Aman Fırat Abi, şimdi eksikliğimizi yüzümüze vurup da buğulandırma gözlerimizi...
Şimdi forum , bu biyolojik verilerle ana britanica gibi oldu işte :p
Printable View
Aman Fırat Abi, şimdi eksikliğimizi yüzümüze vurup da buğulandırma gözlerimizi...
Şimdi forum , bu biyolojik verilerle ana britanica gibi oldu işte :p
Dam üstünde saksağan, bizim köyün imamı ...
çattı pattı kaç attı...
Önüm arkam sağım solum sobe, saklanmayan ebee...
Ve hatta o piti piti karamela sepeti.
Fırat Beyciiimmm,
Evet bir Ankara'lı olaraktan balıklar hakkında sizin kadar engin ve derin bilgiye sahip değilim. Ama ben bir "balık burcuyum" :o Ve burcumla alakalı olaraktan pek çok gereksiz, abuk subuk, saçma sapan bilgilere sahibim..( gezegenimiz neptün, arada jüpiterde onlara yardım eder diye çıkanlarda oluyo mesela ) Bu bilgilerim balıklar hakkındaki mevcut durumumu (zır cahillik halimi yani ) kurtarır mı sizce..Hayır kurtaracaksa Emrah'la birlikte sevinces çünkü o da bir "balık burcu" ve Ankara'da ikamet etmekte..
Gereksiz bir detay daha vereyim bare; Sharon Stone'la aynı günde ve ondan 20 yıl sonra doğmuşum - 10 Mart -Ama babam beni 15 Mart diye yazdırmış :kızgın: Bu yüzden kimseye hava atamıyorum..:( (bu konunun nesiyle hava atılacaksa artık.. sanki aynı gün yazılsa ben ikinci bir Sharon Stone olcam hayret bişii..)
Bu arada söylemişmiydim bugün itibariyle Ankara'ya toptan bahar geldi..Hepimiz bir iki gün içinde en bi cıbıl halimizle sokaklarda arz-ı endam ederiz artık ..
"Yazarın Notu; Bu forum, raydan çıkmış capon trenleri gibi gidiyo Fırat Beyciimmm. Bu nedenle size yakında 'en hit forum şeysi -ödülü-' verilmesi için adminimizden rica da buluncam..Bakarsınız adminimiz Uludağ için gerekli olan maddi desteği ödül olarak size takdim eder :o "
Sayın Bayındır;
Balık konusunda acımasız olmayın..
İskenderun'dasınız tamam Şirinyere'de gidiyorsunuzdur. Yağlı mı yağlı tavlı mı tavlı Lagosları yada Çipuraları "götürelim abi" derken buralardaki balık diye restoranlarında kendilerine yutturulan martıları yiyen büyükşehir ve karasal iklim insanlarını da düşünün biraz...
Geç bir vakit,
Geç değil aslında öyle zor ki,
Ne bahar geldi dersin,ne kış
Ne bir damladır ,yağmurdan kalan
Ne de o damla ,bir gözyaşı,
Yaz gelince bitecek dersin,
Ağaçlar öyle yeşillenecek,
Yaz bitince gelecek dersin,
Bir kar yağacak Ankara'ya
Atam üşümesin ,
aklıma ilk o düşecek,
Öyle geliyor ki,
Ne bahar ,ne de kış ardından,
Zor vakitler gelecek...
Çok zor.
02032007
Selinn
Çekiyor ülkesinin bayrağını
bahçesine
bir Alman
yer: Dalaman
:(
Bölüyor ülkeyi baklava dilimi gibi
bir bunak NETEKİM
sekize
Marmaris'te
O olmasaydı
babası kim olurdu bellisiz geyik
varsın olsun, inançlı ya...
dönüş yolunda yürek Selanik..
tarih 16 Mayıs 2007
Açacağız gözümüzü
ki
olmuş
tarih
1907
yağmurdur
2 damla yaş
gözlerimden akan
havada bulut var
bu ne dumandır
mahlede ölüm var
feryat figandır
tez gel Atam tez gel eğlenmeyesin
bulutlar karardı bekletmeyesin
Tez gel ATAM tez gel dayanamıyom
Uyku gaflet bastı uyanamıyom
Siz sayın Av.Adil Giray Çelik ile alemlere akacağınıza birazık yağmur duası etseydiniz, global ısınmadan kutulacağımıza eminim sayın Avukat Fırat Bayındır !!!