Bir şiir ile hapis yatan Erdoğan o zaman düşüncesini açıkladı diye mazlumdu...Peki ya şimdi?....Basılmamış kitapları toplatan iktidar neden işine geldiğinde TAKİYE yapmaktadır?.
Printable View
Bir şiir ile hapis yatan Erdoğan o zaman düşüncesini açıkladı diye mazlumdu...Peki ya şimdi?....Basılmamış kitapları toplatan iktidar neden işine geldiğinde TAKİYE yapmaktadır?.
Promter (bilmeyenler için; konuşmacı "görüntülü not makinası" hizmeti veren ekrana bakıp söyliyeceklerini topluma veya ekrana okuyor) durunca....Ne söyliyeceğini bilemeyen bir başbakan:)
Bize Promter aklı ile değil......
Doğaçlama konuşan.....Konuşma gücünü halktan alan bir LİDER gerekli...
Bu Lider"in RTE olmayacağı açık ve nettir!
http://video.cnnturk.com/2011/haber/...teri-bozulursa
Ramazan yaklaşır il il imsakiyeler yayınlanır.
Bu kez il il icraatler yayınlanmış meraklasına artık.
İl il muhalefet eserlerini de görmeden bir yorum yapmıyacağım.
http://ililakicraatlar.com/
Hani demiştim ya ben sadece doğruları ve gerçekleri söylerim ve yazarım diye.Buna bazı tatlı su liboşları inanmamışlardı.Tabiki yine doğruları ve gerçekleri yazacağım.Nasıl lehde gerçeği yazdıysak alehde de yazacak kadarız..
Bu güne kadar seçim çalışmalarını,gelişmeleri,mitingleri dikkatle izlemekte,okumaktayım.Yakın illerde olanlarada fırsat buldukça gidip canlı izlemekteyimAçıkça görüşlerimi paylaşmak istiyorum..
1-Sayın başbakan mitinglerde nedense yapacaklarını değil de bu güne kadar yapılan coğumuzun kabul ettiği icraatlarını anlatmayı tercih ediyor olması.Takım tutar gibi parti tutmayan ben ve benim gibilerin dikkatinden kaçmadığını belirtmek isterim.Duyduğum tek şey,okullarda kara tahtanın kalkacak olması ve yerine elektronık cıhazların gelecek olması..
2-Sayın başbakanın bazı mitinglerinde sayın Kılıçdaroğlu'nun Tunceli'li olması ve Alevi olmasını vurgulaması.Bu imadan neyi kasdediyor anlamış değiliz.Hani ayrım gayrım yoktu sayın başbakan,barış içinde yaşayacaktık.Dil,din,ırk,mezhep ayrımı yapılmayacaktı...
3-İtiraf etsinler kanal İstanbul projesi tutmadı,çok açık.Bunun yerine gelir dağılımındaki dengesizliğe çözüm bulunabilirdi.Ne alaka demeyin çok alakalı.
4-Unutulmamalı,Akp evet yine tek başına iktidar olabilir ancak,Chp mitinglerinde ağlayan,feryat eden çiftçilerin,emeklilerin,işcilerin sayısıda hiçde az değil.
5-Sayın başbakan,bir sivil toplum kuruluşunun genel kurulunda halince ilk siyasi konuşmacı konumunda oluyor.Ancak ikinci konuşmacıyıda yani ana muhalefet liderini dinlemesi gerekli diye düşünüyorum.
6-Ve son olarak sayın başbakanın yanlış hayırlamıyorsan Antalya mitinginde konuşma metnini hazırladığı takip ettiği ekranın arızalanması.Tv den canlı dinliyordum birden durakladı sayın başbakan.Ezan okunuyor sandım önce, sonra anladım neden konuşmasına ara verdiğini.İtiraf edeyim çok bozuldum,çünkü o arada dinleyicilere bu durumu yansıtmayacak yinede birşeyler söyleyecek konuşma becerisine,bilgisine sahiptir sayın başbakan.Neden sustuğuna bozuldum zaten...
Bir ara yine olumlu veya olumsuz,gerçek neyse düşüncelerimi baylaşırım..
