-
Re: 16 yaşındaki kız arkadaşım şikayetçi oldu
Sen üzme canını detay;
Tüm yazılanları merakla okudum. Lise yıllarında bu tip bir durum, bir arkadaşın başına gelmişti. Karakol adliye dolaştılar uzunca bir süre, ama bürokrasi gereği dolaştılar. Sonuçta bir şey olmadı.
Farklı arkadaşlarımızın başına da farklı olaylar geldi onlar evlenmek zorunda kaldı:)
Benim anladığım kadarıyla; senin ailen ile avukat bir daha böyle bir şey yapmaman için seni korkutuyor gibime geldi.
Sen rahat ol. Delillerini al, zorla hiçbir şeyin olmadığını göster.
Saygılarımla
-
Benim kafa karışık abilerim:( avukat arkadaşlardan biride anal değil oral yoldan bile ilişki olsa suç dedi.. suç mu değil mi, ceza alacak mıyım anlamadım:( evlenirim son çare,başka yapacak birşey yok
-
Alıntı:
detay002 rumuzlu üyeden alıntı
Benim kafa karışık abilerim:( avukat arkadaşlardan biride anal değil oral yoldan bile ilişki olsa suç dedi.. suç mu değil mi, ceza alacak mıyım anlamadım:( evlenirim son çare,başka yapacak birşey yok
Siz bu kafayla giderseniz ceza alacak gibi görünüyorsunuz..İlk iletinizden beri kız arkadaşınızla aranızda cinsel ilişkinin olmadığını söylüyorsunuz,buna rağmen bu kadar panik içinde olmanız bence hiç mantıklı değil..Umarım davaya bakan hakim de aynı kanaatte olmaz..Bir an önce bir avukatın profosyonel yardımından faydalanmanızı öneririm.
-
kim ne derse desin siz inkar edin ve mantıklı düşünüp panik olmayın
-
Benim bu başlığa yazdığım yazıyı kim hangi hakla sildi?
-
sn ulaş, ve diğer abiler, cinsel ilişkiye girmedim orda sorun yok. onun zaten olmadığı kesin ve o konuda içim çok rahat.. adalete bu konuda güveniyorum zaten. beni endişelendiren 15 yaşını geçmiş 16 yaşının içindeki kızla rızasıyla öpüşmem sevişmem ne derece suç onu anlayamıyorum :D internette akşama kadar tecavüz haberlerini okuyorum,cinsel ilişkiye girmedik seviştik diyene ceza vermişler :(
-
gerceketen uzadıkca uzayan gereksızce tedırgın edılen bır durum halıne gelmıs. daha oncede deıklerı gıbı senın bu kendınden emın olmayan haylı korkak tavrın ınsanın aklında soru ısaretlerı olusturuyor. eger sakladıgın veye yalan soyledıgın bır durum varsa sadece kendını kandırırsın ve senı bılgılendırmeye calısan arkadaslarıda yanlıs yonlendırırsın. senın zararına yani. sunuda ek not olarak soylemek ıstıyorum kızlık zarının yırtılmamıs olması cınsel ılıskı olmadıgı anlamına gelmez. ılıskıye gırmıs olupta kızın hala bakıre olması sozkonusu olabılır kıs bole bır durumda neye guvenerek dava acmıs sıkayetcı olmus hatta muaneye gıtmıs gercekten merak edıcı
-
Rızanın varlığı halinde TCK M 104 te düzenlenmiş olan 'reşit olmayanla cinsel ilişki' suçu oluşmuş olur.Buradaki cinsel ilişki toplumumuzda yerleşik olarak algılanan 'bekaretin bozulması'nı gerektirmez, vücuda organ veya sair bir cisim sokulması halinde suçun ağırlaştırılmış hali ile cezai sorumluluk oluşur.Bu durumda mağdurun şikayeti üzerine fail 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılılr.
-
Alıntı:
BaHaR_86 rumuzlu üyeden alıntı
Rızanın varlığı halinde TCK M 104 te düzenlenmiş olan 'reşit olmayanla cinsel ilişki' suçu oluşmuş olur.Buradaki cinsel ilişki toplumumuzda yerleşik olarak algılanan 'bekaretin bozulması'nı gerektirmez, vücuda organ veya sair bir cisim sokulması halinde suçun ağırlaştırılmış hali ile cezai sorumluluk oluşur.Bu durumda mağdurun şikayeti üzerine fail 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılılr.
