Re: Hukuk fakültelerinde devamlılık sorunu
Ramazan'da okul bir başka çekilmez oluyor özellikle sigara kullanıyorsan.Medeni hukukçu da dersini öyle beter anlatıyorki bir sigara içmeden durabilmek neredeyse imkansız oluyor ve de ders saatlerinin bu kadar uzun olması okula daha alışamamış bünyeleri olumsuz etkiliyor
Bu kadar kötümser olma.Ramazan 30 gün olsa 4.2=8 günü tatil :) Ders saatleri de 50 dk ama zaten öğretim görevlileri geç geliyor.
Olsun ama o medeni hukuk dersi öldürüyor adamı bir sigara molası diye çıldırmak üzeresin eğer benim gibi sigarasızlığa hayır diyen tiryakilerdensen eğer bir de sen hangi şubedesin acaba yoksa benim gibi şansız olup da A daolanlardanmısın
Ben de A şubesindeyim.Kötü haber iki senede zor verdim dersi.İyi haber fazla zeki biri değilimdir.
Olay zekilikte değil kardeş bu canımı sıkıyor burada önemli olan konuya daha hakim olanın başaracağı o yüzden benim de tek korkum bu medeni hukuk iktisatta zor diyorlar ama onu hallederiz.
ya gerçekten devam etme zorunluluğu olmayan hukuk fakültesi varmı bu konuda yardımcı olcak arkadaşlara şimdiden teşşekkür ederim...
su an toplam kac tane hukuk fakültesi var? 2005 'te 31 taneydi..sanırım daha da arttı . bilen varsa yanıtlarsa sevinirim:)
tc. bahçeşehir universitesi hukuk fakültesinde seçmeli dersler haricinde devamlılık sorunu neredeyse yoktur. Varsa da puanlamanın %10 'unu kapsar. çoğu hoca yoklama almaz. sadece vizelere ve finallere girerekte gayet okulu bitirebilirsin. tabi derslere girmemek ne kadar mantıklı ve yoklama alınmaması ne kadar teşvik edici tartışılır .
Ben Doğu Akdeniz Üniversitesi öğrencisiyim. Bizde devamlılık zorunlu değil devamsızlık kaydı yok.
Hukuk alanında yükseklisans??
İnsan çalıştıktan sonra önünde duracak hiçbir ders yok bence.
Hukuk alanında yükseklisans yapmak istiyorum. İktisat mezunuyum. Bildiğiniz ve yorum yapabileceğiniz bir okul varsa lütfen iki kelam edin (Bende araştırıyorum ancak bilgimizi paylaşırsak daha kısa sürede yol alacağıma eminim).