-
Re: Din, İman, Türban, Don, Kadın ve Kurufasülye İşte AKP İşte Öykü...
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
Sayın erdem 53 ;
Akli sağlığınızla ruh sağlığınız yerinde değil mi?
Neden? Şalgam suyunuza mı engel oldum?
Yoksa seviyesiz bir iletiyi ciddiye alıp cevap verdiğim için mi?
-
Alıntı:
mehmet emin sezen rumuzlu üyeden alıntı
Sen daha hayra yor gördüğün düşü,
Artık merdivenin bitti çıkışı.
Dizin dayanırsa in bakalım in.
İşte gülen selvi, susan minare
Nufüs tezkerende kayıt; Çağdışı...
Sunmuş olduğum Aparatif hoşunuza gitmedi galiba!?
işinize gelen konulara ileti yazıyorsunuz da Vatanını savunmak için 20 yaşındaki delikanlılar Şehit düşüp ölürken yazaçak birşey bulamıyormusunuz sadece merak ettim bana ne sizin sevginizden
"Bir soğan soyulurken yaşarırda bazı gözler! Şehitler kaldırılıken aldırmıyor Ö.....
Bakınız mehmet emin sezen;
hala anlamamakta ısrar etmektesiniz. Kimseye birşey ıspatlamak zorunda değilim. Şehitlere kimin ağlayıp kimin ağlamadığı sizin ölçütlerinizle belli olamaz. Yok foruma yazı yazmadın, yok ağlamadın.... siz gerçek amacınızı yazınız. Aynı konuda daha önce neden yazmadığımı bu forumda yazmıştım. Köpeklere lanet yazmaktan fazla şeyler yapmak gerek. Siz o itlerin isimlerini yazıp lanatleyiniz. Ben onların leş sürülerinin ismini zikredince onların mutlu olduğunu düşünüyorum.
Avatarınızda ve imzanızda bayraklara sarılarak insanlara saygısızlık etmeniz doğru bir davranış değil. Yanlış yoldasınız, kendinizi düzeltiniz. TÜRK insanı asildir, onurludur. Tekrar ediyorum, bu tür seviyesiz yazılarla; şehitlerimizin kanlarıyla dalgalanmakta olan TÜRK BAYRAĞINI kirletmektesiniz.
Büyük laflar ettiğinizi zannediyorsunuz ama ne dediğinizin bile farkında değilsiniz. Sizin için dünya sadece bu siteden ibaret mi? İnsanları sadece bu sitede yazdıklarıyla mı değerlendiriyorsunuz? Eğer dikkat ederseniz genelde yazılanlara karşı yazmaktayım.Eğer birisi o itleri savunacak olursa onlara karşı da yazacağımdan emin olabilirsinz. Bu yazdıklarınız bir TÜRK'e yakışmıyor. Eğer öyleyseniz tabii.
Şiirinize bir şiir de ben yazayım. Ancak; son cümlenizdeki hakaret imanıza şimdilik yanıt yazmayacağım. Yönetimin bu hakaretinizi düzelteceği kanaatindeyim. Yoksa aynı üslüpla bir üstünüzden başlayarak size yanıt yazabilirdim...
'' İhtiyar amcanı dinlermisin, oğlum, Nevruz?
Ne büyük söyle, ne çok söyle; yiğit işde gerek.
Lafı bol, karnı geniş soyları taklid etme;
Sözü sağlam, özü sağlam adam ol, ırkına çek.''
Mehmet Akif Ersoy.
Safahat 7. kitap (15 Kasım 1932)
-
Sayın erdem53 ;
Kendi seviyesizliğinizi akıl yoksunluğunuzu bilgi fakirliğinizi gittiğiniz her foruma bulaştırıyorsunuz . Yeter artık. Kabak tadı verdiniz. Saçma sapan akıl fikir yoksunu iletileriniz zaman zaman gülümsetsede artık bu düzeyide aşarak saçmalamanın doruklarına çıktınız.
Akıl ve ruh sağlığınız yerinde mi derken akıl sağlığınızın olmadığını biliyordumda ruhsal olarakta bu boyutlarda hacir altına alınacak duruma geldiğinizi tahmin etmemiştim. Allah size akıl fikir versin demekten başka yapacak herhangi bir şey maalesef elimizden gelmiyor. Ama var dediğiniz çocuğunuza ciddi üzülüyorum. Babaya bakınca çocuğun geleceğinden endişe duymamak elde değil...
Sapla samanı elmayı armudu her şeyi birbirine karıştırıp bir de hiç birini bilmemeniz çok ilginç çok...
