Bu iki avukat hanım arasındaki atışma bana nereden tanıdık geliyor diye düşünürken birden hatırladım ki aslında işimin pek az düştüğü bir yerden, bir mahkemeden tanıdık geliyodu!
Printable View
Bu iki avukat hanım arasındaki atışma bana nereden tanıdık geliyor diye düşünürken birden hatırladım ki aslında işimin pek az düştüğü bir yerden, bir mahkemeden tanıdık geliyodu!
Bu forumda kim kimi tanır niçin ve neden tanır bilinmez.
Türkiye de kötü alışkanlıklardan biri olan tanıdıksız iş yürütme prensibine mi dayanmak istiyorsunuz anlayamadım. Bu tarz yaklaşımlar avukatlık mesleğine yapılan bir karalamadan öteye gidememektedir.
Ayrıca Sayın Tekay ile aramızda oluşan tatlı şert latife ve tartışmanın adliyelerde saygın bir biçimde mesleğini icra eden avukat arkadaşların mesleklerini icra ediş tarzı olarak genellemekte yanlış diye düşüyorum.
Kısacası Duygu Hanımın rüyasında şahsımı görmesi benim onun korkulu rüyası olduğum anlamına gelir ki; bizaatihi öyleyim. :o
Cübbemin altında üçgen sivri uçlu kuyruğumusaklamak tabiki zor oluyor ama ne yapalım Allah böyle iştemiş. Zaten bana ulaşan bütün talepler direkt tanrıya ulaşıyor. Nemelazım dikkatli olmak lazım. Rüyalar ve polemiklar tehlikeli hayat ise neşelidir. Hahaahaha:!:rolleyes:
D.TEKAY NOTU:
İmla kurallarına dikkat edin Sayın meslektaşım, 10 senelik arkadasım,kadim dostum, baş düşmanım Sayın Av.Pınar Dündar.
Korkarım sizden korkuyorum Sayın Dündar.
Bu arada kuyruğunu sakladığını sanıyorsan yanılıyorsun. Başındakı kulaklarında görünüyor .
Cehennem yan gelip yatma yeri değildiiiirrr!!!!!!!!!!