Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
Alıntı:
sam2011 rumuzlu üyeden alıntı
evet, geçen hafta değişti şimdi "listeye dahil edilmiştir" yazıyor
Az bi süreç kaldı inşallah bugünlerde onaylarlar Allah hepimizin yardımcısı olsun…
Onaylandıktan sonra yine buraya yazalım herkesin bilgisi olsun
Cevabın için teşekkürler sam2011
Alıntı:
kara.han rumuzlu üyeden alıntı
Teşekkür ederim, peki komisyonda neler soruyorlar ? Çok uzun sürüyor mu ?
SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok kısa sürecek ve kendin ile ilgili genel soracak.
Merhabalar bizim dosyamız karar makamına gitti (evlilik) forumda ikamet izni bitti uzattıgında yeni evragı nufusa verip dosyana ekletmen gerek gibi şeyler okudum biz uzatma işlemini yaptık beklerken süresi bitmişti basvuru yaparken nufustaki bayan uzatmanız yeterli evrak göndermenize gerek yok demişti bilgisi olan varmı acaba iyi günler
- - - Güncellendi - - -
vatandaşlık almıssınız bir kaç sorum olacak biz basvuru yaptık 1 sene sonra eşimin ikamet izni bitti uzattık ama yeni ikamet izni fotokopisini nusufa vermedik şimdi karar makamına gitti varmı bir bilginiz acaba
Alıntı:
akndag06 rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar bizim dosyamız karar makamına gitti (evlilik) forumda ikamet izni bitti uzattıgında yeni evragı nufusa verip dosyana ekletmen gerek gibi şeyler okudum biz uzatma işlemini yaptık beklerken süresi bitmişti basvuru yaparken nufustaki bayan uzatmanız yeterli evrak göndermenize gerek yok demişti bilgisi olan varmı acaba iyi günler
- - - Güncellendi - - -
vatandaşlık almıssınız bir kaç sorum olacak biz basvuru yaptık 1 sene sonra eşimin ikamet izni bitti uzattık ama yeni ikamet izni fotokopisini nusufa vermedik şimdi karar makamına gitti varmı bir bilginiz acaba
Merhaba
genel başvurulardan listeye dahil edilmiş dosyalardan değişimi olan var mıdır?
2 ayı oldu listeye dahil edilmiştir yazıyor.
Genelden 2021 haziranda başvurdum. 2023 Nisan ayında Karar Makamına sunulmuştur olarak değişti. Hala da o aşamadayım :). Bilmiyorum hata mı var. İç islerine sordum. Bu kadar uzun sürmemesi gerekirdi. Dilekçe bırak dedi. Bıraktım. Bekliyorum. Aynı durumda olan var mıdır acaba?
Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvuru sonucunuz nüfus kütüklerine tescil aşamasındadır. oldu durum onaylandıktan sonra başvuru sonucunu tebliğini ilçe nufustan alabilirmiyiz yoksa gene il nufusamı gitmemiz gerek, ayrıca randevu alsak tebligi alıp kimlik basvurusunu aynı anda yapabilirmiyiz.
Alıntı:
hsynzde-123 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba
genel başvurulardan listeye dahil edilmiş dosyalardan değişimi olan var mıdır?
2 ayı oldu listeye dahil edilmiştir yazıyor.
Genelden başvurduk 02 haziran listeye dahil edilmiştir yazıyor hala beklemekteyiz…
Sanırım evlilik başvuruları şu anda işleme alınıyor. belki ondan sonra genel başvurulara bakarlar. bende senin gibi listeye dahil edilmiştir yazıyor.
Alıntı:
gsasktir rumuzlu üyeden alıntı
Genelden başvurduk 02 haziran listeye dahil edilmiştir yazıyor hala beklemekteyiz…
Bence listenin tamamlanması bekleniyor evlilik yoluyla başvuranları geçen hafta onayladılar.
Bu hafta da genelden başvuranları onaylarlar.
En son mayıs ayında genelden başvuranları onayladılar sıra bizim listede az kaldı sabredelim…
Alıntı:
gsasktir rumuzlu üyeden alıntı
Bence listenin tamamlanması bekleniyor evlilik yoluyla başvuranları geçen hafta onayladılar.
Bu hafta da genelden başvuranları onaylarlar.
En son mayıs ayında genelden başvuranları onayladılar sıra bizim listede az kaldı sabredelim…
.
Üç buçuk ayı aşkın süredir karar aşamasındayım ve şu ana kadar ne kadar süredir onay verilmedi.
İstisnai Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz karar alınmak üzere Karar Makamına gönderilmiştir
- - - Güncellendi - - -
Alıntı:
Velid9922 rumuzlu üyeden alıntı
.
Üç buçuk ayı aşkın süredir karar aşamasındayım ve şu ana kadar ne kadar süredir onay verilmedi.
İstisnai Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz karar alınmak üzere Karar Makamına gönderilmiştir
30'dan fazla kişi karar aşamasında, giriş tarihi 05/09/2023 ve şu ana kadar herhangi bir onay çıkmadı, vatandaşlık verilmesi durdurulacak mı, yoksa bir gecikme mi olacak?