O yarım yamalak alıntı yaptığınız iletinin bu forum ile ilgisi nedir ? Koca bir sıfır aynı sizin olduğunuz gibi.. Allah için ya bir kere akıllı bir laf edin yada gidin artık, birinci şık olamayacağına göre... En azından benim forumlarıma yazmayın.. Açın bir forum anlatın Rize'yi, yeşilliklerini, yayallarını. Pisliğinizi ve kesif kötü kokunuzu benim forumlarıma bulaştırmayın.
Ben size bir laf etmedim. Çünkü gerçeği ve vereceğiniz yanıtı tahmin ediyorum. O yüzden ciddiye bile almadım .Amma Emin bey sormuş. Varsa düzgün yanıtınız verirsiniz. Yoksa susarsınız. Ama siz ikisinide yapamayacak kadar akli acz içerisindesiniz. Diğer forumlardan okuduğum için yazılarınızı biliyorum ben sizi ...
Hadi size güle güle ....
-
konuyla alakasız bir yerde neden bu yazıyı yazıyorsunuz? 13-10-2008,07:52:56 Erdem53
https://www.hukuki.net/forum/images/icons/icon1.gif Re: Vatan Sağolsun
Günlük 15000 ziyaretçi, ortalama 300 ileti!!!!!!
Hani nerdesiniz?Eşiyle sorunlarınız,Kredi kartı borçlarınız, kiracının kirayı ödeyememsi vs vs ulusun birliğinden, gencecik bedenlerin toprağa düşmesinden daha mı önemliydi?
Sorusuna 1 saat yanıt alamayınca ortalığı ayağa kaldıranlar?
Zamanınız bu kadar mı değerliydi?
stt23 Tüm iletilerini bulda 20 sayfa
erdem53 Tüm iletilerini bulda 5 sayfa
humbele Tüm iletilerni bulda 2 sayfa
sadivarol Tüm iletileri bulda 2sayfa
afyon03 Tüm iletileri bulda 2 sayfa
vecz37
ademce
birdahadüşün
https://www.hukuki.net/forum/images/icons/icon1.gif Re: Onlar evlat, baba, kardeş, eş, sevgili...
Farkında mısınız, artık şehit haberlerine de alıştı(rıldı)k... Çok acı, çok yazık.
--------------
Bu yazı sizi neden bukadar bayagılaştırdı .sezen
erdem53 den alıntı.
Siz vatanın sağ olmasını Bilecik'te askerlik yapıp TÜRK BAYRAĞI'nı rakı reklamıyla kirletmek mi zannettiniz?
Evet TÜRK BAYRAĞINI KİRLETİYORSUNUZ. En kısa sürede imzanızı ve avatarınız değişmenizi veyahutta TÜRK BAYRAĞI'na yakışır içerikte yazı yazmanızı, ayrıca tanımadığınız kişilerin vatan sevgilerini sorgulamamanızı tavsiye ederim.
Avatarınızda ve imzanızda bayraklara sarılarak insanlara saygısızlık etmeniz doğru bir davranış değil. Yanlış yoldasınız, kendinizi düzeltiniz. TÜRK insanı asildir, onurludur. Tekrar ediyorum, bu tür seviyesiz yazılarla; şehitlerimizin kanlarıyla dalgalanmakta olan TÜRK BAYRAĞINI kirletmektesiniz
(Sizin bukadar ağır hakaretinize karşılık tek bir şey soracağım yukarıdaki yazınıza karşılık belgeniz olarak 2005 yılından bu güne kadar bir yazınızı gösterin
onurluysanız. sezen.)
Sizinle sizin seviyenize inerek seviyesiz sözlernizle yarışaçak deyilim,
öyle kişileri azarlıyarak susturamazsınız.
Bilgili insan gerekli sözleri söyler, bilgisiz ne söylerse düşünmeden söyler,
Ağzından çıkan laf için kalıbına bakaçakşın haddini bileçeksin.
Hukuki net'e saygımdan burada kesiyorum ve size son iletimdir.
-
Alıntı:
erdem53 rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Erdem53;
Yazılarınızı takip edip onay vermekten vede hatalarınızın parçası olmaktan bıktım. Bu yazdığınız iletinin bu forumla hiçbir ilgisi yok. Karşıt görüşe olan saygımdan dolayı size tahammül ediyorum ama bu karşıt değil ''İFTİRA'' görüş.
Bir önemli nokta da ikide bir ''sizin düzeyinize inersem, yönetim atar beni . İstediğiniz bu'' söylemi... Her iletiyi ciddi okurum. Bu forumlarda hakaret olmazsa kişi atma yetkisini sadece ben kullanırım. Bundan dolayı iki kere okurum. Size son uyarım sayın Commodore1tr başta olmak üzere diğer üyelerle yazışmanızda ''EN AZ '' onların düzeyine çıkmanızdır.
