Cevap: Gezi Parkının Çakallarla ikinci Sınavı: Pkk'yı Aklama Kampanyası
Alıntı:
carsambalıfaruk rumuzlu üyeden alıntı
Bu belediyenin işi değilmiydi.
Değildi.
Akp'nin oynadığı oyun yukarıda izah edildi.
Alıntı:
carsambalıfaruk rumuzlu üyeden alıntı
Ağızlarınızı açıp bunlar nasıl bu kadar oy nasıl alıyor der
Demeye gerek yok. Sen ve senin gibileri görüyoruz işte canlı kanlı.
Alıntı:
ayazoglum rumuzlu üyeden alıntı
''Ne zaman olmuş yüzyıllar evvel ''
İstanbul'da taaaa! yüzyıllar evvel, 1453 te feth edilmiş; 29 mayıs ta top yekün bayram etmiyormuyuz üstat ?
keleme gelince kütür kütür!
bibere gelince vay vay!
Yavuz Sultan Selim adı çok mu gerekli,
gerekliyse gerekçe nedir?
yap bakalım bir köprü daha ; koy bakalım adını ''Abdullah Öcalan köprüsü'' diye, rahatsız olmıyacaksan haklısın özürdilemek bana düşer.
rahatsız olacaksan enazından sessizlik te sana,
işte biz bunlara itiraz ediyoruz!
bu dayatmalara yani;
Yoksa Yavuz Selim olsa nolur olmasa bişeymi olur?
üstelik söylemem icab edermi bilmem ama alevi falanda değilim,
sabiha gökçen hava alanı için sen itiraz ettinde karşı bir söylemimmi oldu acaba?
hem ''bi taraflarımızı germek'' sözcüğü de ne oluyor? sence neremnizi germemiz gerekiyordu üstat? bilirsek bir daha oramızı germek için hazır tutarız...
ayazoglum
Yavuz Sultan ismini ben de isabetli bulmuyorum 2. köprü Fatih Sultan Mehmet köprüsü zaten bütün köprüleri padişah isimleriyle donatmanın hiç manası yok ben bu konuda amaç muhalefetse muhalefet ediyorum. Ama aleviler üzerinden değil aleviliğe gelince benim aleviliğe hiç bir antipatim yoktur çok da severim samimi alevileri. Hatta iktidarın aleviler ile ilgili vaatlerinin takipçisi olmamasından muzdaribimdir bir ara alevilik çalıştayı yapılmıştı cem evlerine ibadethane statüsü verilecekti diyanette temsil edileceklerdi filan Tunceli'de beyaz eşya dağıtıp oy istedikleri kesimi unutmamalı küstürmemelidirler bu kesim çok alıngandır hemen karşı safınızda yer alanlarla birlik olabilirler. Alevilik, Aleviler hakkında çok yanlış algılar bilgiler var hatta kendi içlerinde bile sağlıksız bilgilerle kabuller var. Benim komşularım var gül gibi geçiniyoruz.
Doğu ve güneydoğuya gidin BDP'li belediyelerde tabelaların yer semt bina isimlerinin kürtçe yazıldığını kürt kökenli aydın şair yazar vs insanların isimlerinin verildiğini görürsünüz rahatsız oluyormusun dersen olmuyorum diyemem maksatları rahatsız etmek olduğu için oluyorum mesela en son gittiğimde görevliye Türkçe konuştuğum halde o da bunu anladığı halde ısrarla Kürtçe cevap veriyordu arkadaş Türkçe bilmeyene bu dilde hizmetini yap Kürtçe biliyorsa yine yap ama sana Türkçe konuşana Kürtçe cevap verme ayıptır. Germek tabirinin abes yerlerle bi şöhreti olmadığı için pas geçiyorum öylesine bir ifadeydi.
Alıntı:
mehmet emin sezen rumuzlu üyeden alıntı
"Ayrıca PKK ile anlaşma yapan AKP hükümetidir. Basın organlarının her karesinde mevcuttur. "
Şimdi birinin çıkıp bunuda CHP yaptı demesinden korkuyorum!
AKP-PKK pazarlığı deşifre oldu
İlk Kez Adı 'Kuzey Kürdistan'
Türkiye Gezi olaylarına kilitlenirken, birileri Bebek katili Apo’nun talimatıyla Diyarbakır'da "devlet içinde devlet kurma" gayretinde...
