ben aradım internetten kontrol et dedi bana :D haha
- - - Updated - - -
ben aradım internetten kontrol et dedi bana :D haha
Printable View
[QUOTE=Şen Türk;610170]ben aradım internetten kontrol et dedi bana :D haha
anlaşılan biraz daha beklemekten başka çaremiz yok :)
- - - Updated - - -
[QUOTE=Şen Türk;610170]ben aradım internetten kontrol et dedi bana :D haha
anlaşılan biraz daha beklemekten başka çaremiz yok :)
arkadaşlar yokmu gelişme
yok abi herhangi bir gelişme. bu kadar çabuk olacağını da şahsen düşünmüyorum ben.
darısı başınıza benimki geldi
benimki de tamam. darısı başınıza
Benimkide geldi. Tam 9.5 ay sürdü.
evet abi geçtik. inşallah seninkide tez zaman içinde biter. her kese sabır ve şans dilerim.
Ghosthunter1 kardeşim sende bi gelişme var mı ?
==
yok kardeşim gelişme falan yok
inceleme ve araştırma aşamasındadır.
biz adil bir ülkede yaşıyoruz
- - - Updated - - -
Ghosthunter1 kardeşim sende bi gelişme var mı ?
==
yok kardeşim gelişme falan yok
inceleme ve araştırma aşamasındadır.
biz adil bir ülkede yaşıyoruz
Tebrik ederim sizi arkadaslar , AE111 kardes tebrikler . Benden bir ay once komisyona girmissin ikimiz da mayista ikametlerimiz bitecektir. Yirttin gozun aydin . Genelden basvuru yapmistin degil mi!
herkese merhaba
Ben evlilik yolundan temmuz ayında bursadan başvurdum
dun internetten baktım inceleme ve araştırma aşamasındadır yazıyor
acaba araştırma aşaması kaç sürüyor?
herkese merhaba
Ben evlilik yolundan temmuz ayında bursadan başvurdum
dun internetten baktım inceleme ve araştırma aşamasındadır yazıyor
acaba araştırma aşaması kaç sürüyor?
=============
bende Evlenme Yoluyla bursadan başvurdum ama 17/2/2017 hala inceleme ve araştırma aşamasındadır görüyorum yaani çok uzun sürecek
bende Evlenme Yoluyla bursadan başvurdum ama 17/2/2017 hala inceleme ve araştırma aşamasındadır görüyorum yaani çok uzun sürecek[/QUOTE]
Ghosthunter1
teşekkür ederim, vaya uzun sürüyor, hayırlısı
- - - Updated - - -
bende Evlenme Yoluyla bursadan başvurdum ama 17/2/2017 hala inceleme ve araştırma aşamasındadır görüyorum yaani çok uzun sürecek[/QUOTE]
Ghosthunter1
teşekkür ederim, vaya uzun sürüyor, hayırlısı
Biz evlilikten dolayı başvurduk. Süreç şu şekilde gerçekleşti:
1- 30.05.2017 İl Nüfus Müdürlüğüne ilk başvuru.
2- Ağustosta polis kontrolü, yabancı şubede görüşme ve parmak izi verme.
3- 17.10.2017 komisyon görüşmesi için sms.
4- 18.10.2017 komisyon görüşmesi.
5- 25.10.2017 evrakların genel müdürlüğe ulaşması.
6-30.10.2017 İnceleme ve araştırma aşamasına geçti.
7- 31.01.2018 Karar Aşaması***
- - - Updated - - -
Biz evlilikten dolayı başvurduk. Süreç şu şekilde gerçekleşti:
1- 30.05.2017 İl Nüfus Müdürlüğüne ilk başvuru.
2- Ağustosta polis kontrolü, yabancı şubede görüşme ve parmak izi verme.
3- 17.10.2017 komisyon görüşmesi için sms.
4- 18.10.2017 komisyon görüşmesi.
5- 25.10.2017 evrakların genel müdürlüğe ulaşması.
6-30.10.2017 İnceleme ve araştırma aşamasına geçti.
7- 31.01.2018 Karar Aşaması***
Karar aşaması ne kadar sürüyor? (evlilikten başvuru)
Nagizadd Ne zaman karar aşamasına geçtin ? Ben 23.01.2018 tarihinden beri karar aşamasındayım bekliyorum, evlilikten karar aşaması en fazla 40 gün sürer beraber geçeriz diyr düşünüyorum.
Ghosthunter1 kardeşim senden bi haber var mı ? Geçtin mi karar aşamasına ?
2 gün geçti karar aşamasına geçeli.
Ghosthunter1 kardeşim senden bi haber var mı ? Geçtin mi karar aşamasına ?
yok kardeşim hala ayni inceleme ve araştırma aşamasındadır.
pazartesi ankarya aradim dedim araştırmadan gelmis ama hala araştırma goryorum internetan dedi 2 hafta icinda geldi araştırmasi incelecek sonra bitecek, ama sistemdan bakmadi ankardaki sistem kapndi yasklandi dedi
yaani 29/1/2018 pazartesi araştırma bitmiş ama ancak sistemde onu göstermek için 2 hafta sürecek
Şimdilik benim dosyamı kontrol ediyorlar.
yaani inşallah 2-10 gün içerisinde karar aşaması geçecek
Evlilikten başvuranlar bi gelişme var mı karar şamasında olanlar?