-
Alıntı:
mehmet emin sezen rumuzlu üyeden alıntı
21-10-2007, 22:19:49
Av.Ragıp Atay http://images.hukuki.net/images/stat...er_offline.gif
Yönetici
.
İ
https://www.hukuki.net/forum/images/icons/icon1.gif Re: Vatan Sağolsun
Günlük 15000 ziyaretçi, ortalama 300 ileti!!!!!!
Hani nerdesiniz?Eşiyle sorunlarınız,Kredi kartı borçlarınız, kiracının kirayı ödeyememsi vs vs ulusun birliğinden, gencecik bedenlerin toprağa düşmesinden daha mı önemliydi?
Sorusuna 1 saat yanıt alamayınca ortalığı ayağa kaldıranlar?
Zamanınız bu kadar mı değerliydi?
stt23 Tüm iletilerini bulda 20 sayfa
erdem53 Tüm iletilerini bulda 5 sayfa
humbele Tüm iletilerni bulda 2 sayfa
sadivarol Tüm iletileri bulda 2sayfa
afyon03 Tüm iletileri bulda 2 sayfa
vecz37
ademce
birdahadüşün
https://www.hukuki.net/forum/images/icons/icon1.gif Re: Onlar evlat, baba, kardeş, eş, sevgili...
Farkında mısınız, artık şehit haberlerine de alıştı(rıldı)k... Çok acı, çok yazık.
Alıntı Dilek Kuzulu Yüksel
Sayın mehmet emin sezen,
Sizden ricamız bunu bir daha tekrarlamamanız; üyelik ismi zikredilen üyelerimizin de söz hakkı doğmuş oluyor, dolayısıyla konunun yön değiştirmesine neden olabiliyor.
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler...
Saygılarımla,
-
Alıntı:
erdem53 rumuzlu üyeden alıntı
Sayın erdem53,
Lütfen konuyu kişiselleştirmeyiniz...
Değerli Yöneticimiz Sayın Tangör Evren'i dikkate almanızı rica ediyor, bir daha onay veremeyeceğimiz iletiler eklemeyiniz lütfen. Bu nedenle kişiselleşmeye müsait son iki iletinize onay vermediğim gibi , benzer iletilere de onay veremeyeceğimizi bilmenizi isteriz.
Saygılarımla,
-
Alıntı:
15-10-2008-22:03:34
Tarihli iletimde farkına varmıştım ve belirtmiştim.
Hukuki net'e saygımdan burada kesiyorum ve size son iletimdir.
Sayın Mehtap Deniz: Uyarınız için teşekkür ederim. saygılarımı sunarım.
-
Kendi konumuza dönelim biz. Dinimizde yer olmamasınarağmen dincilerin kadına uyguladığı amansız baskıyı kadını bir cinsel meta gibi görüp kapatmaya çalışmaları yok saymaları küçümsemeleri ve bunuda yobazlıkla din adına yaptıklarıydı konunun özü. Tarihe not düşmek için iki güncel habere bakalım kaldığımız yeri bulabilirsek devam edelim.
Birinci haber Suudi Arabistandan...
''Aşırı muhafazakâr Suudiler arasında büyük saygınlığı olan Şeyh Muhammed el Habadan’a geçen hafta katıldığı bir televizyon programında “Müslüman kadınların yüzlerinin hangi bölümlerini örtmeleri gerektiği” sorusu yöneltildi. Kadınların sadece saçlarını kapatan örtüler takmasının yanlış olduğunu savunan Habadan şöyle konuştu: “Kadınların yalnız gözlerini açıkta bırakması da sakıncalı. İki gözün açıkta kalması, kadınları makyaj yaparak baştan çıkarıcı bir hale gelmeye özendiriyor. Kadınlar ya yüzlerini tamamen kapatmalı ya da tek gözü açıkta bırakan çarşaflar giymeli.”
Görüldüğü gibi hem malumun ilanını yapacak hemde din adamı kisvesinde olduğundan sanki ''din emrediyor'' havası verilecek iki yüzlülük sahtekarlık... Kadın neden kapanmalıymış ? kadınları makyaj yaparak baştan çıkarıcı bir hale gelmeye özendiriyor. Bundan dolayı... Yani, din emretmiyor. Erkekler kıldan tüyden gözden tahrik olup baştan çıkabilir diye bir önlem... Yani erkeklerin gözüne MİL çekilse tüm kadınlar anadan üryan dolaşabilir sakınca yok... Demekki dinle ilgisi yok...
İkinci haber AKP nin zihniyetini açık ortaya koyan bir haber
''Adalet Bakanlığı’nda 9-10 Ekim’de yapılan toplantılara katılan Ankara Barosu temsilcisi Türkay Asma, değişiklik önerilerine karşı çıkarken, CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman da değişikliklere direneceklerini söyledi.
