Cevap: Re: Vah Tayyip vah...
http://img132.imageshack.us/img132/1529/rteb.jpg
KARTON MÜCAHİT
Sinan Meydan
4 Haziran 2010
RECEP BEY’İN İSRAİL’LE İLİŞKİLERİ
Recep Bey, 2004 ve 2005 yıllarında Amerika’daki Yahudilerden “Üstün Cesaret Madalyası” ve “Yahudi Cesaret Ödülü” almıştır.
Recep Bey, Galataport İhalesi’nin İsralli Ofer’e verilmesi için çok çaba harcamıştır.
Recep Bey, çok değil daha geçtiğimiz yıl (2009) Güneydeki Mayınların Temizlenmesi İşini, Türkiye’nin Suriye sınırındaki arazilerinin 40 yılllığına İsrail’e bırakılması karşılığında İsrail’e vermek istemiştir.
Recep Bey, bu yıl da insansız uçak Heronların İsrail’den alınmasına ön ayak olmuştur.
Recep Bey, İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı’nın Türkiye’nin İsrail Büyükelçisi’ni aşağılaması üzerine Büyükelçi’yi geri çağırmış, ama olay daha sıcaklığını korurken Büyükelçiyi geri göndermiştir.
Recep Bey’, İsrail’le gizli açık onlarca askeri, siyasi, ekonomik antlaşma imzalamıştır.
Recep Bey’in akrabalarının (Mesela Çalık…) İsrai’le iş ortaklıkları vardır.Recep Bey’in AKP’si, 31 üyeli OECD’ye 11 Mayıs 2010 tarihinde katılan İsrail’in üyeliğini, (İslami İnsan Hakları Konseyi (IHRC) Genel Başkanı Mesud Şadcara’nın Racep Bey’e mektup yazarak bu üyeliğe Türkiye’nin engel olmasını istemesine karşın), veto etmemiştir.Tam tersine Recep Bey’in AKP’si İsrail’in OECD üyeliğini desteklemiş ve olumlu oy kullanmıştır.
RECEP BEY’İN YANITLAMASI GEREKEN SORULAR
Recep Bey’i MÜCAHİT zannederek ona oy yağdıran “mütedeyyin” insanlarımıza, Recep Bey’e şu soruları sormalarını istiyorum:
1. Recep Bey, 2003′ten beri ABD’nin Irak’ta KATLETTİĞİ Müslümanların haklarını neden korumdanız? Neden ABD’ye ONE MİNUTE demediniz? Dahası, 2003 yılında TBMM’deki Tezkere Oylaması’nda neden Irak’taki Müslümanları katletmek için Türkiye üzerinden Irak’a girmek isteyen ABD’ye “evet” oyu verdiniz?(Bilindiği gibi Recep Bey’in bu “insafsız” tavrınıza rağmen AKP milletvekillerinin büyük çoğunluğu ve muhalefetin neredeyse tamamının oylarıyla TEZKERE reddedilmiş ve TÜRKİYE, ABD’nin Irak’ta Müslüman kanı dökmesi günahına ortak olmaktan son anda kurtulmuştu.)
2. Recep Bey, ABD Irak’ta 11 askerimiz’in başına ÇUVAL geçirirken neden ABD’ye bağırıp çağırıp, 11 Müslüman Türk askerinin hesabını soramadınız?
3. PKK, son bir ayda 40 askerimizi şehit ederken neden bir kere de PKK’ya, PKK’nın arkasındaki ülkelere meydan okumadınız? Biliyorsunuz bu saldırılarda ölenler de Müslüman… Ancak onlar Arap değil Türk Müslüman…
4. Recep Bey, dünyanın değişik yerlerinde TÜRKLER öldürülürken neden sessiz kaldınız? Neden Filistin konusunda gösterdiğiniz “duyarlılığı” bir kere de DÜNYADAKİ TÜRKLER (Mesala KIBRIS TÜRKLERİ) için göstermediniz
Bu gerçekleri unutarak Recep Bey’i MÜCAHİT zannedenlerin hafızalarını birazcık tazelemek istedim, hepsi bu…
Sinan Meydan
4 Haziran 2010 Yazının Tamamı:http://www.ilk-kursun.com/2010/06/karton-mucahit/
Cevap: Re: Vah Tayyip vah...
