aynen ama banka sanırım avukatsız ıplemıo ben bunu anladım ctasan maıl attı resmen gercek dedıgı gıbı tıcket surf..
ölede 5 10 bın bısey degıldır ama ustu sıkıntı
Printable View
Çok bilmiş arkadaşlar siz anca polemik yaratırsınız
1 şuan 75.000 üstünü göstericek belgem yok bu işlemi dagınık olarak ve çok sayıda kişinin parasını kurtarmak için yaptıgım için başkalarının dekontları elimde degil ama 2 saat içerisinde bulabildigim belgeleri yayınlıycam
2 gerçekden birşey bilmiyosunuz vısada 1 kez masterda 2 kezmiş güldüm burda sadece tek 1 kredi kartından 1 2 ay aralıklarla aynı firmalara yaptıgım itirazları ve gelen para iadelerinide yayınlıycam bakalım bunları yayınlayıncada birşey biliyomus digi konuşabilicek mi kendini birşey sananlar
kardesım sen 75 bın ben aldım dıye yazdın ılk basta ben gökhana ılettım karsı taraftan ıtırazın nasıl geldıginı adamlar betsson10 dıye apacık yazmıslar. su anda yardımcı oldum dıyosun bana 75 bınlık iade göster speedcard ve ecocardan haklısın dıyecem sana ama bana 1 tane 2 tane speedcardan aldıgın olabılır onları gosterme 75 bınlık onuda bosver 10 bınlık tek speedcard ve ecocardan alan göster normal olupta alan benım elımde 200 bınlık dahi iade var....
nereye kayboldun anderes hanı elınde idi 75 bınlık 30 bınlık dekontlar yayınla kardes bana 1000 veya 2000 bın lıralık bısey getırıpte yayınlama çok bılmıslık yapıyodun ya hadı yayınla o zaman senı bundan sonra muhattap olup yazacam ok... ama ben 200 bınlık 150 bınlık 80 bınlk bir sürü iade yayınlarım bankaların red verdıgınıde yayınlarım. speedcardın gönderdiği evraklarıda yayınlarım. ticker surf ınteden red geldıgını yayınlarım benım kendıme guvenim sonsuz gökhana bir kaç bişey ilettim maıline o size durumu daha iyi açıklar.. beyefendı sana gelınce yuzde kaç ile çalısıyosun dıye soruyosun bana ya ben paramı geri alamadım kardesim 110 bın ytl red aldım sana bunuda gösterim avukatla aldım ben ok ilk red verdi banka bana..... bunu sana gönderirim ve bir ay sonrada aynı banka benım paramı yatırdıgınıda gösteririm ben sana... hee iş bankasından 230 bınlık arkadas vardı onada red verdı iş bankası sonradan avukat işleme aldırdı tekrardan.. benım para fılan aldıgım yok bu işten anladın....
Sayın ctasan ve sayın anderes aşağıda yazıklarım hakkında yardımcı olur musunuz?
İş bankasına itirazda bulundum 20 eylülde işleme alınmış ama kredi kartı ödemesini henüz yapmadım vadesi ekim ayında .Kredi kartı ödemesini yapmam gerektiğini 45 gün içinde karşı firma resmi belge sunmazsa iade edileceğini söylediler.Kredi kartı ödemesini yapmamalıyım ya da asgari tutarımı yatırayım sizce telefonda olumsuz birşey söylemediler.Ne yapmalıyım? (İş bankası sıkıntılı bir banka dediğiniz için özellikle size soruyorum)
evet 75.000 üzerinde iade aldım burda hiçkimse zaten kalkıpda bianda dekont gösteremez parça parça gösterir bende yüklemeye çalışıyorum şimdi siteye görürsün birazdan kalkıp bankaya tek seferde 50.000 100.000 lik itiraz yapan adama parasını tabi vermezler 5.000 10.000 tllik kredi kartı limitiyle sen nasıl olurda 100.000 lik itiraz yaparsın derler, 75.000 tlnin üzerinde para iadesi aldım ve aldırdım( bu kadar iadeyi bianda almış olmam demek bi anda bu kadar para yatırdım demektir bu kadar para olsa cebimde burda olmam zaten ) bunların dekontlarınıda yüklüyorum ama seni kaale alıp hırs yaptıgımdan degil tereddütte olan arkadaşların gönlü rahat olsun diye
siteye nasıl resim yüklüycem konusunda bilgisi olan arkadaş var mı gittigidiyordan bile aldıgım küçükde olsa deneme amaçlı itirazıda yayınlıycam herkesin BİLGİSİ belli olsun....
http://c1109.hizliresim.com/11/9/30/307.png şu gitti gidiyordan alınan itiraz bütün itirazlar hsbc bankasına aittir yapılan işlemle iade olan tarih arasındaki zamanı görebilirsiniz
http://b1109.hizliresim.com/11/9/30/404.png bu speedcard harcamalarının iadesidir daha 1 2 ay oldu iade olalı
bankaların güncellenmesi yapılıyor sanırım sistem hatası geliyor sürekli ordanda size dekontları göstericem 14.000 lik bi iade daha vardı çok sayıda hesapdan yaptıgım için hepsini tek tek bulmak zor oluyor zaman tanırsanız arkadaşlar sevinirim KAÇMIYORUM....