Arkadaşlar iyi misiniz?
Printable View
Arkadaşlar iyi misiniz?
ne demek iyimisiniz hem de çok iyiyiz yoksa sen bu kadar insana kafayı yediniz mi diyorsun?
Evet belki iyiyiz ama biz de insanız nihayetinde. Hem bu provakasyon kokan sorudan ötürü sayın Alisinkay sizi anlayamadığımı bilmenizi isterrim.
Allah Allaaahh neler olmuş burada böyle, yoksa ben mi sebep oldum?
Rüzgar isimli şarkıyı söyler misiniz lütfeeennn...
Ben "rüzgar" şarkısını bilmiyorum, ama "yağmurun sesine bak" diye bişeyler biliyorum. Adana''nın sıcağı başıma vurdu galiba...
Bu gün hava çok sıcak
Ve de nemli..
Sayın Bayanlar ve Baylar ve varsa 3.cinsler;
Memleketimin güzide evlatları... Espiri kıtlığı çeken yutttaşlar... Bazıların başı yukarda, k... aşağıda olabilir. Bazılarının yere düşme esnasında ayakları yukarıda da kalabilir. Bazılarının başı göğe de erebilir. Bunları dert etmeyin ve unutmayın ki; sazan ve ördekler böyle olmayacak, hep kendileri gibi kalacak. Ne bir aşağıda ne bir yukarıda... Ördek ve sazan arası ayrımda Türkü farkı var. Ördek için Yeşil ördek gibi daldım göllere türküsü varken, sazan için hiç türkü yakılmış mı?... Yok... Neden?... Atalarımız sazanları kaale almazmış varsa yoksa ördek demişlerde ondan... Hatta ördeklere karşı kötü davranışta bulunanları Tarkan resimli romanında boy gösteren o enfes büyücü karıya götürüp sazan haline getirtirmişler.
Lügatit antik çağ dergisinde; kim ördeğe ördek diye ol zamanda sazan ola diye ferman buyrulmuş.
İmdi neden sazan'a sazan dendiğine... Bunun sırrı nedir?...
Bunun cevabını ise Her türlü hikaye var isimli ansiklopetide bulabiliriz. Aynen şöyle demektedir:
Sazan iki heceden oluşur. Saz ve an dan... Sazlıkta bulunurlar, saza benzerler.... an ise: bir anları bir anlarını tutmadığındandır.
hadi sesli harfleri kaldırın noldu?: szn çıkmadımı?... Çıktı... S nedir?
S senin ilk harfidir. Z nedir ziro yani sıfır demektir. N ne demektir.
Nene nin ilk harfidir. NOldu hadi ebced cifir hesabına girmeden noldu harfsel olarak:
SEnin SIFIRDIR NENEN. demektir.
Peki senin nenen sıfır demekse deden nedir?... Bununda yanıtı var. Sesli harf olarak Sazan da ne var? a a var. Ne olur?... A A olur. A alfabeninin ilk harfi değilmidir. Birinciliği temsl etmez mi?... Eder. O halde deden birinci demek istiyor.
PEKİ SENİN NENEN SIFIR ve DEDEN BİRİNCİYSE bunlar birbirleriyle (güçleri yeterse) birleşirlerse nolur?... 01 olur. 01 nedir?... Bilgisayar programcılığında temel rakamlar değil mi?...
Yani bilgisayarınız yoksa neneniz o ve dedeniz 1 ise ve birleştirme sağlanırsa yeni PC komutlarını oluşturmanız işten bile değil.
BAKIN ARKADAŞLAR BİLGİ DERİN VE SONSUZ BİR UMMANDIR. SAZAN A BİRDE BÖYLE BAKIN... Bir sazan aldı bizi nerelere götürdü.
Küstüm diyorum. Kimse aldırmıyor. Bir daha küstüm.
Öyle çok küstüm ki on gün kadar siteye uğramama kararı aldım. Sakın bu kararımın Fethiye de geçireceğim on günlük tatille alakası olduğunu sanmayın. Alakası yok. Küsmemiş olsam ben siteyi deniz kum gibi basit şeylere değişirmiyim?
Artık site yönetimi düşünsün. Bakalım beni tatilden geri getirmek pordon barışmamı sağlamak için ne yapacaklar?