği şehitlerimizin cenazelerini bile polis kordonları ile ablukaya alıp şehit yakınlarının feveran etmesine bile izin verilmezken, Hamas kayıpları için yapılan toplu ayinler ve koparılan o vaveyla niçindir?
Yoksa onların gözünde gerçek şehit PKK’nın katlettiği askerlerimiz değil de İsraillilerin öldürdüğü Hamas militanları mı?
Değilse açıklasınlar, bu ayrıcalık niçin?
Bu ülke ve bayrağı için ölenlere, aman Barzani-Talabani dostu AKP seçimde zarar görmesin, az oy almasın diye ağlayamayacaksın, ama öbür yandan Araplar Filistin diye bir devleti kurmak için kayıp verince milli yas ilan edip ortalığı yıkacaksın!
Ben bunu anlayabilmiş değilim, anlayan biri varsa gelsin lütfen anlatsın bana!..
Hayır Gazze’de katledilen Filistinlilere elbette ben de üzülüyorum, ama benim önceliğim bu ülke için toprağa düşen Mehmetlerdir.
Bakalım artık alenileşen bu tuhaf tutuma Başbakanımız nasıl bir açıklama getirecek?
Sabahattin ÖNKİBAR 19-02-2008 YENİÇAĞ G.Z.T
Yazının Tamamıhttp://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_...hp?hityaz=7257
Cevap: İnceldiği yerden kopsun
one minute!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RTE Diyor ki:
Vatanı böleceğim; beğenmeyen ülkesini terketsin istediği yere gitsin!
'PKK'yla görüşülsün savaş yayılabilir'
DTP Eşbaşkanı Emine Ayna, Kürt sorununda DTP'nin de PKK'nın da Abdullah Öcalan'nın da muatap olduğunu söyledi.
Ayna, devletin DTP'yi direkt mutap almasını, PKK ve Öcalan'la dolaylı ya da gizli görüşme yapmasını istedi.
Ayna, beklentilerinin boşa çıkması halinde, savaşın ketlere yayılacağını ve Türkiye'nin altüst olabileceği kaygısını taşıdığını söyledi.
Kuzey Irak kaynaklı Aknews'e açıklama yapan Ayna, şunları söyledi.
"Savaş geçmişte de kentlerde yaşandı ama onlar kürt kentleriydi. Sırnak'ta, Hakkari'de, Van'da, Diyarbakır'da Kürtlerin kaybedeceği bir şey yok.
Ama, ondan ötesinde yaşanmaya başladığı an, Türkiye altüst olur"
NAMIK DURUKAN Ankara
10-Ekim-2009 sayfa 22 Milliyet G.Z.T
m.e.sezen: Notu Açılım adı verilen sürecin.......................
Sayın Silivri savcıları geldi aklıma.
Açılıma olumlu bakıyorum, ancak DTP'lilerin açılım falan umurlarında değil. Sanki kendileri PKK'nın meşru kanadını oluşturmuyormuş gibi, görüşmenin PKK ve Apo ile yapılması gerektiği şeklinde olmayacak işle uğraşıyorlar. DTP Kürtletin bir kısmının ve PKK'nın siyasi ve meşru temsilcisidir. Görüşmelerden kaçmaları işi yokuşa sürerek açılımı tıkamaktır. Açılımdan kaçınmak, kavganın devam etmesinden yana olmak demektir. PKK bu kavgadan besleniyor.
CHP'nin tabanı bu açılıma çok da uzak değil. Zaten arşivlerdeki raporları AKP'nin görüşlerinden daha radikal. Bu nedenle CHP'nin bu sorundan ve açılımdan uzak kalabileceğini zannetmiyorum.
MHP, zaten ümitsiz vaka. Onlar, dağa çıkmayı düşünüyorlar. 12 Eylül öncesinde de "vatan kurtarmak" işiyle meşgulken duvara toslamış olmaları demek ki hala akıllandırmamış.Allah akıl fikir versin.
Onu bunu bilmem ama Akp ye tek alternatif Osman PAMUKOĞLU dur.
Sayın PAMUKOĞLU muhalefet ve iktidarla açıkca dalga geçip alay ediyor.Espirili siyasi sohbeti,pratik zekası,tecrübesi,milli duruşu,ses tonu fiziği suratı mükemmel bir adam.Sayın PAMUKOĞLU Türkiyenin ilk komando generalidir,harb okulunu 1.likle bitirmiştir,pkk terör örgütüne bugüne dek en büyük zaiyat ve zararı sayın PAMUKOĞLU vermiştir.
Sayın PAMUKOĞLU nun partisinin kurmay ve yönetimini kendi değil halka seçtirmiştir.Tüm parti masraflarını halk finanse etmektedir.Medya desteği olmamasına rağmen bugün tüm Türkiye onu iyi tanımaktadır.
2010 yazında bir erken seçim duyumu vardır.Sayın PAMUKOĞLU parti halkın partisidir onlar ne istiyorsa o olacaktır,liderinide kendi içinden seçecektir,ben sadece onlara rehber ve önder olacağım demektedir.
Avukatlarımız kendilerine güveniyorlarsa buyursun yönetime halk oyu ile girsin derim.Ücretsiz hiç bir masrafınızda yok.Her şey halk iradesindedir.
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
RTE Diyor ki:
Vatanı böleceğim; beğenmeyen ülkesini terketsin istediği yere gitsin!
Yalnız mı gideceğiz yoksa giderken yanımıza almamız gereken biri var mı :DD