Re: Adınızın baş harfine göre Aşkınız...
ASLAN KADININI ETKİLEMENİN YOLLARI
Mert, övgüden sonsuz zevk alan, gözükara Aslan kadını cömertliği ile tanınır. Her zaman maddi değerlere çok fazla önem verir. İkna kabiliyeti oldukça güçlüdür. Karşısındakini etkilemek için bütün hünerlerini sergileyecektir. Ve en dikkatli olmanız gereken yönlerinden biri de rol kabiliyetidir. Her zaman sizi kandırmaya, elde etmeye çalışacaktır. Ona istediklerini veriyormuş gibi yapın. Onu öpün, okşayın, olağanüstü sevgi gösterilerinde bulunun ama asla aşık olduğunuzu kabul etmeyin. Böylece o sürekli sizi elde etme çabası içinde olacaktır ki, bu da size değer vermesini sağlar. Daima gösterişli ve baş döndürücü olun, işte o zaman sizin için çıldıracaktır...
Az buçuk doğru yanları var gibi....Bana kalırsa dürüstlük, karşılıklı saygı hiçbirşeyin yerini tutamaz...
A
Illa da iliskilerinizde romantizm diye tutturdugunuz
soylenemez!Daha cok aksiyonla ilgilisiniz. Hareket lazim size, hareket. Ustelik ugrastiginiz her seyde. Flort edecek kadar sabirli degilsiniz. Ama dobraliginiza soyleyecek hicbir sey yok. Esiniz cok cekici olmali. Ozellikle fiziksel yonden. Cunku bir sehvet duskunu olarak siz buna cok onem verirsiniz.
Eşimin pek de çekici bir tarafı kalmadı artık. Hareketin lazım olduğu da söylenemez.
Bağımlılık mutsuzluk getirir. Bağımlılıklarımızı tercih düzeyine indirirsek mutlu olmaya doğru bir adım atmış oluruz.
bence ilgili adrese yönlendirmek daha doğru bir davranış olurdu. Ama her nedense toplumda fal, astro gibi konular herkesin ilgisini çekiyor. Buradaki avukat arkadaşlarda zaten stres atmaya muhtaçlar. Yararı olmuştur. Herkesin eline sağlık.Yalnız şunuda belirteyim. İlgili harflerde Ö,Ü gibi harfler yok. Bu harflerle adları başlayan insanlar ne kadar şanssız olmalı, ne karakterde oldukları, aşkları hakkında bilgi sahibi olamayacaklar.
Sayın lich,
Kategori başlığı dikkatinizi çekmiştir sanırım, bu bölüm her konuda sohbet etmek için açılmıştır. Belirttiğiniz üzere hepimizin stres atmaya ihtiyacı var, hepimiz insanız. Emin olun bu yazıları buraya taşıyanlar da okuyanlar da içeriğine inanan insanlar değil, maksat muhabbet, fal bahane... Ö, Ü harflarini de biz uydururuz üzülmeyin, zaten hepsi uydurma değil mi?.. :) Ayrıca sitemizde kısıtlama yok, kurallara aykırı olmadığı sürece dileyen link verir, dileyen alıntılar...
seninki iyi çıkmadımı yıldırım gazi!!!!
asiında uyuyor bıraz tuhaf gelsede
Desem Ki
Desem ki vakitlerden bir Nisan akşamıdır,
Rüzgarların en ferahlatıcısı senden esiyor,
Sende seyrediyorum denizlerin en mavisini,
Ormanların en kuytusunu sende gezmekteyim,
Senden kopardım çiçeklerin en solmazını,
Toprakların en bereketlisini sende surdum,
Senden tattım yemişlerin cümlesini.
Desem ki sen benim için,
Hava kadar lazım,
Ekmek kadar mübarek,
Su gibi aziz bir şeysin;
Nimettensin, nimettensin!
Desem ki...
İnan bana sevgilim inan,
Evimde senliksin, bahçemde bahar;
Ve soframda en eski şarap.
Ben sende yaşıyorum,
Sen bende hüküm sürmektesin.
Bırak ben söyleyeyim güzelliğini,
Rüzgarlarla, nehirlerle, kuşlarla beraber.
Günlerden sonra bir gün,
Şayet sesimi fark edemezsen,
Rüzgarların, nehirlerin, kuşların sesinden,
Bil ki ölmüşüm.
Fakat yine üzülme, müsterih ol;
Kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini,
Ve neden sonra
Tekrar duyduğun gün sesimi gök kubbede,
Hatırla ki mahşer günüdür
Ortalığa düşmüşüm seni arıyorum.
CAHİT SITKI TARANCI
cheroke seni attım. Adının baş harfine göre bugünkü falında cin olmadan adam çarpma çıktı sana. Aynı şiiri dokuz yere ekleyerek KM atmaya kalkarsan KM bile atamadan atılırsn da yazıyor. Herkesi salak kendini akıllı sananlar genelde en büyük hatayı yapanlardır diyede devam ediyor. Ne uygun değil mi?