baya hos yagmıs yagmur sepeleme seklınde:):rolleyes:
Printable View
baya hos yagmıs yagmur sepeleme seklınde:):rolleyes:
Bu AMPUL'ler yağmur duasını bile beceremiyorlar. Hani sel alarmı verilmişti.
Bu gidişle çimleri hortumla sulamak zorunda kalacağım. (Silivri-İst.)
Yaşasssıınnn YAĞMUR yağıyooorrr.... :)
Diğer adı ile (galiba) Rahmet yağıyor. ;)
yağsın bakalım .
Arasıra Allah bizede acıyor demekki. Bugün Valinin kıllığı hariç iyi bir hafta olacağının işaretlerin vardı.
29 undan bu yana iyi şeyler var. Harika bir miting.
Fener Bahçe özüne döndü bol küfür kavga ve puan kaybı
Fener e güzel cezalar
1 mayıs ın enteresan kutlanması adının değişmesi Bundan böyle 1 Mayıs Bahar İşçi ve Muammer Güler çilesi günü olarak anılacak..
Anayasa mahkemesi kararı...
Ama Bülent Arınç ın yüzünü görmek isterdim o an olmadı o da kadı kızı olsun.
Bu gün yağmur yoktu, ama bir ses duydum sanki Fenerbahçe 1 diyordu, tabi birileri için de 0 :p korna seslerine de katlanacağım tabi ki zevkle...
:kızgın:bayan mayan dinlemem asarım keserim kilitlerim silerim atarım ....:kızgın:ona göre...:kızgın:
Fırat abi kasap diploması almış duyrulur!
Alıntı:
Bu gün yağmur yoktu, ama bir ses duydum sanki Fenerbahçe 1 diyordu, tabi birileri için de 0 https://www.hukuki.net/forum/../vb/im...ies/tongue.gif korna seslerine de katlanacağım tabi ki zevkle...
diplomaya gerek yok insiyaki olur yani....Alıntı:
:kızgın:bayan mayan dinlemem asarım keserim kilitlerim silerim atarım ....:kızgın:ona göre...:kızgın:
Yine bir şeyler yağdı ama söylemem. :p Bilin bakalım ne yağdı? İpucu vereyim , gök gürültüsü ne ki, sanki ardı arkası kesilmeyen korna seslerine benziyor ama... Bir daha ki yağışa kadar idare eder. Ayrıca öyle denildiği gibi su sıkıntısı da yaşanmayacakmış, bilginize...