Cevap: ceza almış,emekli olmuş memur emeklilik ikramiyesi
Mustafa bey vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda ve emsal kararlarıda ekleyerek davamızı açtık ancak ankara 14 idare mahkemesi talebimizi red etti yani davayı kaybettik
- - - Updated - - -
Mustafa bey vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda ve emsal kararlarıda ekleyerek davamızı açtık ancak ankara 14 idare mahkemesi talebimizi red etti yani davayı kaybettik
- - - Updated - - -
Cevap: Ceza almış,emekli olmuş memur emeklilik ikramiyesi
bu mustafa baran denen adam üçkağıtçının teki yalancı allaha havale ediyorum seni ramazan ayının 15 gününden beri beni dilekçe yazıcam diye oyaladı yalancı bir adamın teki hiçbirşey bildiği ettiği yok sakın inanmayın onun yüzünden mahvoldum itiraz sürem kaçtı
hukukçular doğru söylemiş avukata başvurun diye arzuhalci adamdan medet bekliyorsun
Cevap: ceza almış,emekli olmuş memur emeklilik ikramiyesi
mevlana gibi bir yücenin ismini kullanırken utan dürüstlükten bahsediyorsun gariban bir insan senden allah rızası için mübarek ramazan ayında yardım istedi defalarca seni aradım yazdım yaptım cuma elinde ve bugün itirazımızın son günü diye defalarca aradım cuma namazına girerken bile yalan konuşuyorsun vicdansız adam sonrada diyorsunki bana mı güvendi utan utan yazıklar olsun sana hakkımı helal etmiyorum sen yalancı üçkağıtçı bir adamsın inşallah konyaya gelicem seni bulup yüzüne tükürücem yalancı utanmaz mustafa baran