Tüm partilere seçim çalışmalarında başarılar diliyorum.Unutmasınlar ki,% 15 kararsız ve bilinçli bir şekilde partilerin çalışmaları izleyen bir kitle var..
Artık akp nin ne yaptığı değil ne yapacağı önemli.İleri gelenlerine bakılırsa cumhuriyet maddesi dışında,geriye kalan 2. ve 3. maddeleri başta olmak üzere değiştirilebilir.
"BDP"lilere Türk bayrağı vermek yürek ister yürek."
İmza: RTE
AKP"yi %50"ler de gösteren GENAR"ın sahibinin AKP üyesi olması nasıl bir tesadüftür?????
AK Parti, yolsuzlukla mücadele etmek yerine, yolsuzlukla mücadele edenle mücadele edilir hale geldi” ....AKP Hatay Milletvekili Fuat Geçen
RTE"nin otelde ayağına gittiği S.Arabistan Kralının oğlu hakkında Türkiye"de hayali ihracattan tutuklama kararı olduğunu biliyormusunuz?
Recep bey küfür ediyor!...
Kılıçdaroğlu "aaa"" dedi ....Millet ayağa kalktı....
"ananı da al git" RTE
"ana rahmine kadar kovarım" Tüzmen...
AKP'nin analar ile bir sorunu var demek ki!....
Bunun dışında....
Buyrun BAŞBAKAN nasıl küfür ediyor....
http://www.youtube.com/watch?v=oK3aBtPEFOQ
http://www.dailymotion.com/video/xd7...ek-tayyyp_news
İkinci bayrağa ve özerklik talebine şerefsizlik diyemedi!
Tayyip Bey MHP’yi ima edip kadrolarına şerefsiz diyor! Niçin mi?
MHP, AKP’nin İmralı Sultanı(!)
Abdullah Öcalan’la gizlice anlaştığını ahaliye duyurduğu için!
Hayır haberin kaynağı aslında MHP değil!
MHP sadece perde gerisinde yaşananları halka aktarıyor!
Tayyip Bey de zaten ona çıldırıyor ve Habur misali yeni bir imaj vurgununu yememek için hemen ağzını bozarak bunun önüne geçebileceğini zannediyor.
İyi de ona buna şerefsiz demekle bu işi nasıl örteceksin?
Abdullah Öcalan’la görüşmek için MİT’i İmralı’ya sen göndermedin mi? Direkt sana bağlı olan ve Müsteşarını kendin atadığın bir kurum referandum öncesi gibi hassas bir dönemde sana sormadan ya da senin emrin olmadan İmralı’ya gider mi?
Kandil’deki PKK önderi Murat Karayılan’la, PKK’nın şehir kanadı KCK’nın ajanslara yaptıkları “Önderimiz Öcalan devlet (AKP iktidarı) ile anlaştı” açıklamaları ortada!
Efendim onlar yalan söylemiş olamaz mı?
Olamaz çünkü aynı şeyi Cumhurbaşkanlığı makamında oturan Abdullah Gül de söylüyor, yani o da MİT’in Öcalan’la görüştüğünü teyit ediyor!
Dahası, bu görüşmenin hemen sonrasında PKK’nın sadece referandum tarihine kadar eylemsizlik kararını açıkladığı da vakıa!
Hadi Murat Karayılan yalan söylüyor, Cumhurbaşkanı Gül’ün sözlerini ve PKK’nın ilan ettiği eylemsizliği nasıl izah edeceğiz?
Kuşkusuz bu işi alenen yapamaz, zira böyle bir şey AKP’deki PKK muhalifi oyları partiden koparır! MHP’ye şerefsizlik ithamı da bu gizliliği afişe ettiği içindir!
Tam bu noktada soracağımız soru şudur:
MHP gibi çok geniş kitlesi olan yasal ve meşru bir parti ile kadrolarını, bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek Ramazan ayında küfür anlamına gelen şerefsizlikle itham eden Başbakanımız, aynı şeyi Kürt bayrağını Diyarbakır Belediyesi’ne çekeceğim diyenlere ve özerklik talebinde bulunanlara niye söylemiyor?
MHP nihayet Cumhurbaşkanının bile kabul ettiği bir görüşmeyi
(MİT-Öcalan) gündeme getirdi ki bunu yapmak aslında onun Anayasal görevi!
