Cevap: Ukash Köntör kartlar hakkında.. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİLMESİNİ İSTEYENLERE İTİBAR ETMEYİNİZ!!
Siz bu gisişle çok beklersiniz,Konuyla ilgili yetkili yerlerden gelen bilgilendirmeleri size gönderebilirim,bana emailinizi vermeniz gerekir.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Biz bu tarz belgeleri yıllardır büyük bir sabırla bekliyoruz sn.tobeyoung :)
- - - Updated - - -
Bu arada sözüm ukash satanlara naylon firma sahiplerine,Siber Suçlar Daire Başkanlığından aldığım yazıyı mahkeme dava dosyasına eklenmesi için havale ettirdim.Bundan sonra sizlerle işim bitti:)firma olmanız artık hiçbirşey ifade etmiyor!!!dolandırıcı firmalar mı demeliyim.nasıl olsa ceza yiyeceksiniz.birazda bankalarla uğraşalım onlar sizin dilinizden daha iyi anlar,çok daha hızlı koşarlar.
Artık giriş bölümü tamamen tamamlanmıştır.Bundan sonra gelişme bölümüne geççiyoruz,yarın hesabı barındıran bankalar hakkında suç duyuru dilekçemi veriyorum.Yaklaşık 3 saattir dilekçe yazıyorum.ancak bitti,yüzde yüz naylon yüzde yüz kara para,yüzde yüz dolandırıcı ukashcılar,beni unutmayın emi:)sonuç kısmına girdiğimizde dışarıda kalanlarlada ufak hesaplarımız olacak.
Cevap: Ukash Köntör kartlar hakkında.. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİLMESİNİ İSTEYENLERE İTİBAR ETMEYİNİZ!!
> From: siber.sas@egm.gov.tr
> To: xxxxxxxxx@hotmail.com
> Subject: İhbar Başvurunuz
> Date: Wed, 24 Jul 2013 08:09:40 +0000
>
> Sayın: xxxxxxxxxxxxx
> xxxxxxxxxxxx@hotmail.com<mailto:xxxx...@hotmail .com>
>
> Emniyet Genel Müdürlüğümüze 18.06.2013 tarih 5.....4 Sayılı Başvuru kapsamında göndermiş olduğunuz ihbar incelenmiş olup;
>
> Ülkemizde henüz Ukash kartların satışı ile ilgili olarak bir yasal düzenleme bulunmamakta olup, halihazırda TBMM Başkanlığında bahse konu kartların satışı hakkında gerekli yasal düzenlemelerin yapılması için tasarı çalışmaları ve görüşmeler devam etmektedir. Bu kapsamda konu ile ilgili olarak herhangi bir mağduriyetiniz ve şikayetiniz varsa elinizdeki bilgi ve belgelerle birlikte, konuyu anlatır bir dilekçe ile bulunduğunuz yerin Cumhuriyet Savcılığına ya da ilinizdeki Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne başvuruda bulunabilirsiniz.
>
> İlginiz için teşekkürler.
>
>
> EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
>
> SİBER SUÇLARLA MÜCADELE DAİRE BAŞKANLIĞI
>
> SİBER SUÇLAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
>
> -----------------------------------------------------
> Siber Suclarla Mucadele D.B S.A.S Sube Mud
>
> -----------------------------------------------------
> Emniyet Genel Müdürlüğü Kurumsal E-Posta Servisi
Kredi kartlarıyla bilinen sanal mağzalardan Ukash alanların beklemeden bankalarıyla irtibata geçmesi yararlarına olacaktır.
sorusu olan varsa yazabilir
Kardeş ben 2 ay önce verdim ama ama savcılığa elimde bir dosya no gerisi ne alemde bilmiyorum açıkçası bu yargı sisteminden kısa sürede cevap çıkacağını da sanmıyorum ama ben üzerime düşeni yaptım en azından :):):)
Sakın ola benı yanlış anlamayın konu hakkında sonuna kadar giden arkadaşları destekliyorum, bende yuksek mıktarlarda ukash kart satın aldım konu ılk açıldığı zamanlar altunbaşak vardı sagolsun o yardımcı oldu bıraz akıl verdi ama konuyu 2 tane avukata sordum 2012 yılında bana onlarda sebepsız zenginleşmeden dava açabılecegımı ukash kartları sanal casınolarda kullandığımı yazdığım takdırde başımın agrıyabılecegını söylediler, meslegım dolayısıyla sonuna kadar gıtmeye korktum umarım haklı davanızda başarılı olursunuz
http://www.vefk-buyu.com/vefk-ilmi/s...h-kartlar.html bulinki kopyalaıp yapıştırın,sözde hocalarınız ukash sistemine dayanmış,ukash karlarla sizlere şifa dağıtıyor:)
Cevap: Ukash Köntör ve Hem Paralarını Hemde Ailesini Kaybedenler
Ukash bende kullandım tavsiye edilen bir ödeme yöntemi değil saçmalık ve güvenli değil adamlar hecklendi enson mobil ile ukas kodlarını iletiyorlardı meilleri hecklenmişti
Merhaba arkadaslar,
S........com sitesinden ukash satın aldım zamanında ve bankama itiraz yazısında bulundum.
Daha sonra firma bana tehdit mesajları vs gibi ithamlarda bulundu siz dolandırıcısınız avukata vericem görüceksiniz gibi cümleler kullandı.
Suan itirazım beklemede sizde iade olurmu bu tutarlarım.
Ukash satın aldınız, kullandınız ve parasını geri istiyorsunuz. Doğru mu anladım?
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Ukash satın aldınız, kullandınız ve parasını geri istiyorsunuz. Doğru mu anladım?
Aldım kullanamadım.
ama kullanıldı denildi.