Re: Avukatlık mesleği hakkında
ya sımdı sıze alakasız gelecek ama bende sozum ona avukat oldugunu soyleyen bırını arastırıyorum ama henuz bır bılgıye ulasamadım sızler avukat oldugunuza gore kı ben dılım sırf bu sahısı arastırmak ıcın sıtenızı mesgul edıp vaktınızı alıyorum sımdı sorum su ben bu sahısın gercekten avukat olup olmadıgını nasıl bulurum?yardımcı olabılırsenız benı cok mutlu edeceksınız:mahcup:
umarım suan benım bu mesajımı okuyan bır avukat arkadasım vardır ya bakınsuan gercekten kendımı berbat hıssedıyorum cunkı kesınlıkle bılmedıgım anlamdıgım bır forum sıtesındeyım sıtenız gercekten cok hos ve guzel ama 5 yabancı dıl bılmeme ragmen kendımı burda nedense cok yabancı hıssettım cahıl hıssettım cunkı yazdıklarınız benı asan seyler vaktınızı almakta ıstemıyorum amam bana ızleyecegım yolu soylersenız o yolu takıp ederek belkı ıp ucuna ulasabılırım bu benım ıcın cok onemlı cunkı...rıca edıyorum bır avukat arkadas benı gorsun ve cevap yazsın
Baro birlik sitesine girin avukat aramadan adını soyadını yazın varsa çıkar yoksa çıkmaz böylece öğrenirsiniz.
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
Baro birlik sitesine girin avukat aramadan adını soyadını yazın varsa çıkar yoksa çıkmaz böylece öğrenirsiniz.
YAPTIM KONYA BAROSUNA GIRDIM AMA OLMADI
ozelbı baro bırlık sıtesı varmı konya barosu dısında kusura bakmayın buyuk h arf ıle yazdım sanırım
ya bu sorunun benim konumla ne alakası var avuaktı Türkiye geneli arat adı soyadı yeterli baka baka bulursun ama şaşırdım yani cuk oturmuş açtığım konuya :rolleyes:
Yarın okul başlıyor çok mutluyum:o
Ya bişiy sorcam neden herkes avukatlara sahtekar yalancı falan diyor? Yada nasıl buna katlanıyosunuz? Çok merak ettim ben şimdi bile dayanamıyorum anlamadığım bir doktor hastalarından bıçak parası alıyor bilmem kaç milyar o kutsal meslek örnekler çoğaltılabilir avukat hakkını alıyor ama o sahtekar(halk arasında böyle bir kanaat var) çok merak ettim aslında sadece bir merak isteyen cevaplasın istemiyen okusun geçsin...:(