Anayasal görevini yapan ve milyonlarca seçmeni olan bir parti şerefsiz, ama Kürt bayrağını Diyarbakır Belediyesi’ne çekeceğim deyip özerklik talep edenler şerefli öyle mi?
Cevap ver Tayyip Bey! MHP’ye bu mübarek ayda bile bel altı atışlar yaparken yıllar yılı densizlikler yapan ve hatta sana şahsen ağır hakaretlerde bulunan şu Osman Baydemir denen adama ve onun güruhuna bir kez olsun benzer bir sözü niçin etmezsin?
MHP, oy uğruna yaptığın son çılgınlığı millete duyurdu diye değil mi?
GÖLGE...
KPSS’de yandaş rezaleti!
Kısa adı KPSS yani Kamu Personeli Seçme Sınavı. Bu işi malum ÖSYM yapıyor ve denetimi onlarda. Ama ne hikmetse bir kaç gün önce sonuçları açıklanan son KPSS sınavında soruların çalındığı gün gibi aşikar, zira evli üç çiftin bütün soruları tam bilmesi gibi masallarda bile olmayacak şeyler tespit edildi.
Savcılığın araştırmaya başladığı konu ile ilgili olarak eğitim camiası ayağa kalkarken Milli Eğitim Bakanı maalesef sınavın gölgelendiğini kabul etmekle beraber 30 bin öğretmen atamasını durdurmayacağını açıkladı. Düşünebiliyor musunuz, soruların çalındığı yani sınavın kirlendiği ortada ama hükümet umursamıyor. Bunun izahı iktidara yakın çevrelerin yaşanan rezaletin içinde olması ve soruları kendi yandaşlarına dağıtmasıdır. hakları yenen yüz binler bunun hesabını sandıkta sorsun!
25 Ağustos 2010
Sabahattin ÖNKİBAR
http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr...hp?haber=14616
İyice izle arkadaşım..
http://www.youtube.com/watch?v=oK3aBtPEFOQ
Başbakan"ın korumaları bu ülkenin vatandaşını dövüyorsa... Sözün bittiği yerdeyizdir... İleri demokrasinin vurduğu yerde gül biter belki...!
İş isteyecekti, öldüresiye dövüldü
BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü Eskişehir mitinginde, tacizci ve bombacı sanılarak korumalar ile kalabalığın saldırısına uğrayan 27 yaşındaki Mustafa Acar, "Başbakan'dan iş istemeye gitmiştim, beni tacizci ve bombacı sandılar. Hem korumalar, hem de miting alanındaki kadınlar beni öldüresiye dövdü" dedi.
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...rih=2011-05-29
Akp utamadan reklamlarında çiftçinin önü açık diyor :
Yalnızca 2010 yılı tarım ve gıda ithalatı tutarı 20 milyar dolar
Cumhuriyet tarihinde ilk defa kurbanlık küçükbaş hayvan AKP iktidarında ithal edildi...
2003-2009 arası ithal edilen mısır miktarı 6 milyon ton,ödenen para 1,5 milyar dolar
2003-2009 arası ithal edilen pamuk miktarı 4,9 milyon ton,ödenen para 6,7 milyar dolar
2003-2009 arası ithal edilen buğday miktarı 12 milyon ton,ödenen para 3,5 milyar dolar
YGS skandallarını yazan Abbas Güçlü için Başbakan “Bedelini ödeyecek!” demişti.
İlk bedel ödendi: Güçlü’nün programı alel acele bitirildi!..
Hulki Cevizoğlu....
Ferman padişahındır!
Hem merak ettiğim sorular....AKP"lilere... ***AKP döneminde zina suç olmaktan çıkartıldı....Bunu AKP değil de diğer partilerden birisi yapsa idi "muhafazakar" kesim ne derdi?
*** AKP döneminde Kasaplık et sınıfına DOMUZ ETİ alındı....Bu icraati CHP yapmış olsa idi.....Çok zat-ı muhterem (!!) AKP"li muhafazakarlar konu hakkında nasıl bir tepki gösterirdi?...
*** Irak savaşı olayında AKP , ABD "ye açık destek verdi....MUhafazar kesim gene sus pus oldu....İlginç!..Irak"ta tecavüze uğrayan kardeşleri ya insan....Yada MÜMİN değildi herhalde!....
