Ne diyorsun ? iyisin dimi?
Bir kova su getirip dökeyim kafana istiyorsan ...
Printable View
Ne diyorsun ? iyisin dimi?
Bir kova su getirip dökeyim kafana istiyorsan ...
Ben dua diye Amin desem benim de kafamdan bir kova su dökülür kesin ama suya yazık değil mi?
O kadar uyarı yapıyorlar Sayın commodore1tr;
Siz bir kova suyu dökmekten söz ediyorsunuz, Allah'tan reva mı bu? O bir kova su ile bir ağaç kurtarılabilir belki...
Haberlere de inanmıyorum artık İstanbul'da güya yağmur yağmış, ben neden görmedim?
Bol yağışlı günlere...
Dert ettiğiniz şeye bakın Sayın deniz02,
Ayaklar kovanın içine koyulursa, suyun kafaya dökülmesi sırasında yere akan sular kovaya dolacak, dolayısıyla israf olmayacak,artık tuvalete mi dökerler,bulaşık mı yıkarlar tercih kendilerine kalmış.Hiç mi bilimsel gelişmeleri takip etmezsiniz anlamam ki?! ;) :)
Bundan sonraki 20. ileti benimdir dabiatıynan zira 500. ileti olacaktır. Kimse haveslenmesin silgi benim elimde:)
iyiyim commodore !!! ne kovalar gördüm içinde su yok .. ne sular gördüm içinde kova yok ...
Gökyüzü kıyameti koparıyor gürültüden, yağmur hala yok. :eek:O kadar bekledim göreyim diye..
Geç vakte kadar kuru kuruya onca gürültüyü çektim ama yağmuru göremeden gözlerimi kapamak zorundayım. :( hoşça kalın...
28 Ağustos 2007
Yağmur Samsun’u ikinci kez vurdu
SAMSUN’u 4 gün aradan sonra ikinci kez sel vurdu. Sabah saat 08.00’de başlayan ve yaklaşık 45 dakika süren gök gürültülü sağanak yağış, daha önce bir çok ev ve işyerinin su bastığı Ağabali Caddesi'nde etkili oldu. Cadde nehir görünümü alırken, işe gitmek için evden ayrılan vatandaşlar zor anlar yaşadı.
Geçen cuma günü bir can alan, onlarca araç, bini aşkın ev ve işyerini sular altında bırakan, cadde ve sokakları çökerten, ağaçları ve elektrik direklerini söken sel, Samsun’u ikinci kez vurdu. Saat 08.00’de başlayan gök gürültülü sağanak yağış sonucu Atatürk Bulvarı’nda su yüksekliği 40 santimetreyi buldu. Bu nedenle yol trafiğe kapatıldı. Uzun araç konvoyları oluştu. Alt geçitler de su yükselmesi nedeniyle yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Yağmurun şiddetini artırmasıyla birlikte Emniyet Müdürlüğü ve Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri alarma geçti.
AĞABALİ NEHİR GİBİ
Bir önceki selde yolun çöktüğü, yüzlerce ev ve işyerinin sular altında kaldığı Ağabali Caddesi, son selde en çok etkilenen bölge oldu. Altyapının yenileme çalışmalarının sürdüğü cadde yine nehir görünümünü aldı. Yine bazı işyerlerini su bastı.
Yağmur saat 0148 de başladı kadıköyde.
Bir kova suyla ağaç kurtarılırmış. Kurtarılır tabi bende insan kurtaracağım ondan döküyorum Bak ettiği lafa ne kovalar görmüş içinde su yokmuş FB futbol takımını görmüş haberi yok kova diye... Ne sular görmüş içinde kova yok.. Hangi suyun içinde kova olur ki zaten ? Kuyu olsa ondada çıkrıkla yukarda durur . Bu rada banada bir tanker lazım sanırım.
sayfa 50 benim oldu kovasıyla suyuyla
olmamış..düzelttim :)