Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber
Bankam tarafından dün telefonla arandım ve bana bugünkü kurdan tl ye çevirebileceğimi söylediler.Bende kendilerine ;kandıracak başka birini bulun yeter artık dedim.Kurda iyileştirme yapın dedim bu bizimle alakalı değil merkez bankası ile alakalı dediler.sadece güldüm canım çok sıkkın yarın vadeli 137555 yen kredi ödemem var.1430 tl ile başladım şu anda 2600 tl .
Ben de yenzedeyim
bu gün ki sabah gazetesinin finans bölümünde bizimle ilgili bir yazı çıkmış. Sesimizi duyulmaya başlandı. Aynı yazıda garanti bankası müdürü iyi niyetli olunursa borçlarda yapılandırmaya gidilir demiş. Tabi yapılandırmadan kastı ne o mechul .
Alıntı:
cerenetto rumuzlu üyeden alıntı
Bankam tarafından dün telefonla arandım ve bana bugünkü kurdan tl ye çevirebileceğimi söylediler.Bende kendilerine ;kandıracak başka birini bulun yeter artık dedim.Kurda iyileştirme yapın dedim bu bizimle alakalı değil merkez bankası ile alakalı dediler.sadece güldüm canım çok sıkkın yarın vadeli 137555 yen kredi ödemem var.1430 tl ile başladım şu anda 2600 tl .
banada aynini soylediler ,ve asagida gordugunuz bu saka gibi tabloyu cikardilar !!!
55 ay vadeli talep ederseniz mevcut oranımız % 1.52 taksitleri 3208 tl olur (bugün itibariyle)
72 ay vadeli talep ederseniz oranımız % 1.53 taksitleri 2738 tl olur (bugün itibariyle)
120 ay vadeli talep ederseniz % 1.53 orandan 2171 tl olur (bugün itibariyle)
Alıntı:
selma abla rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar
Lütfen telefon veya maillerle bana ulaşın
Selma Hanım size mail attım mailin içine yen mağduru olan aileden kişilerinde mail adresini yazdım, sayıya bizide ilave edebilirsiniz. BİMER mail attım çok defa ama yine atacağım.
Teşekkürler.
Alıntı:
BUSRAM rumuzlu üyeden alıntı
Selma Hanım size mail attım mailin içine yen mağduru olan aileden kişilerinde mail adresini yazdım, sayıya bizide ilave edebilirsiniz. BİMER mail attım çok defa ama yine atacağım.
Teşekkürler.
mailinizi aldım =BUSRAM
teşekkür ederim
Not:Arkadaşlar yazmış olduğum yazıları alıntı yaparak yenileyin lütfen bana ulaşamıyanları ulaştırmaya çalışın görüşemedigimiz mağdurlara acil ulaşmamız gerekiyor
[QUOTE=selma abla;251828]selam
görüyorum ki arkadaşlar kendi arasında liderlik v. b. saçmalıklarla uğraşıyorlar uğraşıyoruz
ve inanın yaptımız tek şey frenlere basmak oluyor
bizler kaderleri ortak olan haksızlığa uğrayan sömürülen kişileriz.
inanın çok yıprandım ve yoruldum dedim sizlere
ancak görüyorum ki her yerden çığlık ulaşmakta bana gece yarıları bile.
insanlar haberleri seyredemiyor.iki işte çalışıp japon yeni denen borçlarını ödemek için
ancak şimdi ben onlar için de kendime söz veriyorum ve asla yılmayacağım sonu amerika olsa bile başkan Barack Obama bile olsa ulaşmaya çalışacağım ve size de diyorum hep birlikte ulaşmaya çalışalım.
birlikte olalım tek olalım. başka çaremiz yok.vampirler kan emmek için bekliyor ayrılacak olan ayrılır sürüden
o zaman parçalanırız.. tek tek sömürüler bizi
vakit yok fırsatı da kaçırmayalım şubat a giriyoruz martta martta seçim var çok geç olmadan
bize ulaşın daha çok olalım. gÜÇ OLAIM
Arkadaslar şu aşamaya gelmişken tam destek olalım selma hanıma aramızda bölünmeler olmasın buna izin vermeyelim yapmayalımda.kazanırsak tek basımıza degil topluluk halınde kazanırız.şimdiye kadar kimse bizi bu şekilde ifade edipte derdimizi dile getiripte toparlayamamastır.ilk adımı atan selma hanım baskanımız sesimiz kulagımızdır ona danısmadan hiç bir tesebbüste bulunmayalım arastırmak dısında.kimse gücenmesin darılmasın japonyenizedelerin baskanı selma hanımdır silsileyi aşmayalım.herkesin desteklerini bekliyoruz güngectikcede hızlı bir sekilde arttıgımızın farkındayız.hepimiz magduruz uyum içinde destek olalım birbirimize.herkese teşekkürler.
Selma hanım yeni üye oldum. Bende yenzedeyim. Size ulaşabileceğim mail adresi veya telefon numarası nedir
Alıntı:
ılgıt rumuzlu üyeden alıntı
Selma hanım yeni üye oldum. Bende yenzedeyim. Size ulaşabileceğim mail adresi veya telefon numarası nedir
kardeş hoşgeldin
geçmiş sayfalara bakarsan orada Selma hanımın msn adresini bulabilirsin
Alıntı:
mvardar73 rumuzlu üyeden alıntı
kardeş hoşgeldin
geçmiş sayfalara bakarsan orada Selma hanımın msn adresini bulabilirsin
mail ve telefonumu özel mesaj ve mail atarak gönderdim
Olacak bu is olacak !..
Ama 2 ay ama 3 ay sonra olacak ,sadece organize hareket edelim Selma hanimin yolundan gidelim muhakkak sesimizi duyacak birileri...
Burası Turkiye Cumhuriyeti burada olmaz diye bisey yok !...