Beni mesela hiç aramadılar. tek bir sefer tebligat için aradılar. Gidip parmak izi verdim birkaç soru sordular o kadar. 3.5 ay sonrası komisyona girmek için valilikten arandım.
Printable View
Beni mesela hiç aramadılar. tek bir sefer tebligat için aradılar. Gidip parmak izi verdim birkaç soru sordular o kadar. 3.5 ay sonrası komisyona girmek için valilikten arandım.
merhaba
istanbuldan başvuranlar için işlem çok uzuyor. yabancılar şube bayrampaşaya taşındı. gidip sorduğumda bir ekibin görev yaptığını o sebeple yavaş ilerlediğini söyledi. gidip bilgi alabilirsiniz. polisle görüştükten sonra 2 ay sonra komisyon için sms geldi.
bayrampaşaya gidip bilgi alın yardımcı oluyorlar.
Arkadaşlar bir gelişme var mı? Kimse kalmadı mı forumda? Ghosthunter 1 kardeş senin karar aşaması bitmiş mi?
Arkadaşlar bir gelişme var mı? Kimse kalmadı mı forumda? Ghosthunter 1 kardeş senin karar aşaması bitmiş mi?
=====
yok kardeşim gelişme falan yok 2 hafta yakin oldu zaten bildiğim kadarıyla evlenme yoluyla başvuranlar karar aşaması 3-6 hafta içinde sonuçlanıyor inshallah aldığımda yazacağım
sizin Durumunuz nedir?
Geçen ayı yeni tarihli sağlık raporu ve medeni hal belgesi istemişlerdir. dediler ki araştırma aşaması bitmiş karar makamanı sunulmak üzerdir o yüzden bu belgele yeni tarihli olarak istiyorlar. ama sistemde hala araştırma aşaması yazıyor. ilk başvuru mart 2017.. tam bir sene iki hafta oldu.
Geçen ayı yeni tarihli sağlık raporu ve medeni hal belgesi istemişlerdir. dediler ki araştırma aşaması bitmiş karar makamanı sunulmak üzerdir o yüzden bu belgele yeni tarihli olarak istiyorlar. ama sistemde hala araştırma aşaması yazıyor. ilk başvuru mart 2017.. tam bir sene iki hafta oldu.
===
Eğer bir belge isterlerse onlara vermek zorundasınız , benim dosyam 29 Ocak araştırmalar bitmiş telefonda dediler ama sistemde 2 Marta karar aşaması geçti zaten , genel başvurunlar karar aşaması geçtiği an 1 hafta içinde vatandaşlık kazanacaksın
Merhaba arkadaslar ,
3 aydir sistemde arastirma asamasi gozukmekte . Ankarayi arayinca tel sekretere bagliyor . Acaba bilgi alabilecegimiz bildiginiz bir telefon numarasi var midir
kardeş bildiğim kadar ile telefonla cevap vermiyorlar artık.....araştırma aşaması 3 ile 6 ay sürebilir...sen istisna olarak mı başvurdun?
Merhaba arkadaslar ,
3 aydir sistemde arastirma asamasi gozukmekte . Ankarayi arayinca tel sekretere bagliyor . Acaba bilgi alabilecegimiz bildiginiz bir telefon numarasi var midir
====
3 ay hiçbir şey değil ilk basvuru 17/2/2017 dosyam 19/7/2017 ankaraya ulaşti 23/7/2017 araştırma başladı 2/3/2018 bitti yaani 8 ay yaani rekor kirdim :D 1000 kere aradim hiç kimse yardım etmedi tek şey yapacaksın internetten takip edeceksin
Arkadaşlar merhaba,
Benim 3 sorum olacaktı. Bilen varsa çok memnun olurum.
1. Ben genel'den başvuru yaptım. Çalışma iznm olduğu için doyamı aldılar. Şimdi işten ayrıldım iki yıllık kısa dönem ikametim var. Lomisyona girdiğimde dosyamda eski çalışma iznimin kopyası duruyordu yani komisyona girdiğimde kısa dönem ikameti vardı. Bu saaten sora ikamet türü vatandaşlık için sorun olur mu sizce? Bu arada yeni aldığım ikamet bildirmedim henüz. Bildirmem gerekiyor mu?
