Cevap: Avukat Mağduru Olduğunu Düşünen Müvekkiller Nasıl Delil Toplayabilirler
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
...Ve bu arada Abdullah bey siz melahat hanımın bu dediklerini önceden bildiğiniz için mi öyle cevaplar veriyordunuz. Madem öyleyse bizlere söylemiyorsunuz da uğraştırıyorsunuz adalet şovalyelerini?
Hayır istihare yatmıştım malum oldu bana.. Kimse durduk yere başkasına çamur atmaz iftirada bulunmaz. Siz lütfedip üyenin daha önceki serzeniş ve yazılarına bakmış olsaydınız anlardınız.
Ama her sanatkar ve bilim adamı gibi doğruyu bilen hep siz olduğunuz için kesin ve emin adımlarla ipini çekiverdiniz üyenin..
Ha unutmadan Cervantes' in bir eseri vardır hani meşhur.. Don Kişot.. severek okuduğum bir kitaptı..
İyi akşamlar..
E hadi ama sayın admin.. Sigorta primlerini yatırmadınız, maaş vermediniz, servis yok.. Bir de yazılarımın altına reklamlar alıyorsunuz aşk olsun. İş akdimi fesh eder misiniz.. lütfen..
Alıntı:
Hiç merak etmeyin avukatlar da yani adalet şovalyeleri de tek bir krala bağlı. O da demokrasi krallığı. Öyle olmasaydı devletin tüm kurum ve kuruluşları pasifize edilmişken, hiç kimsenin desteğini almadan hükümete tek kafa tutan hukukçular olmazdı (Barolar, yani avukatlar meslek örgütü)!
- - - Updated - - -
Pardon ama son 2 iletinize kadar sorunu yazmamıştınız. Samanlıkta iğne arattınız insanlara. Size yazmayın değil, bilakis şunu bir güzel açıklayın dendi defalarca. (Dün de sizin afaki sorularınıza yanıt vermiştim).
Ben hukuku seveni, hukuka inananı, Adalet için atan yüreği severim
Herkes işini yapsa zaten hükümete kafa tutmaya gerek kalmaz
Sn Litigation, sorsanız bir..Bir sorsanız söylerim...Fakat bir başlıyorsunuz,vay avukat kötülemek için girdinde, komplo varda...
Sakin olun lütfen...önce moral bozup yıpratıyorsunuz,saldırıyorsunuz...Beni yıldıramazsınız böyle psikolojik manevra yapmayınız lütfen...Ben yılmam...
Sn Abdullah Yaman ın benim sorunlarımı nereden bildiğini soruyorsunuz...İlk bu foruma geldiğimden beri kendileri burada aktarmış olduklarımın takipçisi oldular ve ben çok desteklerini ve katkılarını gördüm...Konuya bu nedenle hakim....Siz nasıl anladınız..Durumum her yazdığımı kendileri ile tartışarak çıkış bulma konusunda bilgi akışı sundular bana...
İcra işini anlaşıldı..Tamam.O kadar önyargılısınız ki..Sorma gereği bile duymadan direk kılıç çekiyorsunuz bana...Neymiş. Ben ayıplamakta ve şaşırmakta haklıymışım...İşte bizim böyle bir avukatımız var...Neredeyse 14 maddeyi ihlal etm,ş durumda...Hatta daha fazlası...İnanın o kurallara onun şeytanlıklarından duysalar ekleme yaparlar..
Sn İsmail 32; o bilgi şimdilik bende kalsın...Sn Litigation kullanamayacağımı söylemiş...İstersem bal gibide kullanırım.....Hemde zevkle.
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
Hayır istihare yatmıştım malum oldu bana.. Kimse durduk yere başkasına çamur atmaz iftirada bulunmaz. Siz lütfedip üyenin daha önceki serzeniş ve yazılarına bakmış olsaydınız anlardınız.
Ama her sanatkar ve bilim adamı gibi doğruyu bilen hep siz olduğunuz için kesin ve emin adımlarla ipini çekiverdiniz üyenin..
Ha unutmadan Cervantes' in bir eseri vardır hani meşhur.. Don Kişot.. severek okuduğum bir kitaptı..
İyi akşamlar..
E hadi ama sayın admin.. Sigorta primlerini yatırmadınız, maaş vermediniz, servis yok.. İş akdimi fesh eder misiniz.. lütfen..
Her bağıran haklı değildir.
Önceki yazılarından bazılarını gördüğim için her seferinde ayrı forum açmamasını rica ettim. Üstelik dünkü yazısı tek satır: (Avukat hakkında nasıl delil toplanır" gibi bir kısacık yazı. Avukat ne yapmış bilmeden ne cevap verilir ki? Zaten farkındaysanız baronun soruşturmasını, adalet bakanlığı ve mahkeme süreçlerini de genel olarak anlattık ama olay belirsizdi o forumda. En azından editör olarak bunları siz birleştiremez miydiniz?