*** 1 Mart tezkeresine muhalefet olanlar RTE tarafından tasviye edildi....Muhafazakar izlemekle yetindi...
Ama bir gerçek var ki:).....Siyasetten kaçan şahıslar.....Artık AKP"ye OY vermemek GÜNAH sloganları ile camiilerde kitap dağıtmaya başlamıştır...Bu günleri de gördü Türkiye!
VAR MI VİCDANINIZ BU SORULARIMI YANITLAMAYA?....
Yıkılan insanlık heykeli yerine KAŞAR heykeli dikilecekmiş:)
Tam kaşarlanmış siyasetçi zihniyete uygun:)
Durum bu kadar güzel özetlenemezdi:)
İnsanlık heykeli OUT.....Kaşar heykeli İN!
http://www.medyafaresi.com/haber/621...lik-aniti.html
Maksat kafanız karışmasın:)
Bülent Arınç, Uludağ Üniversitesi'nde öğrencilere Zaman'dan başka gazete okumamalarını önerdi.
http://www.gazeteport.com/haber/3589...n_okuyun_yeter
http://www.borsagundem.com/haber_res...iperdogan1.jpg
ERDOĞAN: TARAF OLMAYAN BERTARAF OLUR
Tayyip Bey Demokrasisi!!
İnan Kıraç'ın bileti kesildi mi?
Siyasi görüşleri nedeniyle bir insanın başına kötü bir şey gelecekse, bu sistemin adı Demokrasi deyil, DİKTÖTÖRLÜK olur!
Türkiye'nin saygın iş adamları arsında bulunan yurt sevgisi ön pilana çıkan İnan KIRAÇ şu sıralarda her halde Türkiyenin en huzursuz kişileri arasında yer alıyor İnan Kıraç seçimi CHP'nin seçimi kazanacağını söylemiş ve bu konuda iddaya girmiş...
Doğru mu , bilinmiyor.
Çünkü İnan Kıraç bu söylentileri yalanladı.
Fakat var sayalım ki böyle dedi.
Bu suç mu?
Demokratik birv ülkede, bir insan görüşünü tahminlerini, açıklayamaz mı?
BAŞBAKAN ERDOĞAN.
TRT-2'deki "seçim özel" programında İNAN KIRAÇ'ın ADINI VEREREK "BU,BENİ ÇİDDİ ANLAMDA RAHATSIZ EDER.
GELECEĞE YÖNELİK KENDİSİ DE BAZI RİKSLERİ ÜSTLENMİŞ DEMEKTİR" DEDİ.
Bu sözler açık bir tehtit anlamını taşıyor.
Demokrasiye inandığını söyleyen bir BAŞBAKAN'na yakışıyor mu bu davranış?
Ülkemizdeki "TAYYİP BEY DEMOKRASİSİ" Bukadar işte!
İnan KIRAÇ, BİR SÜRE SONRA, ERGENOKON'dan İÇERİ ALINIRSA HİÇ ŞAŞIRMAMAK GERKİR! SÖZCÜ
M.E.Sezen:VAR MI VİCDANINIZ bunada birşeyler bulup yazmaya?....Dilisürçmüştür deyiverin
ha birde Sayın KILIÇTAR OĞLU Merdivene ters binmişti onunla oyalana verin...
AKP reklamı gönderelim:)....Yazık çok eleştirdik:)
http://www.haberiniz.com/videos/vide...i_videosu.html
[QUOTE=yas2010;414338]AKP reklamı gönderelim:)....Yazık çok eleştirdik:)
http://www.dailymotion.com/video/xj8hv3_ece-temelkuran-siz-nasyl-bu-kadar-zalim-oldunuz_shortfilms
"Bir Tanesi de Ölmüş, Üzerinde Durma Gereği Duymuyorum...". Başbakan
M.E.Sezen Ölenin arkasından rahmet okunur.
Bir eylemde kalcasını kıran kıza "kadınmıdır kızmıdır bilemiyorum".Başbakan
Kılçtaroğlun Başbakana cevabı: okadar meraklıysan git konturolet.
