Re: Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı
Dün demişiz ki :
'' Şimdi bu barzaninin güvendiği ne olabilir ? Sorusuna davam edelim. Arkasındaki destelkelr değil kesinlikle çünkü operasyon yapılırsa bu destek işine asla yaramayacaktır. Türkiye belki ( Hiç sanmıyorum. ) bir bedel ödeyecektir ama Barzani denen yiğit tarihin karanlık sayfalarına hain olarak gömülmüş olacaktır. Öyleyse nedir ?Acaba bu aşiret lideri ne kadar öfke duyarsa duysun Türkiye’nin resmi olarak dile getirdiği sert söylemin gereğini asla yerine getiremeyeceğini mi biliyor ? Aşiret lideri acaba Türkiye’den etkili bir saldırı gelmeyeceği konusunda kesin bilgiye mi sahip? '' Kendi kendime sormuşum bugün bazı gazetelerden yanıtı geldi. Okurken Alla allah bizim soruya bu kadar oturan yanıt olurmu yahu dedim.
Bakın bakanlık eşrafından Vecdi efendi ne demiş. Eşdeğer abd li meslektaşına (Zaten bu meslektaşıda anlamam ne demekse bu örneğin ikiside avukattır avukatlık bir meslektir meslektaş olunur yada dokyor öğretmen v.s Bakanlık diye bir mesleğide bizimkiler icat etti Tayyip efendide seviyor ingiliz meslektaşım dedim bilinki İngiltere başbakanından söz ediyor yoksa İngiltere İmamından değil... )
'' PKK’nın 12 askeri şehit etmesinin ardından Ukrayna’da düzenlenen Güney Asya Savunma Bakanları zirvesine katılan Türk Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve ABD’li meslektaşı Robert Gates 30 dakika süren bir görüşme yaptı. Dün yapılan bu görüşmenin detaylarını Gönül ve Gates, Amerikan Associated Press ajansına açıkladı. Buna göre gazetecilere gülerek poz verip içeri girdikten sonra Gönül, ABD Savunma Bakanı’ndan Amerika’nın PKK ile ilgili olarak derhal harekete geçmesini istedi. Türk bakan, “Amerika’nın bir şeyler yapması gerek. Kamuoyu baskısı çok büyük. Elle tutulur bir şey istiyoruz. Ne olursa olsun. Çocuklarımız ölüyor. Ordu sınırötesi operasyon planlıyor. Sınırı geçmeyi düşünüyoruz ama hemen değil. Bu işi Amerikalılarla birlikte yapmak istiyoruz” dedi. Uluslararası haber ajansları Vecdi Gönül’ün bu açıklamalarını “Türk bakan acil bir sınırötesi operasyon ihtimalini düşürdü” şeklinde yorumladı.
Ermeni yasası tehdidi
Gates gazetecilere bu sözlere verdiği yanıtı anlatırken ders verir gibi bir tutum takındı: Vecdi Gönül ile yaptığım görüşmede tek başlarına harekete geçmekten çekindiklerini gördüm ve rahatladım. Bu iyi bir şey. Acil bir operasyon olacağı izlenimini edinmedim. Türk bakana itidal ile zayıflığın birbirine karıştırılmaması gerektiğini söyledim. Bu işte beraber çalışmamız gerektiğini belirttim. Operasyonun hem Türkiye’ye, hem Irak’a, hem de ABD açısından olumsuz olacağını, sınır ötesi operasyon yapılması durumunda ABD Kongresi’nde bulunan Ermeni soykırımı yasa tasarısının geçmemesine yönelik çabalarımızın da zarar göreceğini anlattım.
“İstihbarat dersi” verdi
ABD’li savunma bakanı açıklamasının devamında ise Türkiye’nin PKK konusunda eksik istihbarat bilgisine sahip olduğunu ima etti: Teröristler konusunda en önemli şey güvenilir istihbarat bilgileridir. Bu bilgileri alırsınız ve buna göre askeri operasyonunuzu yaparsınız. Türk bakana güvenilir istihbarat bilgileri ve belirli nokta hedefler olmadan Kuzey Irak’a büyük bir Türk gücünün gönderilmesi durumunda bunun büyük kayıplara yol açabileceğini söyledim.''
Peski pes ve hala bakanım diye ortalarda dolaşıyorsun ayıptır yazıktır günahtır. Topunuz şehitlerimizin bir tırnağı etmezsiniz ama maalesef ülkeyi siz idare ediyorsunuz daha doğrusu edemiyorsunuzda çaktırmamaya çalışıp icazet peşindesiniz.
