-
Re: Sana ne?
elbette her ulke gibi kanada da da ... da daa daaa da da ... uyyyy daaaa ... uy dolanayum saaa kanada da daaaaa... (temel kanada da avukatlik yapsa bu kadar olur). her ulke gibi kanada da da zimbabvede oldugu gibi hakkinda dava acilabilir. fakat bunun olmasi icin oncelikle kendisini iki veya daha cok sahsin duymus olmasi ve suya essek goturup getirmesi gerekir. sayet bu iki fiilden sadece bir tanesi vukuuuuuuuu bulduysa kendisi hakkinda dava acilmasi icin yeterli zemin saglanmis sayilmaz ve essek suya gidip geldigiyle yada duyan duyduguyla kalir. saygilarimla kanada barolar ve baronesler odasi birligi hademesi Murtaza Isbilir Kocabas.
-
-
Bu forumu baştan sonuna kadar okumanızı öneririm, çok güzel desem ''Bana ne?'' dersiniz. Neden okumuyorsunuz desem ''Sana ne?'' dersiniz de bunlardan bana ne?:D
-
Ohh yesss, ı can say so funnyyy..
Eğlenmişitk bu forumda:) anımsattığın için teşekkürler ciksgkn;
bunun anlamı cix gökhan mı?
-
i agree with you...
Başta söylediğiniz gibi ''Ciik Gökhan'' da bundan sana ne :p?????
-
döverim :) gorursun bana ne olduğunu?:)
-
Tehdit olarak algılıyorum bunu!:p Adli tatil olmasa savcılıkta almıştım soluğu.:p
-
-
Sana ne ya da Bana ne ne fark eder ki ? İsyteyen istediği etek boyunu giyer güzele de yakışır bırakalım kadınlarımızı kızlarımızı istedikleri gibi giiyinsinler, Erkekler ne giymiş karışan var mı ? Benim de 10 yaşında bir kızım var sana ne ya da bana ne demesi benim için sorun değil, kızım mutlu olsun ne isterse giysin önemli olan yetiştirme tarzı ordu içine de salsam kızım bana tertemiz geri döner sane ne ,,, ya da bana ne , en önemlisi KİME NEEEEEEEEEE?.......