merak etme de kafana takma ama işte yani gerek yok diyorum sana. az laf dinle.
Printable View
Musa36 hocam rica etsem siz bu 2 davanızın ayrı ayrı suç tarihleriyle ifadeye çağrıldığınız tarihleri de yazabilir misiniz, bana bu konuyla ilgili veri lazım da. Teşekkür ederim şimdiden
Merhaba. benim bundan önce ki davamda NCMEC işin içinde yoktu. ve o çok uzun bir zaman önceydi. yani o dava 2018'de görüldü 2019'da bitmişti.
yani kısaca onun ifade tarihini hatırlamıyorum. Fakat şu an ki duruşmamın ifade tarihi 6 ay önceydi. o da çok saçma bir şekilde jandarma karakoluna çağrıldım ve karakoldan mevcutlu bir şekilde adliyeye sevk edilmiştim.
edit; suç tarihleri eskidir. ilk davamın suç tarihi 2017, İkinci davamın suç tarihi ise 2014/2015 falandı tam hatırlamıyorum fakat bu ikisinden birisi.
Şu an o duruşmların hepsi bitti. Bir yanlışı düzelteyim, son davamda 9 Yıl değil, 7 Yıl almışım ve davamda 3 yıl 1 ay'a kadar indirim yapılmış fakat avukatım itiraz edecek bu duruma.
Dostum 9 yerine 7 yıl olmasına sevindim ancak dediğin gibi indirim yaptığında en kötü 3 değil daha az olmalıydı bence cunku 3te2 indirim oluyor diye biliyorum avukatın itirazı nasıl yapacak acaba sadece fazla verdiği için mi yapacak 6 ile 10 arasında 7 verdi diye, yoksa 2ile5 arasımı açılmalıdır diye itiraz edecek. Birde eğer twitter profilin herkese açık değilse 2ile5 olabilir bir yerde öyle okumuştum, son olarak itiraz sonucu ne kadar sürede belli oluyor acaba sanki uzun sürüyordu.
Yani 8-9 yıl önceki rapordan bu sene dava açıldı doğru mu anladım? baya geç olmuş ncmec raporu mu çok geç oluşturuldu acaba
Valla cano ben de bilmiyorum. Avukatla da aramızda pek bir iletişim yok sormadım pek bir şey. Kafasına göre hallediyor o. Twitter hesabına gelince, ben hesabı görmedim çünkü aslında bu benim işlediğim bir suç bile değildi. Yani bilgim yok pek herkese açık miydı kapalı mıydı
- - - Güncellendi - - -
Rapor geç oluşmuştur. Daha 13 yaşındayken olmuş dediklerine göre. Saçma sapan abuk subuk işler. Benim gram korkum yok hatta öfkeliyim. Çok çocuksu ve saçma sapan bir süreç yaşattılar çünkü
Avukattan ses yok. ben ona arayıp sormuyorum ki hiç. kendisi yıllardır avukatım ne yapacağını iyi bildiği için sormadım. bir gelişme yok ama. cezam onansa bile en fazla 3 gün yatar çıkarım bir şey olmaz. ama onanacağını bile sanmam kafam rahat o yüzden. sen artık kafaya takmıyorsundur yine inşallah.
Musa hocam ve benbilmem22 hocam merhabalar. Davanızda bir gelişme var mı acaba?
- - - Güncellendi - - -
Merhabalar hocam. Bir gelişme var mı acaba davanız ile ilgili?