Geçmiş yılarda dolar 1600 iken 100 yen 1200-1300 civarında imiş.Dolar yen paritesinin 90 seviyesine gelmesi bile bugünkü artışı açıklıyamıyor.
Bankalar içpiyasada fazla işlem görmeyen yenin fiyatını kendilerimi belirliyor acaba ?
Printable View
Geçmiş yılarda dolar 1600 iken 100 yen 1200-1300 civarında imiş.Dolar yen paritesinin 90 seviyesine gelmesi bile bugünkü artışı açıklıyamıyor.
Bankalar içpiyasada fazla işlem görmeyen yenin fiyatını kendilerimi belirliyor acaba ?
Bankalar saat 17 den sonra kuru yükseltiyor.Müşterilerinede siz parayı hesabınıza yatırın biz onu yene ceviririz diyorlar. İnternet bankacılığında anlamayan vatandaşlar böylece 2. kez yolunuyor.
Serbest piyasadaki yükselişler hemen yansıtılırken düşüşler geç yansıtılıyor.Bunlar 7 aylık deneyimlerim bakalım daha nelerini öğreneceğiz. Dikkatli olun!
Bankalar kendi içinde devlet oldukları için kimse birşey yapamıyor.
Allah kimseyi ellerine düşürmesin.
bende Allah nasip ederse pazar günü saat 2 de izmirde saat kulesinin orada olacağım
ÖNEMLİ DUYURU
Ankara izmir manisa bolu İZMİR DE TOPLANILACAK şansımız her gün biraz daha azalıyor katılmam katılamam diyen herkese duyurudur şu an çok zor durumda olan mağdurlarımız mevcut sıra hepimize gelecek artık zaman yok TOPLANMALIYIZ HERKES KATILMALI
İZMİDEKİ buluşmaya gidebilecek kişiler bana ulaşırsa program hakkında bilgi almak için ayrı ve toplantıya başkanlık edecek arkadaşımızın telefon no suna ulaşabilirler
TARİH:1-ŞUBAT PAZAR
YER:SAAT KULESİ
SAAT:14.00
SORU
KARABEYOĞLU45 (Emrah )VE EMREBERK (Emre)
Arkadaşlar bu arkadaşlar başta olmak üzre toplantılar yaptık site kurmya karar verdik EMRAH facebok Emre ise Dövizzede.com
Ben bu arkadaşlara ulaşamıyorum msn mail yolluyor telefon açıyorum çalan telefon u açmıyorlar ama bu arkadaşlar arada birde olda forum a ve facebook a giriyorlar yani bir sorun olmadığı belli bilginize
selma hanım cok doğru yazmısınız
ÖNEMLİ DUYURU
Ankara izmir manisa bolu İZMİR DE TOPLANILACAK şansımız her gün biraz daha azalıyor katılmam katılamam diyen herkese duyurudur şu an çok zor durumda olan mağdurlarımız mevcut sıra hepimize gelecek artık zaman yok TOPLANMALIYIZ HERKES KATILMALI
İZMİDEKİ buluşmaya gidebilecek kişiler bana ulaşırsa program hakkında bilgi almak için ayrı ve toplantıya başkanlık edecek arkadaşımızın telefon no suna ulaşabilirler
TARİH:1-ŞUBAT PAZAR
YER:SAAT KULESİ
SAAT:14.00
sonunda 3 kişide kalsa yola devam lütfen kimdse umudunu yitirmesin
26.01.2009 Tarihinde Ak Parti İletişim Merkezi AKİM e yapmış olduğunuz 745403 numaralı başvurunuz ilgili Bakanlığa iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.
Konut kredileri üzerinden dövize endeksli olsun veya olmasın kaynak kullanımını destekleme fonu kesintisi yapılmaması gerekmektedir. Yersiz yapılmış kesinti var ise bu tutarların kredi kullanan kişilere iade edilmesi mümkün bulunmaktadır.
Konut kredisi niteliğinde olmayan diğer dövize endeksli tüketici kredilerinde ise KKDF kesintisi yapılması gerekmektedir. Bu kesintilerde vatandaşların mağdur olmaması için bugünkü (30.12.2008 tarihli) Resmi Gazetede yayımlanan 88/14420 sayılı BKK ile yeni bir düzenleme yapılmış bulunmaktadır. Bu düzenleme sonrasında fon kesintisi makul bir matrah üzerinden yapılacaktır.
Saygılarımızla...
ak partiye bile mail attım şikayet için gelen saçma meajı da sizlerle paylaşmak istedim
Tüketicilerimizin bu olumsuzluğa (ekonomik krize)karşı karamsarlığa kapılmamalarını ya Yargıtay’dan çıkacak kararı beklemelerini (Bu arada borçlarını ödemeye devam etmelerini), ya da Yargıtay’ın şimdiye kadar tüketici lehine olmayan kararlarını değiştirmek ve bu konuda etkin olmak amacıyla Tüketici Mahkemelerine başvurarak kredi taksitlerinin krizden önceki kurdan ödenmesini içeren taleplerini iletmelerini ve Türk Mahkemelerinin sağduyulu hakimlerinin kararlarını beklemelerini öneririz.
Saygılarımızla
Ali Rıza ATAER R.Sefa KABAALİOĞLU
Hukuk Kom. Bşk.Yrd Yön.Kur.Üyesi ve Finans Kom. Bşk.
selam arkadaşlar facobook tan guruplara tıklayıp giriyorsunuz
Aşağıdaki adreste toplanıyoruz
DÖVİZZEDELER JPY ZEDELER TOPLANIYOR BİZ ŞU ANDA 200 KİŞİYİZ