18 kasim 2020 de basvuru yaptim… 1 bucuk ay liste dahil edilmis diyor , az kaldi artik
Printable View
18 kasim 2020 de basvuru yaptim… 1 bucuk ay liste dahil edilmis diyor , az kaldi artik
Onu nasıl yapılıyor e devlet diyor ama e devlet şifresi alamadım 199 arıyorum şimdi
Ben aradım sizin ki kayıtlı dediler adres bilgilerim her şey gözüküyor tç si olan herkes kayıtlı bu sitemde dedi alo 199
Merhabalar
Sayın site üyeleri Ben bir bayanım , Benim sorum şu Ben 2019 yılında ailece İstisnai yoluyla Türk vatandaşlığa başvuruda bulundum.mart 2021 yılında Red kararı verildi. İdare mehkemeye başvuruda bulundum. Bakanlığın Red kararı bölge idare mehkemesinden iptal kararı çıktı. İstısnai mahkeme bölgeidarenin verdiği kararı iptal etti. Sonuçta vatandaşlık başvurum reddildi. Haziran 2022 Yurt dışından gelen Türk soylulara çıkıralan özel yasayla tekrar başvuruda bulundum temmuz 2022 tarihden beri arşıv araştırmada. Benim gibi vatandaşlık başvurusu Red olunup tekrardan başvuruda bulunup vatandaşlık alanlar varmı. cevaplarsınız memnun olurum
- - - Güncellendi - - -
Merhabalar
Sayın site üyeleri Ben bir bayanım , Türk vatandaşlığa başvurum Red olundu. idare mahkemeye başvurdum. Red kararına karşı iptal kararı çıktı .İstisnai mahkemeden Red kararı çıktı. Tekrardan başvuru yaptım. halen arşıv araştırmada. Vatandaşlık başvurusu red olunup tekrardan başvuruda bulunup kazananlar varmı
23.01.2023 karar makamına sunulacak listeye dahil edilecektir.
01.02.2023 karar makamına sunulacak listeye dahil edilmiştir.
Uzun zamandır listeye eklenenler var. Listeye eklenen tüm arkadaşların başvuruları yakın zamanda sonuçlandırılacaktır diye düşünüyorum.
21.12.2022: Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilecektir.
23.12.2022: Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilmiştir.
Böyle çok uzun değil mi arkadaşlar? Aynı durumu olan var mı
Evet biraz uzun sürmüş son aşama az kaldı 23.01.2023 de karar alınmak üzere karar makamına gönderildi 31.01.2023 de duyuru belgesini SMS olarak gönderdiler ayın 23 den sonra listeye kimse eklenmedi liste dolu kısa zamanda duyuru belgesi gönderirler yine bilgi için memura sordum listenin dolmasını bekliyorlar onay süreci 15 gün sürüyor dedi yanı 23.01.2023 son listeye eklenenler onaylanacak bu ay içinde
Merhabalar,
Genel yoldan başvuru yapıp yeni onaylanan arkadaşlar var mı?
Benim son durum şöyle.
10 Ocak 2023, "Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilecektir"
16 Ocak 2023, "Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilmiştir"
Dosyayı açtıktan sonra nerdeyse 2 sene oluyor benim başvurum. Umarım bütün listeye dahil edilenler yakında onaylanır ve burdan güzel haberlerinizi paylaşırsınız.