Cevap: Düdüklü tencerenin patlaması
Alıntı:
Ruya Caliskan rumuzlu üyeden alıntı
Karaman’da, 53 yaşındaki Nezahat Çalışkan ve 2 yaşındaki torunu, düdüklü tencerenin patlaması sonucu vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı
Olay Bugün saat 15.00 sıralarında Karaman Alacasuluk Mahallesi Özcan Genç caddesi üzerinde meydana geldi. Aşure yapmak için düdüklü tencereye aşurelik malzemeleri koyarak ocağın üzerine bırakan Nezahat Çalışkan, bir süre sonra tekrar mutfağa döndü. Çalışkan, tencerenin kapağını kontrol ederken bir anda patlama meydana geldi. Mutfakta yanında bulunan 2 yaşındaki torunu Hasan Hüseyin Çalışkan da yaralandı.
Mutfaktan gelen patlama sesi ve genç kadının çığlığına yakınları yetişti.. Yüzünden ve sağ kolu vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Nezahat Çalışkan oğlu tarafından Karaman Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Plastik cerrahi bölümünde tedavisine başlanırken, 2 yaşındaki torunu Hasan Hüseyin ise sağ bacağında hafif şekilde yanık olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi
(Karaman.org)
http://www.haber7.com/haber/20100106...i-2-yarali.php
Merhabalar!
Yav. Bu düdüklü tencereleri neynen üretiyorlar cok merak ediyorum. Sanki icinde patlayitici madde var.
Aradan geçen 3 yıl ama aynı tas aynı hamam. Kişinin grameri kötü olabilir konuştuğu gibi yazıyor da olabilir ama "neynen" diye konuşan birini de tanımıyorum. Ayrıca patlayıtıcı da çok enteresan olmuş.
Alıntı:
Ruya Caliskan rumuzlu üyeden alıntı
Sayin Sahin!
Müdahaleniz icin tesekkür ederim.
Kisin hemen bir Türkce Dil Kursuna katilip söz yazislis isini iyice bir ögrenecem.
Sanirim ne demek istedimi herkes biraz düsünürse gayet iyi anliyor.
Bir bes dakka düsünüp veya bir 24 saat döndümü herkes anlar.
Ginede size tesekkür eder ve iyi günler dilerim. Kolay Gelsin hepinize Allah sihin acikli versin.
2007 yılında bir söz vermişsiniz hanımefendi keşke her 3 ayda bir sadece 1 Türkçe kitap okusaydınız da biraz gelişim gösterseydiniz.
Cevap: Düdüklü tencerenin patlaması
Aslında konu başlığını değiştirseniz mi ne...rüya hanım ın türkçesi:))) kısa özet de şöyle olurdu.hukuki.net kurallarına göre türkçe yazım kurallarına uymayan rüya hanımı yönetim e şikayet etmek istiyorum.acaba bununla ilgili tecrübeleriniz nelerdir.örnek bir olay var mıdır..hangi yolu tercih etmeliyim.:)))))))