Cevap: Biz çıkarmış olmayalım, sen istifa et?...
Kötü yada mağdur olan kimse yok burada,
siz bir kızgınlıkla istifanızı verip ayrılacağınızı bildirmişsiniz, ne olur dediniz. Hep birlikte bir şey olmaz, istifa etmişsiniz, herhangi bir hak doğmaz dedik. İnandıramadık. Varsayımlarınıza bir takıldınız, istifa ettiğiniz gerçeğini unuttunuz. İstifa etmemiş sayılmam mı, onlar çıkarmış sayılmaz mı , varsayalım istifa etmedim onlar çıkardı o zaman o tazminatı alabilirmiyim , ben istifa etmek istemedim ama istifa ettim ,şuydu buydu ... Verilen cevapları kayda almayıp, kendi istediğinizi duyuncaya kadar , sanki hiç yanıt verilmemiş gibi aynı varsayalımları temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp sordunuz.
Şenol beyin yanıtını bile beğenmediniz :)
Mahkeme, hala hata olur sizin için, ama nasılsa onu da dinlemeyeceksiniz rahatlığıyla söyledim. Öyle bir yol da deneyebilirsiniz.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Kötü yada mağdur olan kimse yok burada,
siz bir kızgınlıkla istifanızı verip ayrılacağınızı bildirmişsiniz, ne olur dediniz. Hep birlikte bir şey olmaz, istifa etmişsiniz, herhangi bir hak doğmaz dedik. İnandıramadık. Varsayımlarınıza bir takıldınız, istifa ettiğiniz gerçeğini unuttunuz. İstifa etmemiş sayılmam mı, onlar çıkarmış sayılmaz mı , varsayalım istifa etmedim onlar çıkardı o zaman o tazminatı alabilirmiyim , ben istifa etmek istemedim ama istifa ettim ,şuydu buydu ... Verilen cevapları kayda almayıp, kendi istediğinizi duyuncaya kadar , sanki hiç yanıt verilmemiş gibi aynı varsayalımları temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp sordunuz.
Şenol beyin yanıtını bile beğenmediniz :)
Mahkeme, hala hata olur sizin için, ama nasılsa onu da dinlemeyeceksiniz rahatlığıyla söyledim. Öyle bir yol da deneyebilirsiniz.
İlgilenen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hevesim/isteğim de kaçtı zaten çok boş geliyor artık. Tekrardan hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum; bu sayede bilgilenmiş olduk.
Yetkili arkadaşalr konumu artık silebilirsiniz, teşekkürler :)
Hortlatmak gibi olmasın da;
Zaman geçtiği için hiç bişey yapasım kalmamıştı boş geliordu, dün başka bi nedenle avukata gtmiştim öylesine dilekçemi felan da gösterdim. Tamam istifan geçersiz dedi. Ama normal istifa şartlarında ayrıldım biliorsunuz. Herneyse avukata göre büük ihtimal kazanırmışız kazanma şansımız üksekmiş öle deince ben şimdi telkrar gerie sardım. Ama malum tabiki kesin kazanırız diemiyor. Demez de zaten .Kazanacağım çok bişey yok ama psikoloijk olarak mücadeleyi kazanmak güzeldir. Kazanırsam kazanacağım bi kaç bin lira bişey kaybedersem de yine yaklaşık bi rakam gidecek. Hayır avukat öyle deyince insan açma taraftarı oluyro ama şimdi kim uğraşacak bi de olur da kaybedersem gerekesiz yeree kayıp, gereksiz yere başıma iş açmış durduk yere masraf yapmış oalcağım. Sizce ne ne yapaım ?
Dava açmak istiyormusunuz ? Yanıtınız Evet se avukata vekalet verip davanızı açarsanız, avukatınız sizin yerinize uğraşacaktır.
Yanıtınız Hayır sa, önünüzdeki günlere bakın,
derim.
Alıntı:
KB002 rumuzlu üyeden alıntı
Hortlatmak gibi olmasın da;
Zaman geçtiği için hiç bişey yapasım kalmamıştı boş geliordu, dün başka bi nedenle avukata gtmiştim öylesine dilekçemi felan da gösterdim. Tamam istifan geçersiz dedi. Ama normal istifa şartlarında ayrıldım biliorsunuz. Herneyse avukata göre büük ihtimal kazanırmışız kazanma şansımız üksekmiş öle deince ben şimdi telkrar gerie sardım. Ama malum tabiki kesin kazanırız diemiyor. Demez de zaten .Kazanacağım çok bişey yok ama psikoloijk olarak mücadeleyi kazanmak güzeldir. Kazanırsam kazanacağım bi kaç bin lira bişey kaybedersem de yine yaklaşık bi rakam gidecek. Hayır avukat öyle deyince insan açma taraftarı oluyro ama şimdi kim uğraşacak bi de olur da kaybedersem gerekesiz yeree kayıp, gereksiz yere başıma iş açmış durduk yere masraf yapmış oalcağım. Sizce ne ne yapaım ?
boşver kardeşim yapmışsın bir hata kazansan bile çok bir para geçmez ki bana kalırsa kazanma ihtimalin çok az boşver hayatına devam et kaybedersen hem canın sıköılıcak hemde boşun avukat vs en az 5 bin çıkar cebinden.
Alıntı:
Dava açmak istiyormusunuz ? Yanıtınız Evet se avukata vekalet verip davanızı açarsanız, avukatınız sizin yerinize uğraşacaktır.
Yanıtınız Hayır sa, önünüzdeki günlere bakın,
derim.
Büük bi ihtimal ile kazanırız dedi ama kaybetme durumnda gereksiz yere kaıp olacak , ekonomik yatırımlarım olacağı şu günlerde uğraşasım gelmior hiç, böle bi gereksiz riski de almak istemiyorum ama sanırım hiç uğraşamıyacağımk..
Nese teşekkürler tkerardan hepinize. ERdoğan bey rica etsem konumu tamamen silebilir misiniz. Artık kalmasının bi anlamı yok. Nedense mesajımı değiştiremiorum normalde forumalrda kişi açtığı konuu değiştirebilior... Silerseniz sevinirim , İyi günler :)
- - - Updated - - -
@lasvegas Aynen bu riske ve zaman kaybına değmez, Teşekkürler :)
Alıntı:
ERdoğan bey rica etsem konumu tamamen silebilir misiniz. Artık kalmasının bi anlamı yok.
Neden anlamı olmasın ki?
Benzer problemi olup bu konuyu okuyanlar burada yazılanlardan faydalanabilir.
Alıntı:
ERdoğan bey rica etsem konumu tamamen silebilir misiniz. Artık kalmasının bi anlamı yok. Nedense mesajımı değiştiremiorum normalde forumalrda kişi açtığı konuu değiştirebilior... Silerseniz sevinirim
Tamam, ben iyice siler parlatırım konunuzu.
Alıntı:
Tamam, ben iyice siler parlatırım konunuzu.
Ben ciddi anlamda demiştim ama :)
Alıntı:
Ben ciddi anlamda demiştim ama :)
Şaka - maka konu silinsin artık , okuyan okumuştur; yazılanların kalmasını istemem. Yada düzenleyebilsem uzunluğunu imlasını felan hallederim en azından.
Sn. KBB,
site kuralları gereği, konuya katılan, yanıt veren kişilerin emeğine saygısızlık olmaması adına,
bu tarz işim bitti, konum silinebilir isteklerine olumlu yanıt veremiyoruz.