2002'de yüzde 34, 2007'de yüzde 46.6 oy alan AK Parti 12 Haziran seçimlerinde de her iki seçmenden birinin oyunu alarak tarihi bir zafere imza attı. MHP baraj altında kalmamakla avundu. 'Yeni' CHP de oy oranını arttırdı
Türkiye seçmeni, 2002'den bu yana iktidarda bulunan AK Parti'ye 3. dönemde de iktidar vizesi verdi. AK Parti'nin seçim kampanyası sırasında kullandığı "İstikrar Sürsün, Türkiye Büyüsün" sloganı sandıkta karşlık buldu. 2002'de yüzde 34, 2007'de yüzde 46.6 oy alan AK Parti, bu kez her iki seçmenden birinin oyunu alarak tarihi bir zafere imza attı. Ancak seçmen AK Parti'ye, anayasa değişikliğini referanduma götürmek için gereken 330 milletvekilini vermedi. CHP, 2007'ye göre oy oranını yüzde 20.8'den yüzde 25.9'a taşımasına rağmen seçimden umduğu sonucu elde edemedi. Kaset skandallarının gölgesinde seçime giren MHP ise barajı aştı ancak hem milletvekili sayısında hem de oy oranında 2007'ye göre düşüş yaşadı. BDP destekli bağımsızların sayısının geçen seçimlere göre 20'den 35'e çıkması seçimleri Diyarbakır'da takip eden BDP yönetimini sevirdirdi.
AK PARTİ YÜZDE 50
Saat 23.00 itibarıyle Türkiye genelindeki toplam 199 bin 556 sandığın 198 bin 380 açıldı. Yüzde 99.41 oranında açılan sandıkta 42 milyon 790 bin 167 geçerli oya karşılık, 913 bin 685 geçersiz oy tespit edildi. Bu sonuçlara göre partilerin oy dağılımı AK Parti yüzde 50.00, CHP yüzde 25.91, MHP yüzde 13.03 ve bağımsızlar yüzde 6.59 olarak gerçekleşti.
SAHİLLER DE KIPIRDADI
İlk seçim sonuçlarına göre AK Parti'nin 2009 yerel seçimlerinde oy kaybına uğradığı sahil illeri ile Doğu ve Güneydoğu'daki bazı illerde oylarını artırdığı görüldü. İllerin yeni milletvekili dağılımına göre en fazla artışı alan İstanbul'da AK Parti'nin oy oranı yüzde 48.39 oldu. Yine ilk verilere göre AK Parti İzmir'de CHP ile arasındaki oy oranı farkını indirdi. Buna karşın AK Parti'nin Trakya bölgesindeki oylarını yeterince artıramadığı görüldü. 81 ilde seçim mitingi düzenleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise özellikle Orta Anadolu ile Güneydoğu bölgesinde beklenen oyu alamadı. MHP ise 2007 seçimlerine göre oy kaybına uğrarken, özellikle kaset skandalı sonrasında istifa etmek zorunda kalan adayların illerinde düşüş yaşadı. BDP destekli bağımsızlar ise beklenilenden daha çok oy aldı. ANKARA
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2011/...ini-belirledi#
Akp üçte üç yaptı.
AKP ne mi yaptı !
Bir kez daha kazandı, daha ne yapsın? :DD
1 milyon geçersiz oyumuz var ne güzel
Oy vermeyi fiziki olarak da başaramayan bu vatandaşlar hangi parti yandaşı olursa olsun tercihlerin futbol takımı tutmaktan farklı olmadığını gösteriyor. İlelebet yaşamasını istediğimiz TC. bu insanlara mı emanet. Sonra da kızıyorlar dağdaki çoban meselesine. Bakan bile zarfın üstüne mühür basıp uyarılınca yeni zarf almış. Düşünün yönetimi kim seçiyor, yönetici nasıl...
Ha gayret arkadaşlar,Aziz Nesin'in bizlere yaptığı yakıştırmaya kavuşmaya az kaldı.Anladınız değil mi? Yani % 60 meselesine.Ha gayret 10 puanlık bir fark kaldı.O tezi savunan tatlı su liboşları neredesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor.Merak etmeyin o oranıda bulacaklar,sizi mahcup etmeyecekler.
Hadi çıkın tebrik edin.
