Herkes çok zordu diyor bakalım yeni hukukçular kimler olacak ?
Printable View
Herkes çok zordu diyor bakalım yeni hukukçular kimler olacak ?
2006, 2007, 2008 ÖSS sorularını çözen biri olarak; bu yıl ki sınavın diğer yıllarda ki sınavlara göre çok daha zorlayıcı olduğunun düşüncesindeyim.
Normalde 2. Bölümde yer alan Edebiyat-Sosyal alanında bilgiye dayalı sorular olması gerekirken aralarında ''Tanrısal (Hakim) bakış açısı'' tarzında Türkçe soruları da yer alıyordu.
bizim zamanımızda sorular zor olunca ona göre puanlarda düşerdi
yani zor olması 1 yerde kötü olmuyo hala di mi
Öncelikle herkese teşekkür etmek istiyorum siteye yeni üye oldum ve 45 sayfayı da okudum, gerçekten çok faydalı oldu:)
Bu sene össye girdim sonuçları bekliyorum puanıma bakınca ankara hukuk zor gözükse de istanbul hukuk olacak gibi ve ben de ist. hukuku istiyorum. Ancak kontenjanının 800e çıkarılması -hatta bu sene 1000olacak diye duydum aslı var mı bilmiyorum- beni ciddi anlamda tedirgin ediyor. Hukukta ekol bi üni. olmasına rağmen ist. hukukun bu özelliğini kaybedebileceği düşüncesi canımı sıkıyo. Bazı arkadaşlar düşüncelerini belirtmişler ama neden kontenjanların arttığını -varsa devletin bu konuda uzun vadeli bi planı- bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim. Ayrıca ist. hukukta amfide ders görmek özellikle kışın anlatıldığı gibi gerçekten eziyet mi,sayıca kalabalık olmak sorun teşkil ediyo mu. Bu konuda da ist. hukukta okuyan arkadaşların yönlendirmelerini bekliyorum. Çünkü ist. hukukta istediğimi bulamayacağım düşüncesi ikinci alternatifim olan iktisata yönlendiriyo beni. Acaba ist. hukuk yerine odtü iktisat mı düşünsem diyorum.
Ayrıca ist. hukukta burs imkanları nasıl ve bir de uluslararası firmalarda çalışma imkanları nasıl bu konularda da yardımcı olursanız çok sevinirim:) şimdiden tşk ederim
arkadaşlar ben de yeni kullanıcıım herkese selamlar.. ben bu sene girdim.326 civarı puan bekliyorum sizce hukuk alanında nereler olur
Ankara-Galatasaray-İstanbul-Gazi bunlar dışındakilerden hepsi olabilir...
Evet bu sene puanların düşeceği söyleniyo eğer denildiği gibi olursa ank. ist. gazi dışındakiler olur gibi gözüküyor
Eee hukuk okuyacaz diyoruz o kadar olsun artık. Başladığımın ertesi günü bitti:)