Tasarıda 12000 euro...Biri peşin 3 taksit olarak düşünülüyormuş.
Printable View
Tasarıda 12000 euro...Biri peşin 3 taksit olarak düşünülüyormuş.
Buradaki tüm tasarı ve tekliflere baktım ama bahsettiğimiz konuda birşey yok.
http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/k...i?p_kom_kod=34
Bedelli askerlik uygulamasını çok isteyen bir vatandaş olarak vicdani redde sonuna kadar karsıyım.yazmak istedim.ayrıca bedelli isteyenlerin yüzde 90 ı vicdani redde karsı oldugu düşüncesindeyim.
Bedelli kesinlikle çıkacak. Hiç şüpheniz olmasın. Zaman konusunda birşey söyleyemiyorum.
Merhaba.Mehmet beye bu konuyla ilgili olumsuz düşünmesine rağmen, yinede bedelli askerliğin çıkmasını bekleyen arkadaşlara olumlu olduğunu düşündüğüm bir gelişmeden dolayı haber verdiğiniz için teşekkür ediyorum.
Ayrıca bedelli askerlik istemek nasıl ki bir haksa istemediğini dile getirmekte öyle bir haktır diye düşünmekteyim, ancak biz bedelli askerlik yasasının yürürlüğe konmasını haklı gerekçelerimizden dolayı istemekteyiz emin olun askerlik fobisinden dolayı değil...Tüm arkadaşların ve site yönetiminin alakasına teşekkür ediyorum...
Vicdani ret olayı ile bedelli askerlik istemenin alakası dahi olmadığını düşünmekteyim vicdani red asker olmayı tamamen red etmek olsa gerek unutmayalım ki bedelli askerlik yapan tüm kardeşlerimiz gerek olduğu takdirde seferberlik vs. koşa koşa askere gidecektir en azından ben başkasının adına konuşamazsamda kendim için seve seve gideceğimi söyleyebilirim...
Lütfen arkadaşlar vicdani red ile bedelli askerliği karıştırmayalım ve forumun amacı olan haklı isteklerimizi dile getirme amacını saptırıp antipati toplamayalım sonuçta herkesin düşüncesine saygı duymalıyız...
Mehmet Bey hayalci genclere guzel bir haber verdiniz.
AMA BEDELLI BU ŞEKILDE ÇIKMAZ..ÇIKMAYACAK...
Asagidaki telden komisyon uyelerine ulaşın. Ben çoğuyla konuştum; "yok bedelli kardesim yok...beklemeyin. Tabi ÇALIŞMAZSANIZ YOK.."
milli savunma komisyonu-tbmm-
Tel 420 53 27
Tel-Fax 420 53 28
Elektronik Posta savkom@tbmm.gov.tr
Komisyon Üyeleri
--------------------------------------------------------------------------------
MİLLİ SAVUNMA KOMİSYONU
--------------------------------------------------------------------------------
Üyenin Adı Soyadı . Komisyon Görevi . Partisi . Seçim Çevresi .
Hasan Kemal Yardımcı Başkan AK Parti İstanbul
Memet Yılmaz Helvacıoğlu Başkanvekili AK Parti Siirt
Nurettin Akman Sözcü AK Parti Çankırı
İsmail Göksel Katip AK Parti Niğde
Şevket Gürsoy Üye AK Parti Adıyaman
Mehmet Hanifi Alır Üye AK Parti Ağrı
Mehmet Erdem Üye AK Parti Aydın
Mehmet Alp Üye AK Parti Burdur
M. İhsan Arslan Üye AK Parti Diyarbakır
Yahya Doğan Üye AK Parti Gümüşhane
Fuat Bol Üye AK Parti İstanbul
Reha Çamuroğlu Üye AK Parti İstanbul