Sayın BaHaR_86,sizce biriyle öpüşmek cinsel ilişki midir?Bence değildir..O nedenle Tck md.104 burda uygulanmaz,olay anlatılanlar gibiyse sanığa ceza verileceğini düşünmüyorum..
-
peki cinsel ilişkiye girmiş olsam, -ki kızın ifadesinde dediğine göre 3 defa olmuş.. 3'nde de bozulmayan bi kızlık zarı olabilir mi? benim gördüğüm raporda esnek zar filan göremedim, belkide öyle yada değil :( bakire olduğunun, kızlık zarında yırtılma olmadığının raporudur,yazan bu.. ifadesinde söylediği de; "ilk olduğunda çok şiddetli kanaması olmuş, tuvalete gitmiş, her yer tuvalet, banyo, lavabo kan olmuş" v.s,ikimizde panik yapmışızda, bende "korkma,okulunu bitirince seninle evlenirim" demişim. esnek kızlık zarı olduğu zaman da, ilişkiye girildiğinde her yer kan mı oluyor:D buna inanacak biri var mı burda abilerim :( ayrıca anlamadığım kızın ifadesinde "çok şiddetli kanamam oldu" ve "okulunu bitirince seninle evlenirim" kısmını kalın harflerle yazmışlar.ifadeyi ele alınca göze çarpan hemen bu ikisi
-
Bu kadar panik olmana gerek yok. eğer kızlık zarı esnekse bu zarda kadın doğurana kadar bir zedelenme olmuyor. haliyle kanamada olmaz.ceza alırsan bile bu tecavüzden olmaz. reşit olmayanla ilişkiye girmekten ceza alır mısın almaz mısın bilemiyorum. benim tavsiyem hakimi zamanında bir gönül ilişkiniz olduğunu , bundan dolayı azda olsa davacının isteği doğrultusunda öpüştüğünüzü vs ifade edersin. sizin ilişkinizden haberi olan bir iki şahitte götürürsen eylemlerin zorla olmadığını kanıtlayabilirsin. kaldıki senin zorla birşey yaptığına dair delil yok ortada. delil yokken kimse seni birinin ithamı ile hapse göndermez. eğer işler böyle yürüseydi bu ülke kaosa sürüklenirdi. eğer herşey dediğin gibiyse panik yapma.
-
biliyorum bana kızıyorsunuz konuyu çok uzattım diye :( ama inanın hayatım mahvolur,içimdeki korku panikten bi türlü kurtulamıyorum. şimdi elimde sadece ortak bi arkadaşımıza çektiği mesajlar duruyor. o mesajlarda da "beni çok seviyormuş, çok yakışıklıymışım, çok güzel öpüşüyormuşum, ben kendisinden ayrılmak istediğim halde ayrılmak istemiyormuş, ayrılırsam kuzeni beynimi delecekmiş, kendisini kızdırırsam başkasıyla aldatacakmış, vs."yazdığı mesajları var. tek delilim o işte. o zorla öptü filan derse sadece bunları gösterebilirim mahkemede, isteyen avukat abilerim olursa bu 45 mesajı özelden atabilirim. tarihleride bana tecavüz ettiği dediği zamandan bir ay sonra,ve olayın bir kaç defa oldu dediği zamanlar..
-
Mesajlarınızı avukat abileriniz yerine davanızı takip eden avukatınızla paylaşmanız size daha çok yarar sağlayacaktır.
-
18 yaşından kucuksündür ınsallah.
-
ya o beni zorla öptü dedi diye hakim sana direkt ceza vermez. ispat lazım böyle şeyler için.
-
TCK 104 maddesine göre 16 yaşındaki çocuk ile rızasıyla cinsel ilişkiye girmişsen ve şikayet varsa 6 aydan 2 yıla kadar hapisle yargılanırsın.
TCK 103 maddesine göre cinsel ilişkiye rıza olmaksızın girmişsen 3 yıldan 8 yıla kadar hapis istemiyle yargılanırsın. çocuğun vücuduna cinsel organını veya başka bir cisim sokarsan 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası ile yargılanırsın; çocukla yakın akrabalık veya maddede belirtilen sıfatlara sahipsen yukarıdaki cezalar iki katı arttırılır; çocuğu ağır bir şekilde döverek cinsel ilişkiye girmişsen ayrıca dayak atmaktan da ceza alırsın; çocuğun beden veya ruh sağlığı bozulursa 15 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası ile yargılanırsın; çocuk bitkisel hayata girmişse veya ölmüşse ağırlaştırılmış müebbet hapis ile yargılanırsın.
