-
Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
Merhaba Arkadaslar , kisa bir suredir bu forumu takip etmekteyim uye olup sizinle paylasmak istedim.
ilk once herkese basarili ve kisa arastirma donemleri dilerim :)
benim tecrubemi aktarayim.
Genelden Basvurusu-Istanbul
Basvuru: 15 Mayis 2017
Parmak izi : 12 Temmuz 2017
Komisyon: 04 Kasim 2017
Ankaraya ulasmasi ve araştırma aşamasındadır: Aralik 2017
Suanda Sorgulamada cikan yazi :Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Genel Müdürlüğümüze ulaşmış, ilgili birim tarafından işleme alınmış olup inceleme ve araştırma aşamasındadır.
Yakin zaman diliminde basvuran arkadaslar ne durumdadir acaba ! ayrica 16 mayis 2018 ikamet iznim bitiyor. parmak izi verirken yabancilar subesindeki memur ikametime baktiginda (o zamana kadar vatandaslik cikar , genelden basvuruyorsun daha hizli cikar ) demisti.
acaba ikamet iznini uzatmama durumu tc basvurusunu etkiler mi !!
tesekkur eder bol sanslar dilerim .
-
Alıntı:
hosrom rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba Arkadaslar , kisa bir suredir bu forumu takip etmekteyim uye olup sizinle paylasmak istedim.
Suanda Sorgulamada cikan yazi :Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Genel Müdürlüğümüze ulaşmış, ilgili birim tarafından işleme alınmış olup inceleme ve araştırma aşamasındadır.
Yakin zaman diliminde basvuran arkadaslar ne durumdadir acaba ! ayrica 16 mayis 2018 ikamet iznim bitiyor. parmak izi verirken yabancilar subesindeki memur ikametime baktiginda (o zamana kadar vatandaslik cikar , genelden basvuruyorsun daha hizli cikar ) demisti.
elekim selam kardeş! inşallah mayise kadar çıkar amma zor ! benim icelem ve araştırma yazısı mayiste yazdı ve tam 9ay sürdü, dün bitdi !şimdi listedeyim
- - - Updated - - -
Alıntı:
elekim selam kardeş! inşallah mayise kadar çıkar amma zor ! benim icelem ve araştırma yazısı mayiste yazdı ve tam 9ay sürdü, dün bitdi !şimdi listedeyim
-
Fendi Kardes , insallah diyelim . Sizi tebrik ederim .
Siz genelden mi basvurunuz!!
-
Alıntı:
ilk once herkese basarili ve kisa.... .
15 Nisanda başvuru yaptım.
15 Mayısta parmak izi verdim
16 Ekimde komisyona girdim.
Geçen Perşembe günü kontrol ettiğimde sistem dosyamın inceleme ve araştırma aşamasında olduğunu yazıyordu. Son iki gündür sorgulama yaptığımda sistem hatası alıyordum. Bu sabah kontrol ettiğimde listeye dahil edildiğimi gördüm.
Sanırım inceleme 3 ay gibi bir süre sürmüş.
Benimde ikamet iznim 18 Mayıs 2018de bitiyor. İnşallah Mayıs ayı gelmeden sonuçlanır.
Bu süre zarfında ne 199u aradım nede ankarayı.
-
Kardesim tebrik ederim insallah cok beklemeden halolur isin.
Icimi su serptin asagi yukari ayni zaman dilimindeyiz insallah ikametlerle ugrasmayiz bu surecte.
-
Tebrikler Arkdaşlar
Ben 14 Kasım 2017'de komisyona çağrıldım. 3 hafta sonra
yazısı çıkıyor ve hala değişmedi. Ekim 2017'deki arkadaşımız listeye alındıysa benim ki ne zaman çıkabilir bilgisi olan var mı?
-
Alıntı:
Fendi Kardes , insallah diyelim . Sizi tebrik ederim .
Siz genelden mi basvurunuz!!
evet genelden basvurmusum
-
Alıntı:
AE111 rumuzlu üyeden alıntı
15 Nisanda başvuru yaptım.
15 Mayısta parmak izi verdim
16 Ekimde komisyona girdim.
Geçen Perşembe günü kontrol ettiğimde sistem dosyamın inceleme ve araştırma aşamasında olduğunu yazıyordu. Son iki gündür sorgulama yaptığımda sistem hatası alıyordum. Bu sabah kontrol ettiğimde listeye dahil edildiğimi gördüm.
Sanırım inceleme 3 ay gibi bir süre sürmüş.
Benimde ikamet iznim 18 Mayıs 2018de bitiyor. İnşallah Mayıs ayı gelmeden sonuçlanır.
