Re: Bilir kişi Doktor Tespiti
merhabalar
mahkemeye avukatınız bilirkişi teklifinde bulunabilir ,karşı taraf ile ortak bilirkişi belirlersiniz ya da hakim bir bilirkişi belirler devlet hastanesinden olması fark etmez yterki uzman olsun
saygılarımla
Re: Bilir kişi Doktor Tespiti
Yanıtınız için teşekkür ederim avukatım yok kendim takip ediyorum bu bilir kişi mahkemeye mi geliyor yoksa cevabı yazılımı olarak gönderir
Re: Boşanma davasında Sanık diye Hitab Edebilirmi
Sayın Avukat Dilek Hanım Davacı vekilinin Karşı cevabını tekrar okudum maalesef dilekçesinde davalı yazacagına komple SANIK olarak ibraz etmiş en az 10 kez yani burada anlaşılacagı üzere davacı vekili tamamen hukuk terörü işliyor bu ve diğer aşşagılayıcı davranışları ile ilgili ne yapmam gerekir aydınlatırsanız sevinirim ilginize sevinirim.
Yargılanmakta olduğunuz bir ceza davası var mı?
Sayın mistrall herhangi yargılanmakta olduğum bir dava yok dediğim gibi 15 aydan beri devam eden bir dava karşılıklı açtığımız bir dava şimdiye kadar hitabı davalı idi ama şimdi hitabı sertleşip SANIK olarak hitap etmeye başladı gerçekten onur kırıcı bir durum yardımlarınızı bekliyorum
Ayrıca yapılması uygun olan cezai yaptırım nedir nereye şikayet edebilirim böyle bi durumda yaptırım nedir ilginize teşekkür ederim
Avukatımın söylediği "Avukatlar dava dilekçesinde kullandıkları ifadelerde dikkatli olmalı" Bu yüzden boşanma davamda kullandığım ifadeleri yumuşattı. Hatta bazı kısımları çıkardı. "Bunları ispatlayamazsak beni karşı taraf baroya şikayet eder." dedi.
Ama karşı taraf, avukatı olduğu halde iftiralarla hakaretlerle dolu bir dilekçe yazdı. İddiaların hiçbiri kanıtlanmadı. Davaları reddedildi. Ben avukatıma dava öncesinde bana söylediklerini hatırlatıp karşı tarafın avukatını baroya şikayet etmeyi teklif ettim. Onların iftira ve hakaretleri çok ağırdı. Ama avukatım buna pek yanaşmadı.
Sanık demek hakaret sayılır mı, bilmiyorum. Ama bazı avukatlar bir yandan "Aman beni baroya şikayet etmesinler." korkusuyla davranıyor, bir yandan da karşı taraf daha ağırını yaptığında şikayete yanaşmıyorlar.
Bu yüzden avukatın dilekçesinde yer alan ne gibi ifadelerin suç olduğunu veya baroya şikayet edilebileceğini bilmiyorum. Birisi açıklasa çok memnun olacağım.
(Avukatınız varken bu soruyu cevaplamamız doğru olmaz, diyeceklere not: Karşı tarafın boşanma davası reddedildi. Dolayısıyla avukatımın görevi sona erdi. Yeni bir boşanma davası açmak konusunda beklemedeyim. Muhtemelen yeni bir avukatla olacak. )
Sayın Jarkin bu hitap şekli okadar ağırıma gittiki anlatamam ben boşanma davasındamıyım yoksa HIRSIZLIK,GASP,TECAVÜZ ,ADAM ÖLDÜRME,vs işledimde haberimmi yok da bana SANIK diye hitap ediliyor 12 yıllık meslek hayatımda büyük illerde hep karşıma ismini vermek istemediğim örgüt üyelerini karşıma aldım bu örgüt üyeleri ile ilgili sayısız davalarım oldu ama inanın arkadaşlar bu davada SANIK olarak adledilmekten rahatsız olduğum kadar rahatsız olmadım ama maalesef karşı taraf beni çok hafife aldı bende en yakın zamanda bu konuyu İlimizin Baş Savcısı ile görüşüp detaylı bilgi alacağım ve detayları sizinle paylaşacagım.
Re: 1 yıldır süren boşanma davası hakkında
Sayın poliman,
Artık bir avukattan profesyonel yardım almanızın zamanı gelmemiş mi? Sitemize sorduğunuz soruların fazlalığına bakacak olursak bence gelmiş de geçmiş bile. Hukuku aramayı öğrenmişsiniz, hakkınızın peşine düşmüşsünüz fakat burası hukuki danışmanlık sitesi değildir, bütün bu soruları soracağınız kişi avukatınız olmalıdır.