Arkadaşlar barzani talabani pkkya destek veriyor tartışmasını bırakın destek vermiyorlar çünki pkknın ta kendisidir bunlar.Amerikada pkknın ta kendisidir.Artık bırakın destekmi veriyorlar şumu oluyor bumu oluyor tartışmasını...sizlere olacakları söyliyim bir kaç gün sonra her şey unutulut gider.Ağlarsa analar ağlar gerisi yalan ağlar...
Saygılarımla
papaz öldürüldüğünde hepimiz hristiyanız dedik.dink öldüğürüldğünde hepimiz ermeniğiz dedik.peki 15 günde 30 şehit verdik hangisi hepimiz türküz hepimiz mehmetçiğiz dedi .sorarım size.unutmayalım türkün türkten baska dostu yoktur
Gazetenin birisi diyor ki ''Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere gezisine çıkarken ANA uçağında gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Kuzey Irak’ta PKK’ya karşı ABD ile ortak operasyon yapabiliriz" diyen Başbakan, zamanlama konusunda şu güvenceyi verdi: "Operasyonun askeri gerekçeleri oluşmadan bu adımı atmayız. Halk, sokak ve muhalefet partileri istiyor diye duygusal davranmayız."
O koyu yazıyı ben koyulattım. Başbakan GÜVENCE VERMİŞ. Allah için okuyun kime vermiş? Direk PKK ya ve diyor ki operasyonun askeri gerekçeleri oluşmadan... Neymiş askeri gerekçeler Allah için onuda söylede bilelim. Ah sana oy verip te başa getirenlerin varya... Ne yaptıklarını anladılar mı acaba ? Hiç sanmam Din bezirganlığınla geldin işi ülkeyi satmaya kadar götürdün şimdide gururumuzu yok ediyorsun. Nesin sen ya ? Ne ? Aileni yolla abd ye ötekine hasta ayaklarına yollama gemicik al ama BU VATANIN GERÇEK EVLATLARI ÖLSÜN
Tamam kabul her ülke hakettiği yönetim biçimiyle yönetilir ama biz bunu hakkettik mi ? Ah benim karacahil halkım ah...
Dün saat 18 sularında yani altıda Ümraniyede küçük gruplarlada olsa PKK lehine yürüyüş yapılıpta kimse ses etmeden seyrediyorsa burada düşünmek lazım gelen başka noktalarda var demektir. Bu şerefsiz terörist bozuntularının hep yurt dışı destekli olduğunu düşünenler istanbul u bir kez daha düşünsün derim ben.
Neredeyse tüm otopark mafyası bunların elinde pkk yandaşlarının aynı şekilde bar pavyon haraç kesenler fedailer korsan CD ciler ( Demekki korsan aldığımız her dvd Cd de farkında olmadan PKK ya destek veriyoruz. ) Artık buna ne denir bilemiyorum.
Hükümet basına yasak getiriyorda bunlara serbestlik tanıyor. Hele hele bir tv kanalı varki tam PKK yanlısı yayın örneği sunuyor ee nede olsa sahibi abd li birisi...
Bizimkiler İngiltere ve ABD yi bağlamış olacak ki Talabani ve Barzani'de 180 derece dönüşler oluyor. Tornistan PKK...
Günlerden beri yazılıp çiziliyor, Türkiye bilinçli olarak bir yerlere sürükleniyor diye.
Amaç ülkeyi bir yerlere sürüklemek olabilir, yani hedeflenen gerçekleşebilir.
Ancak ihmal ettikleri bir tek şey var.
BİZİ SÜRÜKLEDİKLERİ HEDEFİN SONUCUNDA ACABA İSTEDİKLERİNİ ELDE ETMİŞ OLABİLECEKLER Mİ? İŞTE BUNA KAFA YORMALIYIZ.
Sürüklenmediğimize dua mı edelim, yoksa sürüklenmekte geç mi kaldık tarih gösterecek...
Şehit kanlarıyla sulanmış bu vatan topraklarında canlarını veren kanlarını akıtan vatan evlatlarımız.
Sayenizde bu gecede huzurluyuz.
Yeni Yılınız kutlu olsun.
Sen Şislide dans ederken her gece
gündüz
Biz öteden ovalar, çaylar, ne dümdüz
Yaylaları geçtik karlı dağları aştık
Siz salonlarda dans ederken
Bizler savaştık.
Hüseyin Nihal Atsız