2. İnceşeme ve araştırma aşamasındayken eksik everak fian olursa veya güncellemek isteniyorsa nasıl bilginiz olur? sizinle telefınla iletişime mi geçecekler ?
3. Dosya araştırma ve inceleme aşamasındayken (genel müdürlükte) herhangi bir everak istendiğinde nereye veriliyor? valiliğe mi yoksa genel müdürlüğe mi?
Sorular uzun kusura bakmayın. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Aynen 3 ay hic bisey degilmis meger , dun ankarayla irtibata kurup eksik olan evraklar oldugunu soyledi 5 martta istenmis tabi sagolsun valilik haber vermemis neyseki kalkip istanbul valiligine giderken mesaj geldi ( muracat edin) DUSUNUN!!! sen arastirinca seni hatirliyorlar. Tabi yeni gun sayimi (2.5-3 ay surer) ve yeni saglik raporu ve
( calisma izni olup kisa sureli ikamete gecen soran arkadas icin bu nokta) .
Ben gecen yil mayista basvurdugumda aile ikamet iznime bir yil gecerliligi vardi . Yani bu mayista bitecektir, o yuzden vatandaslik mayisa kadar yetisemecegi icin mayis 2018 sonraya gecerli ( aile yada calisma izni) bir ikamet tezkeresi noterli fotokopisi istediler . Yani arkadasim kisa sureli cikarmis oldugun ikameti derhal vatandaslik kazandiran bir ikamete cevirt ve valilige noterli fotokopisi ile bildir.
Herkese basarilar
Merhaba arkadaşlar.
Karar aşamasında olanlarda bir gelişme var mi
- - - Updated - - -
Ben evlilikten Muğladan başvurdum.
Çok uzun sürdü.
Başvuru-04 ekim 2016
Komisyona-09 haziran 2017
Karar aşamasina 02 mart 2018
maşallah çok yavaş oldu:)
Şimdide beklemekteyim.
Benim gibi bekleyen karar aşamasinda olanlardan bir gelişme var mi?
Merhaba arkadaşlar.
- - - Updated - - -
Çok uzun sürdü.
Başvuru-04 ekim 2016
maşallah çok yavaş oldu
Şimdide beklemekteyim.
========
bende 2 mart 2018 karar aşamasina gectim , , evlilikten ilk başvuru 17/02/2017 .. bildiğim kadarıyla karar aşamasi 3-5 hafta arasi sonuçlanıyor yaani az kaldi
- - - Updated - - -
Merhaba arkadaşlar.
- - - Updated - - -
Çok uzun sürdü.
Başvuru-04 ekim 2016
maşallah çok yavaş oldu
Şimdide beklemekteyim.
========
bende 2 mart 2018 karar aşamasina gectim , , evlilikten ilk başvuru 17/02/2017 .. bildiğim kadarıyla karar aşamasi 3-5 hafta arasi sonuçlanıyor yaani az kaldi
inşallah ghosthunter.
4 gözle bekliyorum.yurtdişina çikiş yapmam lazim.karar aşamaya geçince beklemek zorunda kaldim.
i
Bende sordum valilikteki memurdan.Ölüm kalım meselesi yoksa çıkmayın yurtdışına dedi de o yüzden bekliyorum. Ghosthunter
Merhaba arkadaslar bende evlilik uzerinden martin basinda basvuru yaptim mayis sonuna el izi randevusu aldim daha nasil bi surec bekliyor beni 3tane cocugum var turk vatandasi oyuzden fazla bekletmezler diyolar tanidiklarim bunlarda goz onunde tutulurmu basindan gecenler anlatirmi lutfen simdiden tesekkurler
Arkadaşlar Merhaba.. Bu sabah sisteme baktığımda şu yazı görülmektedir.''İstisnai Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz ilgili birim tarafından işleme alınmış, inceleme ve araştırma işlemleri tamamlanmış olup karar aşamasındadır.''