Helal olsun Başbakana deyin,2 kişiden birinin oyunu almayı başardı deyin.Az biraz yüreğiniz varsa bunu yaparsınız.
Çıkın ve şunu deyin;Helal olsun Recep Tayyip Erdoğan'a girdiği hiçbir seçimi kaybetmedi ve aksine oylarını arttırdı deyin.
Halkımızda zaten çok kolay kanıyor yav herşeye, türünden ifadelerde kullanabilirsiniz tebrik mesajının içinde,serbest.Ama çıkın ve gücünüz yetiyorsa tebrik edin.
La biz bazı bölgeler için bu yakıştırmayı yaptık,seçmene cahil ve doğru seçim yapamıyor dedik,amma gel gelelim en kültürlü ve en eğitimli illerde bile açık ara önde Akp.La bu ne iş deyin.
Bu yazıyı forumun ilk sayfasından itibaren okuduktan sonra yazma gereği duydum..O yüreksizler bir iki kelam edene kadar takip edeceğim.
Çünkü ben her fırsatta savunduğum şeyleri üzerime aldım ve cevap verdim..Bakalım o cesaretsizlerde üzerlerine alıp cevap verebilecekler mi?Yada üzerine alıp cevap verebilecek babayiğit varmı aralarında bunu göreceğiz.
Akvaryum açılışına gitme zamanı mı? RTE milletle dalga geçmeye basladı:)...Akvaryum milletimize, insanlığaa hayırlı olsun............yaaaa Allaaaah bismillah.... Tum balıklara ve alıklara...:)
http://www.samanyoluhaber.com/h_5939...lis-jesti.html
Gölge bakanımız da oldu:)....Siyasi kulislerde "Gölge bakan" olarak adlandırılan 20 bakan yardımcısı, 9 bin lira maaş alacak. Maaş belirlenirken, bakandan az, müsteşardan fazla olmasına dikkat edildi. Bakan yardımcılarının imza yetkisi de olacak....
Askari ücretin 650 TL olduğu ülkemizde hemde:)
Yorulmasın sayın bakanlarımız yazzııkk:)....Hatta 2 kat maaş verelim:)
http://www.samanyoluhaber.com/h_5935...as-alacak.html
Temmuz 1993 günü 35 kişinin diri diri yakıldığı "Sivas Katliamı"nın anılmasına valilik yasak koydu..! Bu ileri demokrasi de fazla oldu..!
AKP gelmeden önce oruç 9 saatti şimdi 16 saat :)
Hayırlı Ramazanlar
Dünyadaki en temiz enerji kaynağı nükleer santrallar. İnternetten geniş bir araştırma yaptım. Bunların dumanı yok, isi yok."Demiş:)....Kim mi demiş:)...AKP'li Mersin İl Genel Meclisi üyesi İbrahim Gül...
Şaka değil gerçek...
Seçim öncesinde “herkes kadrolu olacak” vaadini veren hükümet, 4/C statüsündeki işçilere böyle bir hak verilmeyeceğini açıkladı. Şaşırmadık!
Bu pazar seçim olsa ne olurdu?
12 Haziran genel seçimlerinden sonra oluşan tablo ve yaşanan siyasi gündem seçmen nezdinde hangi yönde algılandı? Seçmen bugün seçim olsa hangi partiye oy verir?
İşte bu sorunun yanıtı, Andy-Ar Araştırma merkezinin yaptığı ankette gizli. Yaşanan gelişmelerin ardından 21 ilde seçmenin nabzını tutan ankete göre 'Bu pazar seçim olsa' yine AK Parti ilk sıradaki yerini koruyor.
Ancak bir farkla; AK Parti, bu pazar seçim olması halinde, oyların ilk defa yüzde 55'in üzerine taşıyarak 55.6 ile karşılık bulmaktadır.
CHP'nin oylarını 5 puan yükselten Kemal Kılıçdaroğlu, son süreçte yaşanan çeşitli siyasi gelişmeler ile 22 Temmuz seçimlerinde elde edine sonuçtan da daha aşağı bir seviyeye gerilemiş görünüyor.