Bu süre zarfında ne 199u aradım nede ankarayı.
kardesş listeye eklendinse tezlikle biter ! bende listedeyim! iyi senin araştırman tez bitmiş ! inşallah tezlikle sonuclanır artık sabırlar bitmek uzre
-
Alıntı:
FENDI rumuzlu üyeden alıntı
kardesş listeye eklendinse tezlikle biter ! bende listedeyim! iyi senin araştırman tez bitmiş ! inşallah tezlikle sonuclanır artık sabırlar bitmek uzre
199u aradığım zaman fazla bişey demiyorlar inşallah fazla sürmez
-
Alıntı:
Şen Türk rumuzlu üyeden alıntı
199u aradığım zaman fazla bişey demiyorlar inşallah fazla sürmez
bakalım kardeş ne kadar surecek
-
Herkese merhaba,
Cümleten iyi haftalar dilerim.
bende listeye dahil edildim. şimdi bu aşama ne kadar sürer ve ne üzerine karar veriliyor bilgisi olan var mı? bu karar makamı bakanlar kurulu mudur?
bi arkadaş ev veya şirketiniz yoksa zor oluyor o işler demişti zamanında, acaba kontrol edip red olunuyor mu?
-
Alıntı:
keysan rumuzlu üyeden alıntı
Herkese merhaba,
Cümleten iyi haftalar dilerim.
bende listeye dahil edildim. şimdi bu aşama ne kadar sürer ve ne üzerine karar veriliyor bilgisi olan var mı? bu karar makamı bakanlar kurulu mudur?
bi arkadaş ev veya şirketiniz yoksa zor oluyor o işler demişti zamanında, acaba kontrol edip red olunuyor mu?
kardeş bu listenin belirli bir saya ulaşması lazım yani duyduğuma göre 250 lik bir liste! ondan sonra imzaya geliyormuş
- - - Updated - - -
arkadaşlar ben de! karar aşaması yazısı çıktı! !!
-
Hayırlı olsun abi. sadece burda bi 15 20 kişi listede gözüküyor. çok uzun sürmez o zaman umarım. takip için ankarayı arayanlar hangi telefon numarasından arıyorlar acaba bilen var mı?
-
Alıntı:
kardeş bu listenin belirli bir saya ulaşması lazım yani duyduğuma göre 250 lik bir liste! ondan sonra imzaya geliyormuş
- - - Updated - - -
arkadaşlar ben de! karar aşaması yazısı çıktı! !!
hayırlı olsun kardeşim inşallah ghosthunter1 de geçer
ankarayı aramayı düşünüyor musun ?
-
Alıntı:
Hayırlı olsun abi. sadece burda bi 15 20 kişi listede gözüküyor. çok uzun sürmez o zaman umarım. takip için ankarayı arayanlar hangi telefon numarasından arıyorlar acaba bilen var mı?
ankara cevap vermiyor! boşuna arama, bu gün yarın sizde karara kececesiniz, aynı listedeyedik her halde 1 2 gün sabr et
-
Alıntı:
199u arayabilirsin keysan
-
Alıntı:
hayırlı olsun kardeşim inşallah ghosthunter1 de geçer
ankarayı aramayı düşünüyor musun ?
sagol kardeşim ankarayı arasanda diyorlar 199 ara yani 199 a yönlendiyorlar! az kaldı sabır edin
-
Bendede karar aşaması yazıyor
-
tamda şimdi baktım karar aşaması diyor :)))
peki ne kadar sürer bundan sonrası bilen var mı?
yada bir sonraki adım nedir?
-
inşallah 1 2 güne sonuclanır
-
fendi Tebrikler , sen turk kardesim benim arabam yok vergi yok borc yok , ikamet uzatma basvursu yaptim , artik fizyolojim bozdular
-
Alıntı:
inşallah 1 2 güne sonuclanır
Sizce vatandaşlık çıktığı aynı günde kimliğe başvurabiliyor muyuz ?