Kısaca özetlersem:
-Haziran 2017 İstanbul'dan istisnai olarak başvuru ve 2 gün sonra sms yoluyla Dosya no ve başvuru no gönderilmesi
-Eylül 2017 Komisyon
-Ekim 2017 Ankara Genel Müdürlükte inceleme ve araştırma başlaması
-28 Şubat 2018 Karar Listesine eklenme
-22 Mart 2018 'İstisnai Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz ilgili birim tarafından işleme alınmış, inceleme ve araştırma işlemleri tamamlanmış olup karar aşamasındadır.'
Tüm arkadaşlara başvurularının biran önce sonuçlanması dileklerimle..
- - - Updated - - -
Arkadaşlar Merhaba.. Bu sabah sisteme baktığımda şu yazı görülmektedir.''İstisnai Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz ilgili birim tarafından işleme alınmış, inceleme ve araştırma işlemleri tamamlanmış olup karar aşamasındadır.''
Kısaca özetlersem:
-Haziran 2017 İstanbul'dan istisnai olarak başvuru ve 2 gün sonra sms yoluyla Dosya no ve başvuru no gönderilmesi
-Eylül 2017 Komisyon
-Ekim 2017 Ankara Genel Müdürlükte inceleme ve araştırma başlaması
-28 Şubat 2018 Karar Listesine eklenme
-22 Mart 2018 'İstisnai Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz ilgili birim tarafından işleme alınmış, inceleme ve araştırma işlemleri tamamlanmış olup karar aşamasındadır.'
Tüm arkadaşlara başvurularının biran önce sonuçlanması dileklerimle..
çok tebrikler batıtrakya arkadaş.....çok hızlı bir gelişme oldu......tebrik olsun
Merhaba arkadaslar.tc kimlik alanlari kutluyorum.hayirli olsun.benim sorum su.bu gun sayimi iki kez istendi diye bas vurum uzadi genel olarak bas vurdum 2017/29 ekimde calisma izni var.parmak izikasim 29/2017. Oturdum komsyon sms bekledim.dun gitdim istnbul il nufusa iyiki gitmisim nisan 3/2018 komsyon toplantiya girecem insallah.( komisyinda neler soruluyor bilen varsa lutfen yaszin) akabinde nisan2018 calisma iznim bitiyor :( acaba tekrar calisma izni uzatmam gerekiyormu? Diger sorum evraklar ankara gidildiyinde orda neyi ne sekilde arasdiriyorlar.yani istanbuldan ankaraya arasdirilarak gitmiyormu.yani derdim suki tekrar masraf yapip calisma izni uzatmak istemiyorum cunki butun masraflari ben oduyirum sgk masrafi dahil.bide son sorum genel olarak bas vurdugunda mutla kendi vatanindan imtina mi edilmesi lazim edilmesi lazimsa detayli bilgi isterim ulkeye gitmeden nasil cozerim diye ve ne kadar zmn surer bu is.bide istisnaie cevirmek mumkunmu bu saatden sonra ve ek zaman istermi arasdirma ve sairde..bas vuru ankaraya ulasdikdan sonra ne kdr zmnda sonuca ulasir.umarim okurken yorulmadiniz tesekurler.bu arada tc vatandasi kizim var8 yasinda bosandik kizin velayeti bende
Teşekkürler han245.. İnşallah tüm başvuranların biran önce vatandaşlığı almaları dileklerimle.. Not: forumu okuyan diğer arkadaşlara bilgi olması amacı ile bir ilave yapmam gerek.Ben Çapa'da ikamet ediyorum ve iş yerimde Vatan caddesinde.Yani Nüfus dairesine yakın bir yerde.Dolayısıyla hemen her ay nüfusa gidip nazikçe bir evrak eksikliği var mı? veya durumum hangi aşamada diye sordum ve bilgi aldım.199 nolu telefonu toplamda 5 veya 6 kez aramışımdır.Oradan da aldığım cevaplar hep sistem arızalı olmuştur.Arkadaşlardan müsait olanlar her ay olmasa da 2 ayda bir bizzat gidip sorsunlar.Dosyalar Ankara'ya gidip inceleme ve araştırma bana en çok 6 ay gider demişlerdi ki benim 4,5 ay gitti.Bakın ben bugün karar aşamasını görünce tekrar gittim ve sordum.Danışmadaki memur sonuç ne zaman gelir bilemeyiz ama en geç 23 Nisan Çocuk bayramında Çocuklar gibi şen olabilirsiniz dedi:))