- - - Updated - - -
Evlilikten başvuranlar bi gelişme var mı karar şamasında olanlar?
anladım karar aşama yazısı çıkınca haber ver güzel haberlerini alalım kardeşim
===
tmam kardeşim sen de aynı şekilde vatandaşlığını kazandın zaman haber ver
Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Genel Müdürlüğümüze ulaşmış, ilgili birim tarafından işleme alınmış olup inceleme ve araştırma aşamasındadır.
Arkadaşlar
bu ne anlamda geliyor?
daha kaç aşama kaldı?
bilgisi olan bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.
https://www.facebook.com/T%C3%BCrk-V...2487402670744/
Türk Vatandaşlığının Kazanılması ile yukarıdaki facebook sayfasına da sordum kimse cevap vermedi. ama çok acil yarıdımınızı ve tavsiyenizia ihtiyacaım var
rahmanbey hangi ilden ve ne zaman başvurdun. bu mesajına göre araştırma aşaması başlamıştır....bu süre 3 ile 6 ay sürebilir. ondan sonra karar aşamasına gireceksen.....bana bu mesaj mayıs 2017'den beri geldi ve hala aynı durum....çünkü benim gün sayımda bir problem oldu. ve eylül 2017'de düzeltmiş ve tekrar araştırma başladı.....umarım seninki 4 - 5 ayda biter
Ben haziranda başvurdum
kasımın ortasında komisyona girdim
3 hafta sonra ankaraya ulaştı ve şimdi bu mesajı görüyorum
- - - Updated - - -
Ben haziranda başvurdum
kasımın ortasında komisyona girdim
3 hafta sonra ankaraya ulaştı ve şimdi bu mesajı görüyorum
Ghosthunter kardeşim sende bi gelişme yok mu ?
===
yok kardesim artik bu kadar haksizlik olamaz
- - - Updated - - -
===
yok kardesim artik bu kadar haksizlik olamaz
Merhaba ghosthunter ve Senturk arkadaşlar....soran var mı Akaraya?
Allah Allah ankaraya yolun düşerse bence genel müdürlükte sor kardeşim ama bence çok az kaldı
- - - Updated - - -
Allah Allah ankaraya yolun düşerse bence genel müdürlükte sor kardeşim ama bence çok az kaldı
- - - Updated - - -
han245 ankarayı haftada bir mutlaka arardım sorardım ama bişey demiyorlar aramıyorum birkaç haftadır belki
birazdan ararım ama faydası yok siz hangi aşamadasınız ? evlilikten mi başvurdunuz ? ben ve ghosthuner kardeşim
evlilikten başvurduk.
- - - Updated - - -
han245 ankarayı haftada bir mutlaka arardım sorardım ama bişey demiyorlar aramıyorum birkaç haftadır belki
birazdan ararım ama faydası yok siz hangi aşamadasınız ? evlilikten mi başvurdunuz ? ben ve ghosthuner kardeşim
evlilikten başvurduk.
ben genelden başvurdum mart 2017...mayıs 2017 araştırma başladı ama gün sayımda çalışma izni bakamadılar ve evrak geri gönderdiler yine düzeltip gönderdim temmuz 2017de....henüz araştırma devam ediyor....bakalım ne zaman sonuçlanır
Sayın Arkadaşlar bu sizin yaşadıklarınızı,yaşamış bir'i olarak,sizlere tavsiyem,evraklarınız Ankara'ya ulaştığı andan itibaren beklemekten başka çareniz yok,ilgili Kurumda size özel muamele yapmayacağını bilmeniz gerek,size tekrar tavsiyem Ankara'ya evrağınız vardıktan sonra,sormanız gereken soru,evrakların tamam olup olmadığını,sonrada evraklar tamam ise,artık WEB sayfasından takip edin,yoksa lüzumsuz sinirleriniz harap olur.Benden söylemesi.
Saygılar:DELİDOLU
- - - Updated - - -
Sayın Arkadaşlar bu sizin yaşadıklarınızı,yaşamış bir'i olarak,sizlere tavsiyem,evraklarınız Ankara'ya ulaştığı andan itibaren beklemekten başka çareniz yok,ilgili Kurumda size özel muamele yapmayacağını bilmeniz gerek,size tekrar tavsiyem Ankara'ya evrağınız vardıktan sonra,sormanız gereken soru,evrakların tamam olup olmadığını,sonrada evraklar tamam ise,artık WEB sayfasından takip edin,yoksa lüzumsuz sinirleriniz harap olur.Benden söylemesi.
- - - Updated - - -
Delidolu kardeş çok sağol... vatandaş kazandıktan sonra da forumdaki arkadaşlara güzel tavsiye için teşşekür ederim.... ama forumda diğer arkadaşlar ile derdin paylaşması ve sürecin gelişmesi de biraz rahatlatıcı olur