Mustafa Mutlu
Başbakan Erdoğan'ın danışmanlığına getirilen "üç eşli" Ali Yüksel'in niyeti 4'üncüyü almak.
Başbakan, üç eşli danışmanına ne danışacak?
Yüksek Askeri Şûra’da ordunun yeni komuta kademesinin belirlerlenmesi konusunda büyük kriz çıkmış da...
Başbakan, atamalar istediği gibi olmadığı için toplantıya katılmamış da...
Ankara’da gergin saatler yaşanmış da...
Geçiniz... Hepsi hikâye!
Dünkü Cumhuriyet’te öyle bir haber vardı ki; bin tane “YAŞ ataması”nı gölgede bırakır.
Bu habere göre; Başbakan bir süre önce kendisine yeni bir “danışman” atamış.
Adı, Ali Yüksel...
Peki kim bu Ali Yüksel?
Beyefendi, Almanya başta olmak üzere tüm Avrupa’da faaliyet gösteren Milli Görüş Teşkilatı’nın eski Genel Başkanı’ymış...
Hatta bir ara Almanya’da “Şeyhülislam” bile seçilmiş...
Şimdi genç okurlar diyecekler ki; “O da ne?”
Bilmemekte haklılar; çünkü Türkiye Cumhuriyeti‘nde böyle bir “unvan” yok!
“Şeyhülislam”lık, bizim beylerin hayranı olduğu Osmanlılar‘a ait bir kavram ve “Osmanlı Devleti’nde, kabinede sadrazamdan sonra yer alan ve genellikle din işlerinden sorumlu olan üye” anlamına geliyor. Bütün din kurumları da ona bağlı oluyor
Ali Yüksel’in iki özelliği daha var:
Birincisi; bu zat, AKP’nin en gözü kara, en ateşli hatibi ve Grup Başkanvekili, Samsun Milletvekili Suat Kılıç’ın kayınpederi...
İkincisi de, üç kadınla birden evli!
Gazeteci Fehmi Çalmuk, “Merak Edilen Kızlar” isimli bir kitap yazmış ve hem Ali Yüksel’le, hem de eşleriyle yaptığı söyleşiyi yayınlamış.
İlk eşi Dilber Yüksel demiş ki:
“Ona âşık olduğumda 11 yaşındaydım. Karakterini tanırsınız, İslami bir yaşantısı var. Biz onun üç eşiyiz. Adil davranır. Haftanın 7 günü var, her gün birimizde... Sırayla gidiyor. Dördüncü kez evlenmek isterse, evlenmesin diyemem, haksızlık yapmış olurum. Onun hakkıdır. Ama hanım olarak kırılırım.”
Fehmi Çalmuk daha sonra, “şeyhülislam” Ali Yüksel’e, “Dördüncü evliliği düşünüyor musunuz?” diye sormuş. Aldığı yanıt, “İkinci kez evlendiğim zaman ‘Niyetim dörde kadar gitmek ama kısmetim nedir, onu bilemem Allah bilir’ dedim. Evlenebilirim.” olmuş...
Şimdi; Sayın Başbakan’a sormak istiyorum:
Sanıyorum; Ali Yüksel Beyefendi, danışmanınız olduğu için ayda 5-6 bin liraya yakın bir maaş alıyor, devletin arabasına biniyor, falan...
Eeee; ne de olsa üç eşe, onca çocuğa bakmak kolay değil, devlet desteği şart!0.
İyi de Sayın Başbakan; siz bu Ali Yüksel’e ne danışıyorsunuz?
Türkiye Cumhuriyeti’nin yasalarını umursamayan, şeriatı bahane ederek o yasaları ayaklar altına alan bu kişiyi, hangi üstün (!) özellikleri nedeniyle TC Başbakanı’nın “akıl vericiliği” görevine lâyık buldunuz?
Kendisini ilk genel seçimlerde milletvekili seçtirip, “Aileden Sorumlu Devlet Bakanı” da yapacak mısınız?
Yoksa...
Topluma sık sık önerdiğiniz, “Yapabildiğiniz kadar çok
çocuk yapın” önerinizi projeye dönüştürüp, başına bu beyefendiyi getirmeyi mi düşünüyorsunuz?
KAYNAK:http://haber.gazetevatan.com/haberde...?Newsid=321242