Bnde sms bekliyirdum gelmeyince aradim istnbul il nufusu ordaki byn arkds dosyn emnytden geldi smsm beklemene gerek yok burdan gelib komsyon icin randevi ala bilirsin dedi bnde ayni gun kostur kostur gitdim konsyondki diger byn sms beklemekisin dedi bnde telfnda boyle soylendi deyince kadin digerine kizdi ama benide geri cevirmedi sagolsun en kisa zmbda randevu verdi sms beklersem 4 aya anca gelirmis dedi.10 gun sonra komsyoba gudecem ne sorulacak aceb.randevu alkdan sonra emniyetdendsyn geldi hbri veren bayandan helallik istedim.bnm yuzumden firca yedi
Sayın ruya01 İstanbul İl Nüfusa gitmekle iyi yapmışsınız.Gerçi yazınızdan ve ilk başvurunuzdan yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile gitmeseymişsiniz yine en geç 1 ay içinde mesaj gelecekti diye düşünüyorum.Şöyle ki,29 ekimde ilk başvurunuz yapmışsınız.İl nüfus önce il göç idaresine ikamet durumu ile ilgili,il göç idaresi de yabancılar şubesine gün sayımı için yazı yazar.bu yazışmalar ve parmak izi verme durumu yaklaşık 3-4 ay arası gider.Daha sonra nüfus sms ile dosyada bir eksik varsa size tamamlanmasını bidirir.Evraklar tamamlanınca (yani 6 ayı geçmeyecek şekilde tarihli olacak)komisyon günü randevusu verilir.Evlilikten başvuran bir arkadaşıma buzdolabının markası sormuşlardı ayrı ayrı eşine olmak üzere.Bana ise ne zamandan beri Türkiye’de ikamet ediyorsun diye sordular.35 senelik ilk ikamet aldığım tarihi verdim.tek soru.1 dk bile sürmedi yani.Sizin yazınızdan eşiniz ile ayrı olduğunuzu anlıyorum.Dolayısıyla evlilikten başvuru yapmanız imkansız.yine istisnai olarak yine maddi olarak yeterli yatırım yapamaz iseniz veya son balkanlar istisnai genelgesi kapsamında değilseniz istisnai başvuru yapamassınız. Geriye tek Genelden başvuru yapmak kalıyor ki siz bu şekilde yapmışsınız.Komisyonun nisan ayındaki toplantısına randevunuz olduğu için bu randevudan sonra sizi 6 aylık bir inceleme ve araştırma aşaması bekliyor.burada dikkat edilmesi gereken evrakların ve ikametin tarihi geçmemesi.yani sizin İKAMET BİTİNCE YENİLEMENİZ GEREKECEK. Yenilemez iseniz işlemleriniz tozlu dosyalar içinde bekler.Yine inceleme ve araştırma aşamasında süresi geçen evrakları yenilemenizi isteyebilirler.Bu işlemler ta ki listeye ekleninceye veya başvuru durumuna göre karar aşamasına kadar. Genelden başvurularda vatandaşı olduğunuz ülkeden çıkmanızı istemelerine gelince bu konuda bilgim yok ama VATANSIZ (Haymatlos) durumda kalmamak için bunu çok araştırın derim.Yoksa çalışma ikameti bile alamassınız ve insani ikamete mahküm olursunuz.Onlardan resmi olarak talep gelmeyince sakın ha. Bunları bilmemin sebebi kardeşim evlilikten ve bir arkadaşım genelden başvurmuştu.kardeşim 1 senede,arkadaşım ise 1,5 senede vatandaşlığı aldı.Umarım size yardımcı olmuşumdur.Kolaylıklar dilerim.
