Re: Tehlikenin farkında mısınız?
[QUOTE=hoyuk;94558]
birde avukat hanim rica ederim akpartiyi secmeyenlere catlayin demiyorum yanlis anlasilmis millet akpartiyi secti ya ve chp yi haliyle halkin sectikleri sececekler buna riza gostermeyenlere catlayin diyorum yani milletin iradesine saygi gostermeyip itiraz edenlere catlayin diyorum su anda milletin sectigi bir millet meclisi var milletin iradesi ile secilen cumhurbaskaninida t.b.m.m. sececek demi yanlis bilmiyorsam o halde korkumuz neden milletin iradesine sectiklerine neden guvenmeyelim
QUOTE]
Sayın Hoyuk
Bilmiyorum kaç yaşındasınız.Catlayın kelimesini yıllardır duymamıştım. Kullandığınız cümleler çok gereksiz ve yersiz. Bence etraflıca 0n düşünün bir yazın.
Sayın Höyük ;
Siz ya bizle dalga geçiyorsunuz yada cidden hiç bir şeyden haberiniz yok. Bunun başka bir seçeneğide yok.
İmla bilgisi ile Türkçe bilgisini bile karıştırdığınıza göre ikinci seçenek daha ağır basıyor aslında. Bilmem farkında mısınız ? Ama Avrupa ülkelerinde de özel isimler büyük harfle başlar Atatürk atarütk değil... Aynı şekilde Paragraf başlarındaki ilk harf ve noktadan sonra ki ilk harfin büyük olması gerektiği gibi..
Tarih sıfır demiştik yanlış demişiz eksilerde dolaşıyorsunuz ki normaldir başka türlü Erdoğan ı sevme şansınız olmazdı... Atatürk Başbakanlık hiç yapmadı aynı Atatürk 15 sene süren Cumhurbaşkanlığı süresinde bir kere bile yurt dışına çıkmadı gerek bile duymadı ama herkes huzuruna geldi karşılıklı saygı ve anlayış içerisinde.. O zaman hiç kimse bizimki daha DAYI vay AYAK AYAK SÜTÜNE ATTI kaygısı taşımıyordu ve gerçekten NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE anlaşılıyordu. Tayyip efendi ise karıştırma zamanları haricinde Türkiye ye uğramıyor ve 23 senenin toplamından daha fazla Yurt dışına çıktım diye hava atıyor. Çıkıp girişimlerde bulunmuş. Sonuş ne belli değil pardon belli AB den şutlanma, inandırıcı devlet olma özelliğini yitirme, 1. sınıf devlet görülmeme , müstemleke gibi davranılma, fersah fersah ülke topraklarının satılması yani otursaymış oturduğu yerde bu kadar zarar veremezmiş..
Bir kere daha söylüyorum Kur'an -ı Kerim de öyle bir ayet yok. Olmasıda zaten mantıklı değil. Mahremiyet in saç olduğunu iddia etmek gerçek dünyanın dışında yaşamak demektir. Her cümlenizin sonundakurduğunuz ALLAH HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN cümleniz aynı zihniyette olanların dini kullanıp Allah ve Kur'an ı sömürüp durmalarından dolayı olsa gerek ALLAH HAYIR DEĞİL ŞER VERDİ VE BELA OLARAK BAŞIMIZA BU HÜKÜMETİ SARDI. Bu seferde gerçek dinle din bezirganlarını anlamazsak ne yapar bilemem...
Şehitlik mertebesi islam inancına göre en yüce mertebedir ve mekanları cennettir. Müslüman olan kişiler buna böyle inanır. Şehitkanlarıyla sulanmış bir toprakta başbakanlık yapan zat ı muhterem hali hazırda şehit verdiğimiz bu günlerde şehitlerden KELLE diye söz etme CÜRETİNİ gösteriyorsa aslında onun inancınında nasıl bir inanç olduğunun en güzel göstergesidir bu. Erdoğan efendi dindar değil DİN BEZİRGANIDIR. Çünkü ömrünün sonuna yetecek kadar dini hata yapmıştır. Halada yapmaktadır. Bu ayıptır günahtır. Bunlarıda görmeyene kör derler en azından çok saf....
Tayyip efendiden iyi başbakan arıyorsanız çıkın karşınıza ilk çıkanı yakalayıp getirin inanın bu kadar zarar veremez< bir topluma bir dine bir ulusa bir ülkeye..
