Herkes bunu söylüyor da, henuz 1 allahın kulu çıkmadı yapılmış haliyle mahkeme kararlarını paylaşan
Printable View
doğru yapan kişileri burda engellemeseydiniz burda karar çok önceden paylaşılırdı
dün ve bugün bankalar beni arayarak elimde bulunan ukashcı hesaplarını faxlamamı istedi.
İstanbul,İzmir,Muğla,Tekirdağ'da ukash satıcılarına para gönderen ve mağdur durumda olanlar ,istanbulda devam eden ukash davasına katılmak ve ifade vermek isteyenler benimle iletişime geçin.
Yanıtımı tekrar okursanız, yanlış olanın ne olduğunu zaten yazdığımı da anlayabilirsiniz sanırım.
Anlayamazsanız diye buradan da açıklayayım ;
mahkeme karaı açıklayan çıkmadı bugüne kadar sözüme istinaden söylediğiniz, doğru, yapan kişileri engellemeseydiniz burada açıklanırdı demiştiniz.
YAnlış dediğim kısım oydu,
engellenenler sadecekendine çıkar temin etmeye çalışanlar ve site kurallarına uymayanlardı dedim.
Son mesajınıza verilmiş bir yanıt değildi o anlayacağınız.
Mahkeme kararı var ve hatta bankadan çekilen kredileri ukashcılara gönderenlerde parayı bankaya ödememiştir.Banka icraya vermiş icra durdurulmuştur.Asliye ticret mahkemesine banka vekili dava açmış dava reddedilmiştir.Bunla ilgili kararlar elimde var,bunu kastediyorsanız burda paylaşacak da değilim.Kusura bakmayın.Ukash satıcıları bunu cok iyi biliyorlar.Şunuda ekleyeyim,Ukash satıcılarının ifadelerinde hiçbir şekilde Ukash sattıklarına dair bir ibare yok,yanlızca başka şirketlerde çalıştıklarını bu şirketler adına ön ödemeli kart satışı yaptıklarını belirtmişler.
Benim de tam olarak dediğim bu,
herkes ( siz de dahil) mahkeme kararı var diyor,
diyor ama sadece diyor,
biri de şuracıkta paylaşıversin o mahkeme kararlarından bir tanesini de ,
o mahkeme kararı var lafı lafta kalmasın, herkes görebilsin , öyle değil mi??
Neden paylaşmaktan çekiniyorsunuz elinizde GERÇEKTEN böyle bir karar varsa?
ukash satan bir firmayla ilgili şüphelerim kuvvetlendiğinde kendilerini mahkemeye vereceğimi bizzat söyledim ve ilgili şirketin sahibi beni telefondan arayarak şikayet etmemem gerektiğini ukashın lisanssız olduğunu kendi ağzyla söyledi.Arkadaşlar ukash kesinlikle lisanssız ve yasal olmayan bir hizmettir.bize bu ürünleri %100 yasalız diyerekten sattılar.ukash aldığım telefon numarasını bilinmeyen numaralarda teyit etmek istediğimde kayıt bulamadım.ayrıca para transferinde açıklama kısmına ukash alımı diye yazdığımda transferimi iptgal ettiler.bu şahıslar hakkında nitelikli dolandırıcılıktan işlem yaptırın.cezasını çeksin herkes