-
Dün uyuyakalmışım,dişlerimi fırçalamam gerekli diye diye..
Rüyamda hiç tanımadığım bir kimsenin evine giriyorum.Mavi gözlü yakışıklı bir arkaşımız.Yok daha önce hiç görmedim.Yabanci biri.Rüyamda da öyle düşünüyorum zaten.Lavabonun yerini soruyorum.
Bana gösteriyor içerde diye.Musluğu açıyorum.Çantamdan diş fırçamı ve macunumu çıkartıp dişlerimi bir güzel fırçalıyorum... derken uykudan uyanıyorum.
Yatağimdan kalkıyorum banyo lavabosunun önünde kendimi dişlerimi fırçalarken buluyorum.Saate bakıyorum,sabahın 06:00' sı...yatağıma geri dönüyorum ve uykuma devam ediyorum.
-
Sayın Selin ;
Rüyada beş görmek bir dersten alacağınız en yüksek not anlamına gelir onuda anca rüyanda görürsün...
Sekiz ise rüyada bile hayal kurmak demektir ki çok tehlikelidirben size beşten şaşmamanızı tavsiye ederim...
-
Sn Commodore1tr,
Ben sonu 5 ve 8 olan bir yılbaşı bileti aldım kendime...:)
-
Rüyada renklerin anlamı;
Yeşil Murat'tır,
Kırmızı Anadol.....
-
Kırmızı çok ani ve birden alacağınız tez bir haber demekmiş...ve aşkla ilgili kimi zamanlarda da...
-
Yılbaşı biletleri rüyası gören yok mu içinizde:))
Ben biletimi bilgisayarın ekranına yapiştırdım ,rüya görmeyi bekliyorum...
-
Bu forumu görünce birkaç yıl önce gördüğüm enteresan rüyam geldi aklıma...
Rüyamda bana, not şeklinde yazılmış bir dizi rakamdan oluşan bir numaranın yazılı olduğu bir kağıt parçası uzatıldı. Kimin uzattığını göremiyorum ancak bana uzatılan notu alıyorum. Rakamları tek tek inceleyip okuduktan sonra sesimle uyandım.
Numara hala aklımda idi. Hemen not aldım. O gün iş arkadaşlarıma anlattım , güldük ve hatta espirisini de yaptık; bu rakamlardan oluşan bir milli piyango bileti alalım diye...
Bir sonraki pazartesi günü ofisteki ofisboy çalışanı; söylediğim rakamları not almış olacak ki, " rüyanda gördüğün rakamlarla loto oynadım ama sadece dördü tuttu , bir daha gördüğün rakamların sırasını iyi tut aklında" diyince çok şaşırmıştım. Hep birlikte baktık sonuçlara ki, gerçekten ilk dört rakam tutuyor , diğerleri de sıra değişikliği ile yine aynı. Ne yazık ki ben şansımı denemeyi akıl edememiştim.
Bu nedenle ben sayın SELİN'e rüyalarına güven ve uygula derim tereddütsüz.. :)
-
Deniz02 Merhaba,
Öncelikle Şans derim , rüya kısmı ne kadar doğru yaşanmadıkca bilinmez.Ama tecrübe etmek isterim tabii ki.
-
Rüyalarınızda nasıl rakam görüyorsunuz ?
Durduk yere bir rakam mı beliriyor ? Gerçi ben pek rüyamı hatırlamam ama hatırladıklarımda hiç hayra alamet olmuyor maalesef...
Rüyalara inanmak lazımsa eğer ki inanmak iyidir bilinç alyından çıktığı söylenir çok garip rüyalar görenler neye inanacak peki ? Rüya yorumculuğunun bilimsel olduğuna inanmam ama tutarsa sevinirim...
Keşke altı tutsaymış belki kızmıştır size rüyayı gösteren ben sana tiyo verdim sen ne yaptın diye :)
Ben anlatmayacağım ama bilen biliyor inanışlmaz bir deneyim yaşadım bu konuda bende... Tam 47 gün aynı rüyayı aynı detaylarla aynı şekilde gördüm sonra hayatımda ne değiştide yok oldu o rüya bilmiyorum... Ama uzun süre aynı rüyayı görünce resmen kitap evlerini altüst ettim hemen hemen tüm rüya tabirlerinde gördüğüm şekilleri olayları inceledim... Ne mi çıktı boş verin o da bana kalsın...
-
Merhaba,Sn.Commodore
47 gün aynı rüyayı herkese görmek nasip olmaz sanırım.Bu rüyayı gerçekten merak ettim,böyle bir deneyimim olmadı hiç,sayı rüyalarında ise şu ana kadar bir sayı görüpte o sayı bir durum neticesinde gerçekleşmedi.Ama gerçek olanlar hayat ile ilgili rüyalar...ve bunları tecrube eden fakat böyle ortamlara aktarmayan kişilerin varlığını da biliyorum.Rüyada önemli olan takip bence.O rüyayı bir sene geçse dahi hatırınızda tutmalısınız.Bazen gerçekleştiği zamanı bile anlayamayabilir insanlar çünkü rüyalar unutuluyor.En iyisi günü ve tarihi ile kayıt altına almak.Sayıları ise bir sayfada yazılı olarak ,para üzerinde ,ses duyarak,kendi kendinize yazarak,sayarak,birinin kulağınıza fısıldaması şeklinde görebliyorsunuz.Herkese farklı şekillerde belirir sanıyorum.