Cevap: Çok yakışıklısın yada cok güzelsin demek suç mu
Matematik değilki bu yargılama yapılacak iki taraf da söz alacak delil sunacak %99 Taciz sayılsa bile %1 ihtimale binaen sayılabilir diyorum.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Matematik değilki bu yargılama yapılacak iki taraf da söz alacak delil sunacak %99 Taciz sayılsa bile %1 ihtimale binaen sayılabilir diyorum.
Yüzde 1 ihtimalle sayılmazsa ne olarak yargılanacak hocam bunu biraz acar mısınız
Yüzde bir de olsa beraat edebilirsin yahu onu kastediyorum.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Yüzde bir de olsa beraat edebilirsin yahu onu kastediyorum.
Engin bey ilginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim anlatığım olayda hangi davranış taciz olarak değerlendirilebilir.
Ya adam trollüğün kralını yapıyor :D
İki yetişkin için konuşursak: Kız senden ve dediğinden hoşlanmışsa taciz sayılmaz. Genel kural budur :) Kız senden rahatsız olmuşsa ne yazık ki evet taciz olarak nitelendirilebilir. Karar vermesi zor bir konu.
edit: konuyu sonradan enine okudum taraflardan birinin yaşı küçükmüş bu tabi ki olayı çok ciddi yapıyor.
Alıntı:
borsaci_b rumuzlu üyeden alıntı
İki yetişkin için konuşursak: Kız senden ve dediğinden hoşlanmışsa taciz sayılmaz. Genel kural budur :) Kız senden rahatsız olmuşsa ne yazık ki evet taciz olarak nitelendirilebilir. Karar vermesi zor bir konu.
edit: konuyu sonradan enine okudum taraflardan birinin yaşı küçükmüş bu tabi ki olayı çok ciddi yapıyor.
cevabınız için teşekkür ederim