- - - Updated - - -
Sayın ruya01 İstanbul İl Nüfusa gitmekle iyi yapmışsınız.Gerçi yazınızdan ve ilk başvurunuzdan yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile gitmeseymişsiniz yine en geç 1 ay içinde mesaj gelecekti diye düşünüyorum.Şöyle ki,29 ekimde ilk başvurunuz yapmışsınız.İl nüfus önce il göç idaresine ikamet durumu ile ilgili,il göç idaresi de yabancılar şubesine gün sayımı için yazı yazar.bu yazışmalar ve parmak izi verme durumu yaklaşık 3-4 ay arası gider.Daha sonra nüfus sms ile dosyada bir eksik varsa size tamamlanmasını bidirir.Evraklar tamamlanınca (yani 6 ayı geçmeyecek şekilde tarihli olacak)komisyon günü randevusu verilir.Evlilikten başvuran bir arkadaşıma buzdolabının markası sormuşlardı ayrı ayrı eşine olmak üzere.Bana ise ne zamandan beri Türkiye’de ikamet ediyorsun diye sordular.35 senelik ilk ikamet aldığım tarihi verdim.tek soru.1 dk bile sürmedi yani.Sizin yazınızdan eşiniz ile ayrı olduğunuzu anlıyorum.Dolayısıyla evlilikten başvuru yapmanız imkansız.yine istisnai olarak yine maddi olarak yeterli yatırım yapamaz iseniz veya son balkanlar istisnai genelgesi kapsamında değilseniz istisnai başvuru yapamassınız. Geriye tek Genelden başvuru yapmak kalıyor ki siz bu şekilde yapmışsınız.Komisyonun nisan ayındaki toplantısına randevunuz olduğu için bu randevudan sonra sizi 6 aylık bir inceleme ve araştırma aşaması bekliyor.burada dikkat edilmesi gereken evrakların ve ikametin tarihi geçmemesi.yani sizin İKAMET BİTİNCE YENİLEMENİZ GEREKECEK. Yenilemez iseniz işlemleriniz tozlu dosyalar içinde bekler.Yine inceleme ve araştırma aşamasında süresi geçen evrakları yenilemenizi isteyebilirler.Bu işlemler ta ki listeye ekleninceye veya başvuru durumuna göre karar aşamasına kadar. Genelden başvurularda vatandaşı olduğunuz ülkeden çıkmanızı istemelerine gelince bu konuda bilgim yok ama VATANSIZ (Haymatlos) durumda kalmamak için bunu çok araştırın derim.Yoksa çalışma ikameti bile alamassınız ve insani ikamete mahküm olursunuz.Onlardan resmi olarak talep gelmeyince sakın ha. Bunları bilmemin sebebi kardeşim evlilikten ve bir arkadaşım genelden başvurmuştu.kardeşim 1 senede,arkadaşım ise 1,5 senede vatandaşlığı aldı.Umarım size yardımcı olmuşumdur.Kolaylıklar dilerim.