Ben siz alınmayın diye don kişot demezken siz bana yakıştırdınız, bravo. Sizi dışlayarak yetkin olmayan adalet şovalyeleri DON KİŞOT'tur. Çünkü gerçek şovalye değildir. Sanço Panza nerede?
Admine mesajınızı görür mü bilmem ama gerçek adalet şovalyesi görevden kaçmaz diyerek sonlandırıyım yanıtımı.
TBB Başkanı gibi bir hukukçuya canımı vereyim...Biz namuslu avukatı hukukçuyu ayakta alkışlarız....Biz diğer cephedekileri kınıyoruz..Siz hala anlamadınız ya..
Alıntı:
Önceki yazılarından bazılarını gördüğim için her seferinde ayrı forum açmamasını rica ettim. Üstelik dünkü yazısı tek satır: (Avukat hakkında nasıl delil toplanır" gibi bir kısacık yazı. Avukat ne yapmış bilmeden ne cevap verilir ki? Zaten farkındaysanız baronun soruşturmasını, adalet bakanlığı ve mahkeme süreçlerini de genel olarak anlattık ama olay belirsizdi o forumda. En azından editör olarak bunları siz birleştiremez miydiniz?
Ben siz alınmayın diye don kişot demezken siz bana yakıştırdınız, bravo. Sizi dışlayarak yetkin olmayan adalet şovalyeleri DON KİŞOT'tur. Çünkü gerçek şovalye değildir. Sanço Panza nerede?
Admine mesajınızı görür mü bilmem ama gerçek adalet şovalyesi görevden kaçmaz diyerek sonlandırıyım yanıtımı.
Burada mahkeme yapmıyoruz ki basit bir tartışmada taraf olup işi içinden çıkılmaz hale getirmenin anlamı yok
Alıntı:
melahatgüloğlu rumuzlu üyeden alıntı
TBB Başkanı gibi bir hukukçuya canımı vereyim...Biz namuslu avukatı hukukçuyu ayakta alkışlarız....Biz diğer cephedekileri kınıyoruz..Siz hala anlamadınız ya..
İşte ben de diğer cephedekilerin sayısının çok az olduğunu, bu nedenle istisnaları kural gibi işlemenin yanlışlığını anlatıyorum. Siz burada namuslu avukat tanımı yaparken okuyanlar da namussuz avukatlar da çoğunlukta sanıyor. Avukatlık kanunu avukatın reklam yapmasına engel olduğundan ve halkımızın sadece şikayet hastalığı olduğundan sitede avukatını öven kişi göremediğimize göre genelleme yapılmasına da doğal olarak karşı çıkıyorum. İlla meslek guruplarının suç işleme oranı incelenecekse, mahkemelere bakmak yeterli. Diğer meslekleri rencide etmemek için genel yazıyorum; Avukatlar en az suç işleyen meslek gurubu...
Alıntı:
Admine mesajınızı görür mü bilmem ama gerçek adalet şovalyesi kaçmaz diyerek sonlandırıyım yanıtımı.
Çok politik ve stratejik yazmışsınız. Ama ben kelimelerin dansını severim oyununu değil.
Benimki kaçış değil. Meydan okuma..
Hani yazmıştınız ya "Yoksa kendini YETKİN olmadığı halde ADALET ŞOVALYESİ sananlar mı cirit atacak?" Ben meydana çıkıp bir dadaş gibi delikanlıca CİRİT attım.. O CİRİT de meydanın tam göbeğine saplandı şimdi... ADALET mi MESLEK DAYANIŞMASI mı dedim.
Bakalım kim alıp karşı hamle yapacak CİRİT le.
Şükürler olsun ki hiç sahte şövalye olmadım, merakta sarmadım, doğru bildiğimden şaşmadım.. Allah'ta şaşırtmasın.
Şahsınıza alınmayın kimse ile çatışma içinde falan da değilim. Benim derdim hakla hukukla..
Saygılarımla.. İyi geceler..
- - - Updated - - -
Alıntı:
... Avukatlar en az suç işleyen meslek gurubu...
Yasaların açıklarını çok iyi bildiklerinden olabilir mi diye soracağım şimdi kendi kendime sabaha kadar... Ya sabır.. :)
Ben artık bu kısır tartışmalara girmek istemiyorum :)
Alıntı:
ismail32 rumuzlu üyeden alıntı
Burada mahkeme yapmıyoruz ki basit bir tartışmada taraf olup işi içinden çıkılmaz hale getirmenin anlamı yok
Haklısınız. Soruyu anlamak için didinen biri basit değil bilinmeyen konuyu sonuçta öğrendi de cevap verebildi. Cevabı tekrarlayım (yukarılarda da var); Avukatın kendi dosyası, mahkeme dosyası ve icra dosyası delildir. Vekaletname de delildir. İşte sorunun cevabı. Sonradan söylenenler baştan söylenseydi yanıtım yine bu kadar kısa ve net olacaktı.