Cevap: Denetimli Serbestlik - Askeri Ceza Kanunu
ilginç ya çok ilginç.. eskiden trt3 te izleyebiliyorduk şimdi sadece internetten izleyebiliyoruz. Resmen kimse bizi görmeden biz kanunları rahatça çıkartalım der gibi yapmışlar :) bende iyicene yarasa gibi oldum ya gece kulaklık takıp uyudum en son 04:20 lerde hala çalışıyordu meclis onu hatirliyorum :):)
Alıntı:
risingson rumuzlu üyeden alıntı
ilginç ya çok ilginç.. eskiden trt3 te izleyebiliyorduk şimdi sadece internetten izleyebiliyoruz. Resmen kimse bizi görmeden biz kanunları rahatça çıkartalım der gibi yapmışlar :) bende iyicene yarasa gibi oldum ya gece kulaklık takıp uyudum en son 04:20 lerde hala çalışıyordu meclis onu hatirliyorum :):)
Herkes aynı şekilde demek ki bende kulaklık taktım 5:10 kadar dayanabildim hala 80.madde görüşülüyordu umarım bu insanlara ettikleri zulum son bulurda rahat bir nefes alırız :)
Heyy Milletttt Daha kanun çıkmadan Askeri Mahkeme Hagb Kararı vermişşş Bugünkü star gazetesi 15. sayfasında bakabilirsiniz emsal karar olabilir. Az önce gazeteye göz atıyordum küçük bölüm içinde yazıyor Avukat arkadaşlarımız bu kararı değerlendirirlerse seviniriz.. Şuanda 100. madde ye geldik son 4 madde kaldı hadi bakalim bitti bitiyorrr..
Alıntı:
Heyy Milletttt Daha kanun çıkmadan Askeri Mahkeme Hagb Kararı vermişşş Bugünkü star gazetesi 15. sayfasında bakabilirsiniz emsal karar olabilir. Az önce gazeteye göz atıyordum küçük bölüm içinde yazıyor Avukat arkadaşlarımız bu kararı değerlendirirlerse seviniriz.. Şuanda 100. madde ye geldik son 4 madde kaldı hadi bakalim bitti bitiyorrr..
arkadaşlar çok garip bir durum neden bizde aynı durum olmadı merak ediyorum...
Eğer erteleme verdiyse tarihlere bakın derim neden 2008 yılında önceki davalara erteleme veriliyordu nedenide 2008 yılında askeri ceza kanunda böyle kararın onu açıldı ama maalesef askerin itirazı ile 30 gün sonra yasa kalktı
SIRA BİZİM MADDE DE hadi hayirlisii şuan bizim madde okunuyor...
kabul edecekler galiba maddeyi..
Eeeee bizim madde yerine ÖYM maddesi eklenmiş neler oluyor yaa???
Alıntı:
Game over sanırım offfffff
Alıntı:
iyide bizim madde duruyor nerden çıkardın bunu...