Re: Hukuki.net üyelerine manifesto
Haber
Son Güncelleme: 22.10.2007 17:09:10
Etkinlik Tarihi: 22.10.2007
TÜM MESLEKTAŞLARIMIZI TERÖRÜ KINAMA YÜRÜYÜŞÜNE BEKLİYORUZ
Hakkâri Dağlıca’da bir piyade bölüğünü pusuya düşürerek haince saldıran, 12 askerimizin şehit edilmesi ve 16 askerimizin de yaralanmasına neden olan terörü İstanbul Barosu üyesi avukatlar yarın (23 Ekim 2007) yapacakları bir yürüyüşle kınayacaklardır.
Başta Baro Yönetimi olmak üzere avukatlar, Tünel’deki Baro Merkez binasının önünde toplanacaklar ve saat 15’te de Taksim Cumhuriyet Alanına cüppeleriyle yürüyüş yapacaklardır.
Bu yürüyüşe tüm meslektaşlarımızın katılımını bekliyoruz!
İSTANBUL BAROSU BAŞKANLIĞI
Alıntı:
skla rumuzlu üyeden alıntı
Tepkinize hak vermekteyim. ancak ben iskenderunda ki bütün avukatların bu organizasyondan haberdar olduklarına sanmıyorum. daha programlı bir organizasyonla iyi neticeler alınacağında %100 eminim...
Böyle bir program yoktu. Bayramın 1. gecesi aklıma geldi ve cep telefonumda kayıtlı olan yaklaşık 30 meslektaşlarıma msg gönderdim, 1 kişi geldi.:kızgın: Üzücü olan tarafı budur.
Bu vatan türk bayrağına ve bölünmez bütünlüğüne saygı duyanlarındır.şehitlerimizin bu uğurda can vermesini gerektirecek her keze sesleniyorum sadece mehmetçik yok bizde varız.Ne yaparsanız yapın mu millette Ne Mutlu Türk'üm Diyene diyen son canı almadıkça bu vatanı bölemez hain saldırılarınızla bizi yıldıramassınız.
Önce Ölen Şehitlerimize Rahmet Yakınlarına sabır ve metanet diler.TERÖR'e Tepkiden dolayı herkesi kutlar Tahrik ve galeyana gelmeden sakin ve akli selim tepki vermeyi Tavsiye ederim...
Bu olaylar göründüğü ve düşünüldüğü gibi Basit TERÖR olayı değil..Bunun altında Serv ve öncesinin yeniden gizli plan ve emellerinin uygulanış başlangıcıdır..
Daha fazla detaya girmeden Herkesin ATATÜRK'ün Gençliğe hitabesini bir kez daha okumasını ve ona göre yeniden bir durum değerlendirmesi yapmasını isterim..Emperyalistlere karşı iki seçeneğimiz var..Ya istiklal tam bağımsızlık ya ölüm..Tercih hakkı Yüce Türk milletinindir..Bu millet her ikisinide yapma cesaret kudretine muktedirdir..
Allah sonumuzu hayır etsin yar ve yardımcımız olsun..
söylediklerinize hak vermek istemezdim..ama doğru olan sizin söyledikleriniz..
Bizim insanımıza neler olmuş....kafama sıkıp kurtulayım diyorum şu beynimi kemiren düşüncelerden..insanların bu kadar cahil bu kadar özünü unutmuş olamaz bir millet...nasıl bir hal almışızki herfler yüzde 47 le başa geçiyor..ve herkesin gözünün içine baka baka güzelim memleketi şerefsizce satıyorlar..bizim insanıımız bu değildi biz kurtuluş savaşını nasıl kazandık .biz TÜRKÜZ bile diyemiyorum artık...
Fırat abi lütfen sen ve senin gibi düşünen insanlara duyarlı insanlara ihtiyacımız var...gerekirse tek tek kapı kapı dolaşarak ....inanki başarılmayacak hiç birşey yok....
Tayfun abi ben şundan nefret etmeye başladım artık...Her yerde yürüyüş var..Bana çok anlamsız kuru gürültüler gibi gelmeye başaldı artık..%90 ı öyle diye düşünüyorum..Başka ne yapılabilir..Daha ses getirecek daha farklı bişey ne olabilir..Grup içerisinde yürüyen arkadaşlar öyle lavubali şeyler yapıyor ki artık ne ylaan ne doğru kim gerçek kim sahte belli değil...çözüm olmalı elbet bi çözüm olmalı..
Bekir Coşkun:
"Durmadan toplantı yapıyorlar, Atatürk cumhuriyeti kurarken bu kadar toplantı yapmamıştı."
İlahi Bekir Coşkun. Atatürk'ün oğlu torunu malı mülkü ABD denin elinde değildi ki. Komşunun bahçesine bir kötü eşyanızı emaneten koyun bakalım selamı kesebiliyormusunuz. Adamın canıda canın yongasıda orda.
Zaten başka bir şey yapmaya niyetlerinin olmadığı çoktan ortaya çıktı. RTE İngiltereye gidiyor. Burda kalsa şehit cenazesine katılması gerekecek ki sevmediği tek namaz bu. Çünkü cumalar ve bayramlar gibi oy getirmiyor. İki hafta sonra ABD ye gidecek. Biliyorki 15 günde unutur vatandaşım.
Lütfen unutmayalım, unutturmayalım.........
öncelikle ŞEHİTLERİMİZE rahmet ailelerine ve yakınlarına sabır ve metanet dilerim.'artık kötü haber duymak istemiyoruz yüreğimiz sızlıyor şehit haberi duydukça içimiz kan ağlıyor gözlerimiz yaşlı biran önce VATANIMIZ bu tehlikeden kurtulsun.artık yeter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ATAMIZIN GENÇLİĞE HİTABESİNİ UNUTMAYALIM:
'EY TÜRK GENÇLİĞİ!BİRİNCİ VAZİFEN TÜRK İSTİKLAL VE CUMHURİYETİNİ İLELEBET MUHAFAZA VE MÜDAFAA ETMEKTİR....