Toplantıda, Arıtman’ın bebeklere tecavüz edenlere ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası öngören teklifinin görüşülmesi beklenirken ilginç teklifler geldi. Adalet Bakanlığı Kanunlar Kararlar Dairesi temsilcisi, Yargıtay 5. Ceza Dairesi temsilcileri, Ankara Çocuk Savcılığı ve Asma’nın bulunduğu toplantıda önce “reşit olmayanla cinsel ilişki” suçunu düzenleyen TCK’nın 104. maddesi görüşüldü.
Kim şikâyet edecek?
Yargıtay hâkimleri, “Cebir, tehdit ve hile olmaksızın, 15 yaşını bitirmiş olan çocukla cinsel ilişkide bulunan kişi, şikâyet üzerine 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır” hükmünü içeren bu maddenin uygulamasında, bazı mahkemelerin çocuğun, bazılarının da ailenin şikâyetini kabul ettiğini, bu nedenle karışıklıklar yaşandığını söyledi.
Hâkimler, maddenin cinsel ilişki yaşının düşmesine de neden olduğunu belirterek, çocukların doğru seçimler yapamayacağı dikkate alınarak, şikâyet hakkının anne babaya verilmesini istedi. Asma bu öneriye karşı çıktı.
Gerekçe: Toplumun gerçeği
Daha sonra toplantıda Yargıtay hâkimlerinden, “Medeni Kanun ve TCK’daki evlenme yaşının 14’e indirilmesi, tecavüzcünün tecavüz ettiği kişiyle evlenmesi durumunda cezadan kurtulması hükmünün yeniden getirilmesi, TCK’nın 104. maddesindeki “reşit olmayanla cinsel ilişki” suçunda şikâyet koşulunun 15 yaşından 14 yaşına çekilmesi ve eşin tecavüzünde 7 yıla kadar olan cezanın 1 yıla kadar şeklinde değiştirilmesi” önerileri geldi.
Asma, tecavüzcüyle ona yardım ve yataklık yapan ailenin değil, çocuğun haklarının korunması gerektiğini, bu değişikliklerin de “çocuk ve kadın haklarından geri adım” anlamına geldiğini belirtti.
Feministler bastığı için...
Hâkimlerse, mahkemelerde hâkimlerin karşısına 14 yaşında kucağında çocuklu kadınlar çıktığını, ailelerin perişan olduğunu, toplumun gerçekleri gerektirdiği için eski düzenlemelere dönülmesini şart olduğunu anlattı. Ayrıca hâkimler, AKP’lilerin “feministler Adalet Komisyonu’nu bastığı için maddeleri değiştirmek zorunda kaldıkları” yönündeki sözlerini de toplantıda aktardı.
Asma, mevcut düzenlemede 16 yaş altındaki çocuklar için evlenme yasağı olduğunu, 15 yaşın altındaki çocukla cinsel ilişkinin şikâyete bağlı olmaksızın suç sayıldığını, baro olarak bunlardan geri adım atılmasına karşı çıkacaklarını bildirdi.
-
Alıntı:
Mehtap Deniz rumuzlu üyeden alıntı
Sayın erdem53,
Lütfen konuyu kişiselleştirmeyiniz...
Değerli Yöneticimiz Sayın Tangör Evren'i dikkate almanızı rica ediyor, bir daha onay veremeyeceğimiz iletiler eklemeyiniz lütfen. Bu nedenle kişiselleşmeye müsait son iki iletinize onay vermediğim gibi , benzer iletilere de onay veremeyeceğimizi bilmenizi isteriz.
Saygılarımla,
Sayın Mehtap Deniz;
öncelikle teşekkür ederim.Kişiselleştirme gibi bir niyetim yoktur. Sadece bilmenizi istediğim ve anlayamadığım bir husus var.Müsade ederseniz belirtmek istiyorum.
Beni rahatsız eden husus şahsıma yazılmasından ziyade, kişiselleştirmeye sebebiyet vereceği düşüncesiyle yayınlamadığınız ikinci iletimde de farketmiş olacağınız üzere; şahsıma hakaret edilmesine müsade edilmesidir.Mehmet emin sezen 2 iletisinde de imalı yazılarla şahsıma hakaret etmektedir.Benzer üslüpla cevap yazdığımda ise uyarılan ben oluyorum malesef...
Ben bu sitenin insanların fikirlerini karşıt da olsa yazabileceği( tabii ki belli sınırları aşmadan), tartışabileceği ve hukuki olduğu kadar da üyeleri arasında adaletli davranan bir site olduğu düşüncesini taşıdığımdan, rahatsızlık hissettim.
Hassasiyetinize saygı duyduğumu da belirterek, saygılar sunarım.