İlk defa yüzde 20 bandını gören CHP yüzde 19,8'le ikinci parti konumunu koruyor ancak CHP'ye giden oyların büyük bölümü MHP'ye eğilim gösteriyor. MHP yüzde 15,3'lük oy oranıyla oylarını bir nebze artırmış görünüyor.
http://haber.ekolay.net/Haber/3/8195...ne-olurdu.aspx
.. sormak istediğim birkaç(!) soru vardı.. müsadenizle…
Sizi destekleyen bazı arkadaşlar ısrarla kabullenmiyorlar, bende size sorayım siz bide bizi tatmin edin istedim.. hani ben de o arkadaşları tatmin ederim böylelikle..
Sayın başbakan,
’10 kasımda yaygara kopartıldı’ diye bir cümleniz var mı! yok mu!
(14.11.1994 / hürriyet)
‘ben ülkemi pazarlamakla mükellefim’ dediniz mi! demediniz mi!
(06.03.1996 / hürriyet)
‘maaşım yetmediği için ticaret yapıyorum’ dediniz mi! demediniz mi!
(2004)
‘büyük Ortadoğu projesinin eş başkanıyım’ şeklinde bir ifadeniz var mı! yok mu!
2002 seçimi öncesinde ‘değiştim’ diyip, 2006 da bir röportajınızda ‘asla değişmem’ dediniz mi! demediniz mi!
El kaide terör örgütünün finansörü olarak bilinen ve uluslar arası suçlu sayılan Yasin El Kadı hakkında ‘hayırsever bir işadamıdır, kendisine kefilim’ dediniz mi! demediniz mi!
1994 yılında ‘Ata‘ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok’ şeklinde bir demeciniz var mıdır! Yoksa ben uyduruyor muyum!
‘ben islam’ı devlet planı içinde düşünüyorum, Türkiye’nin yarınında Kemalizm’e ve benzeri rejimlere yer yoktur’ diye bir cümleniz var mı! yok mu!
Artık şehit cenazesi görmek istemediğini söyleyen bir şehit ailesine ‘askerlik yan gelip yatma yeri değildir’ dediniz mi! demediniz mi!
(04.09.2006)
Sonrasında bunu düzeltmek için ‘askerlik turistik bir yer değildir demek istemiştim’ cümlenizi sormayacağım.. mutlaka dememişsinizdir…
1994 yılında ‘elhamdülillah şeriatçıyım’ ifadesini kullandınız mı! kullanmadınız mı!
2005 senesinde ‘laik değilim, laikliği korumakla yükümlüyüm’ diye bir cümle duydum sanki sizden! Benim bir safsatam mı bu! Yoksa dediniz mi cidden!
‘tutturmuşlar laiklik elden gidiyor diye, yahu millet istedikten sonra laiklik tabi elden gidecek’ şeklinde bir cümle söylediniz mi! söylerken gaza gelip mi söylediniz! Yoksa bu da mı benim kafamda kurduğum bir söz!
‘demokrasi amaç değil, ancak araştır.. Türkiye kendisine din olarak Kemalizm’i almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir’ şeklinde bir cümleniz var mı! yok mu!
‘hem laik, hem Müslüman olunmaz’ şeklindeki cümlesini kurdunuz mu! kurmadınız mı!
‘anayasayı sarhoşlar hazırladı’ gibi bir cümleniz var mı! yok mu!
‘referansımız islam’dır, tek hedefimiz İslam devletidir’ dediniz mi! demediniz mi!
‘hadi ananı da al git buradan’ şeklinde slogan niteliğinde cümle size ait mi! değil mi!
‘sen ne mutlu Türk’üm dersen, onunda ne mutlu kürdüm demeye hakkı vardır’ diye bir cümleniz var mı! yoksa ben bitarafımdan mı uyduruyorum!
filistin'de 'müslüman din kardeşlerimizi katlediyorlar' dediğinizi hatırlıyorum.. peki kuzey ırak'ta müslüman din kardeşlerinizden olan 15 yaşında bir kıza tecavüz edilirken, bunu yapan abd askerine 'inşallah sağ salim evlerine dönerler' dediniz mi sn başbakan.. bence uyduruyorlar bunu da! bunu derken çekilmiş görüntüleriniz montaj bence!
