Durumlarımız aynı ben Kasım 2021 dostlarımı teslim ettim Mayıs-Eylül Arşivt
29 Eylülden beri de araştırma ve değerlendirmede kaldı 4 aydır o aşamadayım
Printable View
Durumlarımız aynı ben Kasım 2021 dostlarımı teslim ettim Mayıs-Eylül Arşivt
29 Eylülden beri de araştırma ve değerlendirmede kaldı 4 aydır o aşamadayım
Listeye dahil edilip onaylanan var mı
4 gün oldu karar makamına gönderildi
[QUOTE=Hüseyin tike;650729]Listeye dahil edilip onaylanan var mı
4 gün oldu karar makamına gönderildi[/QUOTE
Benimki bir hafta önce 19.01.2023 de listeye dahil edilmiştir. 'karar makamına gönderildi' bir sonraki aşama mı? anlamadim
Son aşama aynı günde onaylanacak listeye dahil edilenler ve karar makamına gönderilenler
Eğer bugün onaylanmasa artık haftaya kalacak
Yabancıların vatandaşlık başvuruları Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce değerlendirilir; milli güvenlik ve kamu düzeni bakımından engel teşkil edecek herhangi bir durumu bulunmayan kişilerin Türk Vatandaşlığını kazanmalarına ilişkin karar Cumhurbaşkanı'nın onayına sunulur.
eğer bir engel yoksa karar makamına gönderilir ondan sonra onaylanır zaten bir sıkıntı varsa karar makanına gönderilmez red duyurusu alırsınız
arşiv araştırma sonrası karar makanına gönderilir süreç şöyle
vatandaşlık başvurunuz listeye eklenecek 1 üç aşamadan geçiyırsunuz
vatandaşlık başvurunuz listeye eklendi 2
vatandaşlık başvurunuz karar aşamasında 3
bu süreci görmeden şu mesajıda ala bilirsiniz
arşiv araştırma sonrası
vatandaşlık başvurunuz listeye eklenerek Karar alınmak üzere karar makamına gönderilmiştir
bunu yaz
vatandaşlık başvurusu karar makamı
ilk sayfada yazıyor
ttps://www.nvi.gov.tr
- - - Güncellendi - - -
arşiv araştırması bittiği zaman listeye ve ya karar makanına gönderildi ibaresi çıkacak içiniz rahat olsun geçen sene 4 aydan beri arşivde hemen hemen bitmiş sayılır yine 2 ay sürer arşiv daha ondan sonra süreç çok hızlı şuan benim vatandaşlık başvurum karar alınmak üzere karar makamına gönderildi mesajı geldi 23.01.2023 tarihinde büyük ihtimalle bu hafta içi onaylanır
- - - Güncellendi - - -
kardeşim neden millete yanlış bilgi veriyorsun gözünden gördün mü
Süreci bilmeyen boş boş konuşan insanlar
Gelip burda
Eğer listeye dahil edilmediyse
Direk karar alınmak üzere karar makamına giddiyse red anlamıma gelir.
Kardeşim her kes senin gibi genel yolla başvuru yapmıyor evlilik yola ile başvurusu yüzde 98 listeye eklenmiyerek karar makamına gönderilmiş ve onaylanmış liste muhabbeti genel yolla başvuru yapanlar için
O zaman benim ki de red olsun ?
Arşiv araştırması süreci görmedim komisyon süreci görmedim parmak izi vb görmedim
Vatandaşlık başvurunuz genel müdürlüğümüze ulaşmış olup gerekli incemeler yapılacak
Ondan sonra arşiv vb bir şey olmadan karar makamına gönderildi tabii hemen gittim nüfusa neden arşiv komisyon parmak izi falan olmadı
Memur mümkün değil dedi
Başvuruya baktı babam Türk vadandaşı olduğu için 18 yaşını tamamladıktan sonra vatandaşlık başvurusu. Tabii başvuru için mahkeme kararı ve DNA tesi
Kısaca herkesin süreci farkli inşallah herkes alır.
Bir kez daha altını çizmek istiyorum
(Eğer karar makamına gönderildiyse içiniz rahat olsun) irtibata olmak için instagram baristike
merhaba karar makanına gidipde onaylanan var mı hala karar makanına gönderildi diyor bir sonuc yok
- - - Güncellendi - - -
hocam var mı bir gelişme bizde bekliyoruz karar makanına gönderildi diyor mesaj gelmedi hala
- - - Güncellendi - - -
hocam var mı bir gelişme bizde bekliyoruz karar makanına gönderildi diyor mesaj gelmedi hala