Bilgi icin tesekurler.ikamet iznim 2019 ocakta bitiyor.tek sikintim eksiyim calisma iznimin suresinin nisanda yani komisyondan 20 gun sonra sona ericek.simdi yas 40 buyasdan sonra tc olmak nerde ne isine yarar diye dusunuyorum.cunki calisma iznine sirf vatandas olmak icin basvurdum.bir suru masraf ve sikinti yasadim calisma izni alarken aldıktan sonra da zaten her ay sgk parasini ben yatiriyorum.uzatmaya basvurdugmda yine butun masraf bana ait arti tc olana kdr heray 700 tl odiycem.degermi buna senedebir iki yillik oturum 1000 tl bile degil masrafi sadece oturumla yasarim ilerdede suresiz ikamet uygun gorulurse ona bas vururumdiye dususunuyorum.bu arada azeriyim bn
Sende haklısın kolay değil tabi.Duyduğuma göre Türk asıllı olanlara genelge ile uzun dönem ikamet veriliyormuş.Şu an Uygur Türklerine veriliyor mesela.Şu an için Azarbaycan Türklerini kapsamıyor bu genelge.Ama yarın ne olur bilinmez.O zaman tek çare bu çalışma izninle komisyona girmen.Olaki daha sonra eksik evrak diye çalışma izni isterlerse evde bakım çocuk bakımı vb.birşey ile ki daha kolay çıkıyor veya şuanki gibi çalışma izni elde edersin.Bir büyüğün olarak nacizane tavsiyem eğer Azarbaycan'a geri dönmeyi düşünmüyor Türkiye'de kalmayı düşünüyor isen moralini yüksek tut.Mücadeleci bir yapın olduğunu düşünüyorum yazdıklarından.Ümitsizliğe kapılma..Gün gelir yaşadığın bu sıkıntılar bir sabun köpüğü gibi uçar gider inşallah.Bu arada hayırlı kandiller herkese..
- - - Updated - - -
Sende haklısın kolay değil tabi.Duyduğuma göre Türk asıllı olanlara genelge ile uzun dönem ikamet veriliyormuş.Şu an Uygur Türklerine veriliyor mesela.Şu an için Azarbaycan Türklerini kapsamıyor bu genelge.Ama yarın ne olur bilinmez.O zaman tek çare bu çalışma izninle komisyona girmen.Olaki daha sonra eksik evrak diye çalışma izni isterlerse evde bakım çocuk bakımı vb.birşey ile ki daha kolay çıkıyor veya şuanki gibi çalışma izni elde edersin.Bir büyüğün olarak nacizane tavsiyem eğer Azarbaycan'a geri dönmeyi düşünmüyor Türkiye'de kalmayı düşünüyor isen moralini yüksek tut.Mücadeleci bir yapın olduğunu düşünüyorum yazdıklarından.Ümitsizliğe kapılma..Gün gelir yaşadığın bu sıkıntılar bir sabun köpüğü gibi uçar gider inşallah.Bu arada hayırlı kandiller herkese..
Batitkarya sizede hayirli kandiller yine cok sagolun bilgi icin.komisyona calisma izniyle gire biliyorum dosyam ankaraya gitdikden sonra gecimimi nas sagladim icin belge kzm oda calisma izni islerin yavas ilerlemesi bnm calisma iznimi suresini bitirmis oluyor malesef calisma izni uzatnam gerekiyor.suan zaten ev hizmetlernde calisiyor is verende sikinti yok uzat diyo isverenin kaybedecegi bisey yok ki butun masraf bana aid sgklari bile bn cebimden oduyorum.maas bile almiuorum cunki baska yerde calisiyorum brosur dagitiyorum part time.bu gibi isler biran once vatandas olsam bari bim a101tedi sok bu gibi yerlerdecalisirdim.diger turlu isyerlerinde rahatsız edenler cok.hayat cok zor.anlasilan tekrar tesekurler.
Arkadaşlar, Hayırlı Kandiller hepinize
Aralık 2017'den beri "Başvurunuz genel müdürlüğe ulaşmış araştırma ve inceleme aşamasındadır" gibi mesajı alıyorum. neredeyse 4 ay geçiyor ama herhangi bir değişiklik yok. benim durumumda olan var mı. daha ne kadar sürecek.
rahmanbey benimki haziran'da araştırma başladı henüz bitmedi.....bu 4 ile 6 ay sürebilir belki daha da fazla...duruma göre yani genelden fazla sürer istisnadan az
Arkadaşlar Merhaba.İstisnai başvurudan 22 Mart tarihinden itibaren karar aşamasındayım.Bugün sabahtan beri sistem teknik hata veriyor.199 aradım oradan da sistem kapandı göremiyoruz diyorlar.Bir gelişme mi var acaba? Karar aşamasında olup bu durumla karşılaşan başka arkadaşımız var mı?