Çözüm sürecinde yapılması öngörülen dört konferanstan ikincisi 'Kuzey Kürdistan Birlik ve Çözüm Konferansı' adıyla başladı.
Konferansımız, bu bağlamda, müzakere sürecini sağlıklı ve güvenli bir biçimde sürdürülmesi için demokratik çözüm sürecinin başat aktörü Sn. Abdullah Öcalan’ın özgürlüğünü talep eder.
2- Kürdistan halklarının kendi tercihleriyle statülerini (özerklik-federasyon-bağımsızlık gibi) belirleme hakkına sahip olduğunu, Kürdistan halklarının kendi kaderini tayin hakkının sadece Kürdistan halkının kararına ve onayına bırakılması Konferansımızda ortaklaşılan bir ilkedir. Konferansımız Kürdistanın bir statüsü olmadan Kürt sorununun nihai olarak çözülemeyeceğini karar altına almıştır.
http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr...hp?haber=85444
Kaynak:
http://www.haberdiyarbakir.com/kuzey...#ixzz2WaXkvCfO
İşinize gelmedimi görmezden geldiniz sesiniz çıkmadı hayırdır!!
http://hmtv.hakimiyetimilliye.org/vi...pkk-pazarligi/
PKK'yı kuran büyüten yöneten zihniyet bellidir meydanda kardeşliklerini de gördük bu saatten sonra Apo tahliye edilse madalya takılsa ben chpden bilirim.
https://www.youtube.com/watch?v=rA7Dws1Oopg
Tayyip bey kürtlerin gezi oyununa gelmediğini söylüyor ..
durmak yok ..bölmeye,ayrımcılığa devam..!
o zaman Atatürk posteri ,Türk bayrağının ve apo nun yanyana gelmesi provakasyon oluyor, gericilerin..
zaten biliniyordu da
ayrıca Osmanlı bayrağı taşınmasını teşvik ediyor..ama Türk bayrağında herhangi bir simge olmamasına dikkat edin diyor..ilginç... ne kasdediyor acaba!
"Hukuk birgün size de lazım olur "diyenlere ,"eee Polis de birgün size lazım olur "diyorum
Cumartesi akşamı ve sonrası Licede karakolun yenilemesine karşı çıkıp ayaklanma ve sonrasında çıkan olaylarda bir kişinin ölümüne neden olan protestolar için taksimde yürüyüşler gösteriler oldu "Taksim-Lice el ele" dövizleri vardı chp nin kanalı Halk tv de bu birliktelikten övgüyle söz ediliyordu mhp nin kanalı bengütürk ise haberi "gezi üzerinden çirkin provakasyon" olarak veriyordu. Bu CHP zihniyetidir bu belayı başımıza saran başımızdan hiç de gitmesini istemeyen.
http://www.haberler.com/halk-tv-pkk-...glandi-haberi/
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Cumartesi akşamı ve sonrası Licede karakolun yenilemesine karşı çıkıp ayaklanma ve sonrasında çıkan olaylarda bir kişinin ölümüne neden olan protestolar için taksimde yürüyüşler gösteriler oldu "Taksim-Lice el ele" dövizleri vardı chp nin kanalı Halk tv de bu birliktelikten övgüyle söz ediliyordu mhp nin kanalı bengütürk ise haberi "gezi üzerinden çirkin provakasyon" olarak veriyordu. Bu CHP zihniyetidir bu belayı başımıza saran başımızdan hiç de gitmesini istemeyen.
http://www.haberler.com/halk-tv-pkk-...glandi-haberi/
CHP nin avukatları facebookta bir grup kurmuşlar.Gezi Parkında gözaltına alınanları ücretsiz savunmaya hazırlarmış.Hatta not düşmüşler ,bir yasadışı örgüt yandaşı olsa bile. İşte görün bu zihniyeti..Bugün APO serbest kalacak diye yaygara koparanlara şu teklif edilse ,"AKP gitsin de APO serbest kalsın mı? " Yeminler olsun ki O'nu devlet Başkanı bile yaparız diyecek seviyeye geldiler.Sayelerinde halk bu firavunlara iktidar yüzü göstermiyor.Bir yönden seviniyorum.