Re: Bakaya ve Yoklama Kaçaklarını Askerlik Şubeleri Arayamayacak(mış)?
Artık kaçmayı bırakıp askerlik şubesine gidilecek. Yapacak başka bişey mi var ?
Yanlız CHP yı tebrik edıyorum. Binlerde kişiyi ilgilendiren bi yasa da Antalya lı üreticilerin fırtınadan dolayı uğradıkları zararları gündeme getirdi . :o
Alıntı:
kisacamel rumuzlu üyeden alıntı
Hayır arkadaşım.eski genelgeye görede yeni genelgeye görede yada genelge ne olursa olsun ,sen bağlı bulunduğun yerde polis tarafından aranırsın.ama sadece bağlı bulunduğun yerde.atıyorum sen istanbulda yaşıyorsun ama bağlı olduğun yer izmir.Seni izmirde ararlar ,ama istanbulda aramazlar.Polisin evine gelmesi demek gpt ye düştüğün anlamına gelmez.Jandarma sadece polise ;bu arkadaşın adresi bu gidip alın der,poliste kayıtlı olan adrese gider bakar ,yok der iade eder kağıdı.
Peki arkadaşım şu konuda fikrin var mı?
Örneğin benim adresim istanbul...
hani şu adrese dayalı nüfus sayımı yapıldı ya o dönemde ben İstanbulda Nüfusa kaydedildim...
Ama askerlik şubesi olarak Bursaya bağlıyım... Anne Baba evim Bursa...
Beni Bursa da mı ararlar İstanbulda mı?
Çünkü Ben askerlik şubesine gittiğimde bana biz seni Şu şehirde şu kadar kez aramışız dedi bir sürü belge gösterdi... ama verdiği tarihte ben o şehirdeydim ama kimse gelmedi :S
Anna Babamın olduğu yere ise jandarma bir kez gelip Muhtara sormuş Muhtar da burda değil demiş jandarmaları göndermiş...
Nerde arandığımızda çok önemli :S
ben bu akp kadar ezik bir parti görmedim.7 tane asker bakanlık koltuklarında kral gibi oturuyorlar yanlarında cemil çiçek ve 4-5 bakan var süklüm püklüm oturmuş askerlere yağlama yapıyorlar.bu akp temmuz genelgesini nasıl çıkarttı ona şaşıyorum.davosta seçim hesapları sebebiyle esip gürleyenler,askerin anca kuklası olurlar.daha önce 9 parti bedelliyi çıkartmış ama bu kukla parti iktidarda oldukça bedelli medelli çıkmaz.
hayırlısı arkadaşlar bekleyip görücez
Yoklama kaçaklarının korkulu rüyası olan yasa bugün mü kabul edildi ?
işyerime 500metre mesafede ev buldum haftaya taşınıcam.bundan sonra tam hapis hayatı yaşıycaz.evden işe,işten eve.
Araba sürmek şuandan itibaren ben ve benim gibiler için tehlikeli mi ?
Alıntı:
Domingo rumuzlu üyeden alıntı
Araba sürmek şuandan itibaren ben ve benim gibiler için tehlikeli mi ?
yasa cumhurbaşkanına gidicek,cumhurbaşkanı onayladıktan sonra resmi gazetede yayınlanıcak.sonra yasa geçerlilik kazanıcak,1 ay daha araba kullan
karamsarlığa düşmeyelim arkadaşlar yasanın çıktıktan sonra yönetmelik ve genelgelerini görelim