Sonuclaniyor demek büyük ihtimal.çünkü geçen sayfalarda okurken sisteme sonucu yüklerken oluşuyormuş.İNŞALLAH öyledir.
Güzel temenni ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim ochmaa. Haklı olabilirsiniz Bugün bakanlar kurulu varmış.Daha yeni haberlerde öğrendim. Sizinki de ve diğer arkadaşlarında inşallah en kısa zamanda sonuçlanır inşallah.Bence Mart ayında karar aşamasında olanlar hep birlikte T.C. vatandaşı olacaklar diye düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar
biz 2016 izmir da başvuru yaptık vatandaşlık icin 1 ay sonra istanbula taşındık izmirde başvuru hangi aşamada ne oldu hic bir bilgi alamadık istanbula geldik il göç nüfuse gittik yeniden dosya açtırdım herşeyi sıfırdan yaptık apostil noter para ödeme her şey yani 2017 eylül ayı sonu teslim ettik parmak izi icin bayram paşaya gittik 1 buçuk ay sonra randevu verdiler kasımın 6 sinde gittik parmak izi verdik sohbet yapti ordaki polis beni ayrı eşimi msj gelecek dediler sonra aradan 2 3 ay geçti msj gelmiyor ne evime takikat icin polisde gelmedi komşulardan sordum onlarada kimse gelmemiş dediler il göç nüfuse gittik msj gelmedi dedim konrol etti adam diyor yok efendim siz burda başvuru yapmamışsınız siz izmirde yapmışsınız diyor biz burda yaptik diyorum ne anlıyorlar ne sözünü dinliyorlar sonra müdüre girdim şöyle durum var dedim müdür evrak kayıt bölümüne git ordan baktır dedi ordan baktı ordan gözüküyordu sonra dosyamı buldular yani ben diyorumki bunlar oyle yeni açtırdığım dosyayı emiyetede göndermeden arşive göndermişler orda hic birşey yokmuş gibi bekletmişler diyorum benim durumumda olan. varsa yardımcı olsun lütfen
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar bir gelişme var mı? Sabah sistem hata veriyordu ama sonra düzeltmiş....benimki bir değiş olmadı aynı araştırma ve inceleme aşaması
arkadaşlar yazınızı okuyorum parmak izi dan sonra 1 2 ay içinde komisyona girenler var bizimki 5 ay bitti 6 aya girdik ne msj geldi evimize polislerde gelmedi msj gelmesi kaç ay sürüyor msj geldikten sonra komisyona kaç gun sonra randevu veriyorlar lütfen yardımcı olun
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba han245.Bende de devamlı teknik hata çıktı gün boyunca.saat 16 gibi 199 aradım.dedim sistem arızalı mı.baktı biz göremiyoruz dedi.not alıyorum ilgili kuruma ileteceğim dedi bayan.neyi iletecek onuda anlamadım.az önce baktım yani saat:17.26 şu an itibari ile aynı.teknik hata.
- - - Updated - - -
merhaba han245.Bende de devamlı teknik hata çıktı gün boyunca.saat 16 gibi 199 aradım.dedim sistem arızalı mı.baktı biz göremiyoruz dedi.not alıyorum ilgili kuruma ileteceğim dedi bayan.neyi iletecek onuda anlamadım.az önce baktım yani saat:17.26 şu an itibari ile aynı.teknik hata.
Merhabalar arkadaşlar. teknik hata devam ediyor. inşallah düzelince herkese beklediği yeni bir gelişme işe sonuç alır.
Tavsiyem dosya evrak verdiginiz yerdeki komisyon bolumune bi ugrayinbende oyle yaptim 10 gun sonra komisyona randevu verdiler.tabi mumkunse dosyan emniyetden komisyona gonderilmismi o onemli
parmak izi verdikten kaç ay sonra komisyona gireceksiniz rüya hanim
Merhabalar.....gelişmeler var mı arkadaşlar. Bugün sistem düzeltmiş....