Sayın başbakan cahilliğime verin.. bunlar hakkında çok çelişkili ifadeler olduğu için soruyorum(!) hani bunları söylediyseniz kimse size oy vermez.. hani ben sizi bi parça kurtarayım diye soruyorum.. yani sizin tabi bunları söyleme ihtimaliniz yok bunu ben biliyorum da (!) hani bi de siz yanıtlayın ‘hayır arkadaş demedim’ diyin de insanların size güvenleri artsın…
Ben son zamanlardaki söylediklerinizi duydum ama onları da bi şekilde inkar etmenin yolunu buluruz.. ya da sallayalım gündem ardına, unutulsun gitsin.. yok edelim ki istikrar sürsün, Türkiye büyüsün... ben söyleyeyim buradan hangileri olduğunu siz medyaya gerekli talimatları verin ki gündeme getirmesinler…
İzmirliler gavur,
Galatasaray taraftarı geri zekalı,
Şehitler kelle,
Eczacılar sahtekar,
Tekel işçileri provokatör,
Bakkallar gereksiz,
Hopalılar eşkıya,
Öğrenciler beyinsiz,
Aleviler ehli sünnet dışı sapık mezhep,
Hayırcılar darbeci
Dekolte giyenler tecavüzü hak eder…
Ben buradan gazetecilere de sesleniyorum, bunları yok edelim arkadaşlar… aman ha gündeme falan getirmeyin.. ayıp (!)
Selametle kalın sayın başbakan..
Biz size inanıyoruz (!)
Ben biliyorum ki üstte yazdıklarımın hiçbirini siz söylemediniz.. ve bu yüzden insanlar size yine oy verip iktidar yapacaklar…
Mehmet Tanrıverdi.http://www.facebook.com/mehmettanrverdi
Hadi bakam . AKP nin doğal sözcüleri
pamuk eller klavyeye .
anlatın şu ,
4 + 4 + 4 palavrasını da inanalım bizde . öyle bi şey söyleyin ki ! özürü, kabahatinden büyük olsun.
AKP özelleştirmede yargıyı devreden çıkardı
AKP dün gece yarısı çok kritik bir yasayı Meclis’ten geçirdi. Bazı üst kurul başkanlarının görev sürelerini düzenleyen yasa görüşülürken son dakika verdiği önergeyle tartışılacak bir düzenlemeyi yasalaştırdı.kanuna eklenen maddenin özeti şu, özelleştirme ihaleleri konusunda yargının verdiği kararlar bundan böyle yok sayılacak, son sözü Bakanlar Kurulu söyleyecek.http://www.gazete2023.com/haber/1534...n-cikardi.html
Konu ne miydi?
Malum Balıkesir şehir merkezinde 1800 dönüm arsası,185 lojmanı ve onlarca binası olan Seka Tesislerinin özelleştirme ambalajı ile sadece ve sadece 1 milyon 100 bin dolara Albayraklar’a verilmesine yargıdan ardı ardına iptal kararları gelmişti. İşte AKP çıkardığı gece yarısı yasası ile yargının bu kararlarını geçersiz kılıyor ve yetkiyi yargıdan alıp Bakanlar Kuruluna veriyor!
Sorarım size nedir bu, yargıya saygı mı?
Bir yerde adalet biterse orada zulüm vardır, ancaaaaak zulüm ile ilelebet payidar olunamaz!http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel...hattin-onkibar
AKP 2003 yılından beri yabancılara toprak satışını artırmak için ne gerekiyorsa yapmıştır.
Gece yarısı, millet uyurken, Meclis’te iktidar partisi milletvekilleri hırsız gölgesi hızıyla “torba yasanın” içine bir madde sokup, geçirdiler. Bu madde ile yüksek yargı Danıştay’ın usulsüz, hileli, kirli gördüğü için “satışlarını iptal ettiği Seydişehir Aliminyum Tesisleri ile Balıkesir SEKA kağıt Fabrikası” ile ilgili kararını ortadan kaldırdılar. Yargıyı kuşatan siyaset, yargı kararlarını da ortadan kaldırabilecek tek kuvvet oluverdi.http://www.eskelimhaber.com/makale/1...abrikasi-kapat
M.E.SEZEN:BUNLAR TÜRKİYE'DEMİ OLMUŞ!