Tayyip efendi şiir okumaktan yatmadı şiir okumaktan limse hapis yatmaz yatsaydı tüm ilk okul çocukları hapishanelerde okumaya devam ederdi. Senin sevgili Tayyip efendin kendisiyle çok ilgisiz bir yerde 'bölücülük'' suçundan ceza aldı halkı bir birine karşı kışkırtmaktan yani. Yazmıştım ama sanırım gözünüzden kaçtı....
Afişteki kırmızı zeminin de yan gelip yatamayan insanların döktükleri kandan oluştuğunu belirtelim de "kelle" hesabı yapmaktan imtina etsin birileri ...
AKP nin bu yürüyüşten ödü kopuyor haydin hep birlikte yürüyelim. Demokrasiyi kendisinin sanan RTE ye gösterelim neyin ne olduğunu. Kesinlikle ciddi engellemeler olacak geçen hafta Melih Gökçek elinden geleni yaptı engellemek için gene kalabalıktı ama bu sefer milyonlar olmalı milyonlar...
RTE bu yürüyüşe katılanlardan halk nefret ediyor buyurmuş yürüyen kim ki ? Halkın ta kendisi olacak Kasımpaşa eşrafından Recep efendi...
Sen yat kalk CHP ye dua et özellikle de Baykal a sayesinde nereden nereye geldin hala seni itekliyor yaaa onada helal olsun...
Pencerelerinize, balkonlarınıza Türk Bayrağı asmayı unutmayın !
Keşke Ankara'da olsaydınız, kırmızı birer tişört giyerdik, üzerinde kırmızı zemine en çok yakışan ay ve yıldız, ve arkasında Hukuki.net . Ne güzel olurdu, Hukuki.net ailesinin de Cumhuriyete sahip çıkışını gösterirdik cümle aleme. ;)
Millet iradesiyle görev yapmayanlara kişilerin güvenmesi yeterli olmaz. Bu seçimlerin hepsi takiyye. Tarih yazacaktır.Uzayda yaşamayanlar gidişatı görüyor.Hele cumhuriyetin, demokrasinin nimetlerini kullanarak bunları yapanlar hiç te güvenilecek kişiler değildir.
TC.' ni bu dururma düşüren bu hallere getirenlerin bu ülkede yaşamayı kendilerine hak görmesini kınıyorum.
Tehlikenin farkında olmayan vatandaşlara, yargıya duyurulur.
"Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil " ifadesini yargı için düşünüyorum. Ne dersiniz?
Bu ülkede tüm sorunların baş sebebi yargının işlememesi, yerinde ve zamanında müdahele etmemesi ve yasamanın Anayasa'ya aykırı yasaları uygulamaya koymasına ses çıkarmaması olarak görüyorum ve düşünüyorum.
Yargının mevcut durumu, herkes tarafından biliniyor, yetkililer dile getiriyor. Savunulacak hiçbirşey kalmadı, yok artık.
Yargının bu durumu, ülkeye ve topluma karşı sorumsuzluk, görevi ihmal suçudur. Toplum savunmasız bırakılmıştır. Bireysel sorunlarda yargıya işi düşenin hali içler acısıdır.
Yargının hali, toplum kendi çare üretsin anlayışındadır. Toplumsal suçları görmezden gelen yargı kişiye ceza kesemez. Hak ihlalleri yaşıyoruz. İlle de sizin de mi başınıza gelmesi gerekir?
İktidar, hukuk devleti ve demokrasiyi istememekte, tramvay görmekte.İstedikleri durakta inecekler. Mecelleden gidiyorlar. Bas bas bağırıyorlar.
Yargı kapıcı mehmet ağayla, vatandaş Hasan'a örgütlü suçtan ceza kesmeyi bıraksında, gerçek suç örgütü/çete ülkeyi satanlarla uğraşsın.
Yargı bu çete/örgüt kamu yapılanmasına çözüm olamıyorsa, bir yol bulamıyorsa, bir yol açamıyorsa, yoldan çekilsin. Varmış gibi görünmesin.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Yasama,kanun yapar.
Yürütme,yürütür,uygular.
Yargı,kanunu uygular,karar verir.
Hukukçu değilim ama bunu taaa ilkokullarda bile öğretirler.
Sizce hangisinin çekilmesi gerekir?Çıkarılan abuk subuk kanunlarla yürütmenin ve yargının önünü tıkayanların çekilmesi gerekmez mi?Rumuzunuz hukuk ve adalet ama,hukukun üstünlüğüne olan inancınız bu mudur?Yargı çekilirse ülke nasıl bir karmaşa ortamına,kaosa sürüklenir hiç düşündünüz mü?
Çok yanlış düşünüyorsunuz kanımca...