Hukuki net dahil bir çok sitede mediatörler.org sitesinin google reklamını görüyorum. Nereden geliyor bu değirmenin suyu? Gene birileri organize olmuş da kendilerine pay çıkarmak için yatırım yapıyor gibi geldi. Bu reklamlar parayla...
Printable View
Hukuki net dahil bir çok sitede mediatörler.org sitesinin google reklamını görüyorum. Nereden geliyor bu değirmenin suyu? Gene birileri organize olmuş da kendilerine pay çıkarmak için yatırım yapıyor gibi geldi. Bu reklamlar parayla...
Arkadaşlar, bu yasa ülkemizde infiale neden olacak. hukukla uzaktan yakından alakası olmayan kişiler hukuki ihtilaflar hakkında bağlayıcı kararlar verecek. Bunun diğer boyutu da yıllarca hukuk fakültesinde dirsek çürüten , bir yıllık yoğun bir avukatlık stajını tamamlayan ve diğer bir çok aşamadan geçtikten sonra mesleğe kabul edilen avukatın işini elinden almak, emeğine saygısızlık yapmaktır. Yazıktır , günahtır. Bu kadar da olamaz. Yapılmaya çalışılan resmen bu mesleğin yıkımıdır. Başka birşey değil. Lütfen Avukat meslektaşlarım sesimizi duyuralım.
Sayın Çilek;
Hukuki.Net'te dahil olmak üzere bir çok site aldıkları host hizmetinin ücretini google reklamlarından çıkarmaktadırlar. (Sitelerden fazla gelir elde edenlerde yok değil) Bütün internet sitelerinin her ay belli bir miktar giderleri vardır. Bizler buralarda ücretsiz olarak bilgi alıp-veriyoruz, yazıp eğleniyoruz ama bu sitenin de bir gideri vardır. Belli bi ücret ödemeden host, host olmadan da siteye erişim olmaz.
Saygılarımla...
Uyanık Devletim benim...:)
Kurumsal yapı zaten mevcut.. Yasal düzenlemesini yapıyorlar anlaşılan.. Hangi ihtilaf için nereye sıkılmalı, topuk koparılmalı mı yoksa bacak kırma ile yetinilmeli mi falan... Eee.. Bu işlerden ne kadar alınmalı? %50'ye fit mi olunmalı yoksa işletmeye tümden çökülmeli mi?... Bu oranlar fevkalade önemli... Öyleya.. Kimileri çıkıp, "bunlar gaspcııı.. fabrikama çöktülerrr.." deyi gayri adil uygulamalardan yakınmıyor mu? Halbuki %50'si alınsa hiç ses etmeyecek.. :o