Baştan aşağı okuyamadım amma...
Ne güzel bir forummuş bu böyle..
O halde benim de bir dileğim var; o kitabı vermek için, İNŞALLAH annesiz ve babasız hiç bir çocuk bulamazsınızz... :)
Bi tane daha var ki... kalsın.. söylememm..:p
Printable View
Baştan aşağı okuyamadım amma...
Ne güzel bir forummuş bu böyle..
O halde benim de bir dileğim var; o kitabı vermek için, İNŞALLAH annesiz ve babasız hiç bir çocuk bulamazsınızz... :)
Bi tane daha var ki... kalsın.. söylememm..:p
Sayın deniz02 madem bu forumu sevdiniz hemen size de bir görev biçelim ; siz de bir çocuğa kitap alın.
Bence kitaptan ziyade çevresinde yardıma muhtaç bir çocuğa ayakkabıdan elbiseye varan 3-4 parçadan oluşan giysi alsın.Fazla bişey tutmaz merak etme deniz02.
Tamam...
Benim işim gücüm çocukları sevindirmektir zaten.. ama daha çok çikolata alırım nedense.. yap-boz oyunlarını, boyama kitapları, kalemleri , henüz büyük çocuklar için almadım ama şimdiden kime alacağıma karar verdim ve yarın alacağım, söz..
"küçük şehzadeler" ne zamandır böyle hikayeler okumamıştım :)
Şimdi bu iletiyi yazdım diye bir dilek mi dilemem gerekiyor? Hay Allah ya...
O halde şöyle diyeyim;
malum yarın tatil, annenize çiçek alın demeyeceğim,
dışarıda gücünüzün elverdiği bir yerde başbaşa bir kahvaltı ve o görüntünüzü sonsuzlaştırmanızı diliyorum.
:))) nasıl ama, güzel fikir değil mi?
Oyun gerçekten güzelmiş ,üstteki dileği gerçekleştirmeyi çok isterdim ama malesef annemle uzak şehirlerdeyiz ve bu mümkün değil,ama annemi arayıp onu çok sevdiğimi ve özlediğimi söyledim.
Benim dileğime gelince ,eve gittiğinizde çocuğunuzun gözlerine bakıp en sevdiğiniz dizi yada maç saatini ona ayırın .Karşılığını fazlasıyla alırsınız.
Akşam eve gidince ilk iş olarak yapılacak ..
http://img261.imageshack.us/img261/5192/resimtf3.png
benim dileğim bu küçük kız icin olacak... seni bu yaşında incittiğimiz icin bizi affet sen gelecekte öğretmen iş kadını ve anne olacaksın ama o şu an hissettikleri belki hic unutmayacaksın herzaman bir yanın yaralı bir yanın eksik olacak Lütfen Bizi affet .. Ben senin bu bakışını unutamıyorum ama gelecek günler için "Bir tek dileğim var mutlu ol yeter"
Sayın değerli dostum oceanx;
Sizlerin dileklerinize yürekten katılıyorum.İnşallah kabul olur...Aynı dleklerimle...Oyun gereği benden başka bir dilekte bulunmadığınız için;bir altaki üyemizden bir dileğim olacak...Yabancı dilden; dilimize geçmiş sık kullandığımız bir kelimenin Türkçe eş anlamlısını bularak,önce ailesine ve sonra yakınlarına kabul ettirmesi olacaktır.
Saygılarımla...
Sayın saygı değer ve çok kıymetli üye ve ziyaretçiler; Benim oyun gereği, dileğim ve hepimizin isteği olan...Maalesef; O güzel ve akışkan olan oyunumuzun, adeta sonunu getirmiş ve noktalamış gibi...İnşallah ileride bizimde sonumuzu ve bağımsızlığımızı elimizden; Oyunumuzu aldığı gibi de almazlar...
Saygılarımla...
Hayatımdaki en önemli kadın (adayı) kızım söz bu akşam ona sımsıkı sarılıp seni çok seviyorum dicem. benim dileğim insanların önünde hiç birzaman boynumun bükülmemesi, çaresiz kalmamak herşeye rağmen
Oyunun kuralını bir kez daha hatırlatma ihtiyacı duydum;
Dile alttakinden ne dilersen. Her ileti, bir altındaki ileti yazacak olandan bir istekte bulunur. Altındaki ileti sahibi, üzerindeki ileti sahibinin dileğini gerçekleştirecek ve kendi dileğini yazacak.
:) Dileklerinizin gerçek olması ümidini taşıyorum.