- - - Updated - - -
Alıntı:
ghosthunter1 rumuzlu üyeden alıntı
fendi Tebrikler , sen turk kardesim benim arabam yok vergi yok borc yok , ikamet uzatma basvursu yaptim , artik fizyolojim bozdular
seninki karar aşamasına geçmedi mi ? bence kardeşim nüfusa gitmen lazım eksik evrak falan olmasın bence
en yakın zamanda nüfus ve vatandaşlığa git ikinci katta bi adam var evraklara bakıyor ona sor baktır kardeşim emin olki hep
dua ediyorum senin için
-
evet Şentürk aynı günde yapa bilirsin
-
seninki karar aşamasına geçmedi mi ? bence kardeşim nüfusa gitmen lazım eksik evrak falan olmasın bence
en yakın zamanda nüfus ve vatandaşlığa git ikinci katta bi adam var evraklara bakıyor ona sor baktır kardeşim emin olki hep
dua ediyorum senin için
==
Teşekkürler kardeşim bugun aradim araştırmadan gelmis dedi , bitti mi sordum , bitti diyemiyorum dedi falan anlamadim bisey ... insallah bu hafta olacak baklim...
insallah hızlı sonuç alırsın kardeşim
-
[QUOTE=ghosthunter1;610131]seninki karar aşamasına geçmedi mi ? bence kardeşim nüfusa gitmen lazım eksik evrak falan olmasın bence
dua ediyorum senin için
==
Teşekkürler kardeşim bugun aradim araştırmadan gelmis dedi , bitti mi sordum , bitti diyemiyorum dedi falan anlamadim bisey ... insallah bu hafta olacak baklim...
insallah hızlı sonuç alırsın kardeşim
öyleyse sorun yoktur kardeşim merak etme inşallah bu hafta hallolur:) sen bursada hangi numarayı arıyorsun ?
-
-
arkadaşlar yokmu gelişme? ?
-
Alıntı:
yok kardeşim hala aynı sende var mı ?
-
-
Alıntı:
yok kardeş bende de aynı
beklemek gerçekten zor bişey karar aşaması ne zaman bitecek bi bilsek bari
- - - Updated - - -
Alıntı:
yok kardeş bende de aynı
beklemek gerçekten zor bişey karar aşaması ne zaman bitecek bi bilsek bari
-
Alıntı:
yok kardeş aynı devam ediyor. genelden başvuranların karar aşaması ne kadar sürüyor fikri olan var mı?
- - - Updated - - -
Alıntı:
yok kardeş aynı devam ediyor. genelden başvuranların karar aşaması ne kadar sürüyor fikri olan var mı?
-
Alıntı:
- - - Updated - - -
keysan kardeş valla hiç belli olmaz bu işler 1 gün olabilir 1 hafta 2 hafta 30 gün olabilir
-
Alıntı:
keysan kardeş valla hiç belli olmaz bu işler 1 gün olabilir 1 hafta 2 hafta 30 gün olabilir
o zaman beklemeden başka bir çaremiz yok anladığım kadarı ile. peki bu aşama en son aşamadır dimi?onrası artık kimlik işlemleri olacak hayırlısı ile dimi?
-
Alıntı:
o zaman beklemeden başka bir çaremiz yok anladığım kadarı ile. peki bu aşama en son aşamadır dimi?onrası artık kimlik işlemleri olacak hayırlısı ile dimi?
aynen bekleceğiz dua edelimki uzun sürmesin,evet kara aşaması son aşamadır karar çıktığı zaman
başvurduğun yere gidersin yanında resim olacak ikamet kartın pasaportun falan hepsi yanında bulunsun sana orada
bir belge verecekler ondan sonra kimliğe başvurursun hepsi aynı günde .
- - - Updated - - -
Alıntı:
aynen bekleceğiz dua edelimki uzun sürmesin,evet kara aşaması son aşamadır karar çıktığı zaman
başvurduğun yere gidersin yanında resim olacak ikamet kartın pasaportun falan hepsi yanında bulunsun sana orada
bir belge verecekler ondan sonra kimliğe başvurursun hepsi aynı günde .
-
belli olmaz bizim liste tez bitti! bence en geç bu hafta hall olur
- - - Updated - - -
bence bu hafta biter! biz listeden de tez çıktık
- - - Updated - - -
-
Alıntı:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
inşallah öyle ama zannediyorumki ben sizinle aynı listede değilim evlilikten başvurduğum için bizde liste olayı yok
- - - Updated - - -
Alıntı:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
inşallah öyle ama zannediyorumki ben sizinle aynı listede değilim evlilikten başvurduğum için bizde liste olayı yok
-
-
inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. peki siteye daha geç düşmesi imkanı var mı? başka nereden kontroledebilirz bir fikrini var mı?
-
Alıntı:
inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. peki siteye daha geç düşmesi imkanı var mı? başka nereden kontroledebilirz bir fikrini var mı?
nufustan kontrol ede bilirsin
- - - Updated - - -
Alıntı:
- - - Updated - - -
nüfusu aryan oldumu arkadaşlar?
- - - Updated - - -
-
Alıntı:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
ben aradım. karar aşamasında dedi dosyanız. ne kadar sürer sorduğumda da artık bu saatten sonra çok fazla sürmez dedi oradaki çalışan.