Cevap: @pump_upp - best crypto pumps on telegram !
Merhaba,
Dogru en son aralik 7.12.2022 Toplanti oldu,(Arakadasim vatantas oldu) ondan sonra toplamadilar... ben 16.12.2022 liste dahil edilmistir.. sonra bi sey cikmadi
Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
Alıntı:
yuliya.kvk rumuzlu üyeden alıntı
Selamlar, Evlilik yolu ile Ocak 2022 de İstanbul'dan başvuruda bulundum. arşiv araştırmasından sonra direk gelen mesaj vatandaşlik başvurunuz karar makamına sunulacak listeye dahil edilerek karar alınmak üzere karar makamına gonderilmistir. Bazı yorumlarda bu mesaj red yanıtı demektir yazmışlar. aynı durumda olan varmi
merhaba ben de sizinle aynı durumdayım ama hala sonuçlanmadı benimki bekliyorum.
Sizin evraklariniz karar makamına ne zaman gönderildi. 17 Ocak bizimki gönderildi.
Alıntı:
horbekt rumuzlu üyeden alıntı
merhaba ben de sizinle aynı durumdayım ama hala sonuçlanmadı benimki bekliyorum.
banada bugün geldi karar makamına gönderildi diye inşallah kısa zamanda onaylanır
Alıntı:
Barış Tike rumuzlu üyeden alıntı
banada bugün geldi karar makamına gönderildi diye inşallah kısa zamanda onaylanır
Bana da 20.01.2023 tarihde bu mesaj geldi> Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilmiştir.
Alıntı:
jasp rumuzlu üyeden alıntı
Bana da 20.01.2023 tarihde bu mesaj geldi> Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilmiştir.
Umarım yakında herkes için iyi haber gelir. Bu arada bana hiç mesaj gelmiyor. Bütün süreçde 2 kere falan mesaj geldi ve durumumu website üzerinden takip ediyorum. Size her aşamada mesaj geliyor mu?
Alıntı:
jasp rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar
Sizin başvuru tarihinizi ve ilinizi yazar msınız
Bir de arşiv araştırmasında ne kadar süre kaldınız acaba
Alıntı:
umut2024 rumuzlu üyeden alıntı
Umarım yakında herkes için iyi haber gelir. Bu arada bana hiç mesaj gelmiyor. Bütün süreçde 2 kere falan mesaj geldi ve durumumu website üzerinden takip ediyorum. Size her aşamada mesaj geliyor mu?
bana da ılk mesajdan hariç başka herhangi bir mesaj gelmedi
o yüzden aşama tarihlerimi tam bilmiyorum
Alıntı:
umut2024 rumuzlu üyeden alıntı
Yanlışkla mesaj geldi diye yazdım, aslında arşıv araştırmadan sonra herhangi bir mesaj gelmedi...sadece edevletten sabırsızlıkla her birkaç günde takip ediyorum. Ocak ayında 3 kere başvuru durumu değişti, en son olarak da 20 Ocakta 'listeye dahil edilmiştir' diye değişti. Umarım hepimiz için yakında iyi haberler gelir inşallah
- - - Güncellendi - - -
Alıntı:
mohammed ali rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar
Sizin başvuru tarihinizi ve ilinizi yazar msınız
Bir de arşiv araştırmasında ne kadar süre kaldınız acaba
18.12.2020 de başvurdum, arşıv araştırma 1 sene sürdü, iki kere parmak izi verdim, yenilenmiş çalışma izni verdim...18.12.2021 arşıv araştırma için mesaji geldikten sonra herhangi bir mesaj gelmedi veya başvuru durumu değişmedi...Ocak 2023 den başvurum ilerledi ve şimdi de listeye dahil edilmiştir diye yazıyor.
İstanbuldan başvurdum
Merhabalar, kimsede başvuru durumu değişti mi? Arşiv aratştırmasından listeye eklenilen var mı?