Cevap: E-Okul Şifresini Alıp Not Degiştirdik
Cevabiniz İcin Tesekkurler İddianeme kagidi elime gectigi dakika foruma atacagim Gereksiz Olcak ama cecaplarsaniz Sevinirim.
=> Mahkeme gunu hakim olayi anlatmamai İstermi?
=> Mahkemede verdigim ifadeyi kabul etmemek gibi bir sansim varmi yeni bir ifade yazdirabilirmiyim.
=> Hakim ne gibi sorular sorabilir
=> Mahkeme kac durusma surer ?
İddainamenin Bir kopyasını yarın savcılıktan almaya gidecegim , Ama aklıma takılan bir soru oldu.
İnternette Benim İşledigim suç ile ilgili olan haberleri okurken Aynı olayı yapan 2 Kişi 3 yıl 9 ay ceza Digerleri ise 1 Yıl ceza almış Ve haklarında hagb uygulanmış 3 yıl 9 ay ceza alan hakkında nasıl Uygulanabilir bu karar ?
Haber konusu : http://www.haber3.com/e-okul-sifresi...a-2837815h.htm
Haberi yazan gazetecinin tecrübesizliği, bilgisizliği, eğitimsizliği gibi sebeplerden dolayı gazetelerde çok fazla hatalı haber çıkar. Bunda da durum başka bir şeydir ama gazeteci öyle yazmıştır.
Bende Öyle Düşünmüştüm Hatalı yazmıştır Diye Peki 3 Yıl 1 Gün Ceza alırsam Adli paraya çevirmek münkünmü ? Ve
Verileri Degiştirme Sucu
Verileri Bozma , Sucu ile aynı derecedemi sayılır. Benim tahminimce verileri degiştirme sucu yazar Yarın adliyeden iddianemeyi alacagım orda Hangi suçtan yargılanacagımmı yazar ?
Alıntı:
HakanGence rumuzlu üyeden alıntı
Bende Öyle Düşünmüştüm Hatalı yazmıştır Diye Peki 3 Yıl 1 Gün Ceza alırsam Adli paraya çevirmek münkünmü ? Ve
Verileri Degiştirme Sucu
Verileri Bozma , Sucu ile aynı derecedemi sayılır. Benim tahminimce verileri degiştirme sucu yazar Yarın adliyeden iddianemeyi alacagım orda Hangi suçtan yargılanacagımmı yazar ?
Sorularınıza cevap verebilmek için; Özel bilgilerinizi kapatmak şartıyla İddianamenin Fotoğrafını koymanız gerekir.
Genç, sabırsız olmanızdan dolayı süreçler hakkında çok hızlı sonuçlar ve cevaplar istediğinizi anlamaktayım; fakat Hukuk sistemi her şeyden önce SABIR ister. İlaveten Sorununuz hakkında araştırma yapma davranışınız gayet doğru bir davranış olduğunu belirtmek isterim.