-
canıma kıymayı düşünür oldum artık :( meğer ne büyük suçmuş allah belamı versin benim
-
abilerim dayanamdım bugün araya bi arkadaşımızı soktum, kendisiyle internette konuşmuş bunlarıda kaydetmiş.. kız beni hala seviyormuş annem istemedi tehdit etti beni o yüzden ayırdı bizi filan demiş :)ben hala onu çok seviyorum filan gibi konuşmuş. arkadaşımda bütün yazdıklarını kaydetmiş.. ben bu kızı seviyorum abiler ne yapayım bilmiyorum :(böyle çaresiz kaldım,mahkemede bunları gösterip onuda üzmeyim istiyorum, bu kayıtları kullanayım mı mahkemede şimdi ? hakime desem efendim bizi ayırmayın seviyorum ben diye :(
-
Abilerim Kız arkadaşımın hala bni sevdiği kanaatindeyim, acaba konuşsam mahkemede ne dese faydası olur? herşeyi annem yaptı ben hala seviyorum gibisinde konuşuyormuş. Şimdi annesini yarı yolda bırakmaz sanırım :( ama benim için hiç mi yapabileceği birşey olmaz? yada delil olarak kullanabileceğim birşey
-
:)) konuyu başından beri okuyorum ve hele şükür bitti. arkadaşın yukarda yazdığı mesajda konu başladığı noktaya yani olması gereken noktaya dönmüş.
burda sayın meslektaşlar veya olaya hukiki boyuttan bakan arkadaşlara ilaveten şunu söylemek istiyorum.
hakime bir masa gösterip bu gerçek midir değil midir deseniz ne der??? kanıt lazım der. kanıtı kim gösterebilir? hiç kimse... konu felsefeye girer.
şimdi arkadaşım ben hukuçu değilim, üni.de inşaat bölümü okuyan bir öğrenciyim. sana şunu sormak istiyorum:
ben kendimi o yaşlarda düşündüğümde böyle şeyleri akıl hayal edemezdim bu bir. kaldı ki mağdur olsam yine mahkemeye vermekti falandı filan bunlarla uğraşmazdım. bu kız çok akıllı ki ya da başkalarından destek almış ki seni mahkemeye vermiş. peki mahkemeyi kazandı çok mu sevinecek sence, hiç vicdan azabı duymuyacak mı??? kesinlikle duyacaktır. oh ne iyi yaptım mı diyecek... yarın onun oğlu olur aynı şey onun başına gelirse nolacak düşündün mü... neyse
şimdi asıl sorulması gereken soru sen bu kızı veya aileyi bu kadar sinirlendirecek ne yaptın? ne istedi de yerine getirmedin?? senden ne istiyor, amacı nedir ????
önce bunlar özerinde yoğunlaşarak bir anlaşmaya varman senin en yararına olacak şeydir. diğer şeyleri boşver. az önceki örnekte belirttim. bana bir masanın gerçekliğini kim ispat edebilir ki... bunlar çelişki yaratır.
bazı yerlerde dikkat ettim korkudan suçlamayı kabul edecek noktaya gelmişsin. neyden kimden korkun var onu söyle bir önce??? kız küçük ceza yer miyim ne bu mu? işte yaptığımız ne kadar suçtur...
16 yaşındaki bir kız cinselliği bilmiyorsa 20 yaşında ki biri de biliyor sayılmaz. o zaman her bu yaşlardaki gençleri siz biribirinizi neden sevdiniz, neden bilmediğiniz işe kalkıştınız diye suçlamamak gerek. bu kız küçük diye kimse onunla arkadaşlık yapmasın mı , ilişkiye girmesin mi ??? sonra kız pişman oldu erkeği dava etti, erkek noldu içeri girdi ohh ne ala memleket... dikkat etiyseniz dünyada bayan çoğunluğu daha fazladır erkeklerin nesli kurudu. ve yakın gelcekte erkeklerin daha da azalacağı düşünülmekte. eğer öyle olursa bu sefer kızlar erkekleri tacize başlayacak demektir... :)
o zaman arkadaşım sende kıza beni zorla taciz etti, öptü ve şöyle yaptı diye mahkemeye dava aç... göster mesajları. ispatı var mı kızın yok bitti sen kazandın.... :) bana göre saçma.
-
Kızı sinirlendirecek birşey asla yapmadım. mahkemde desem ki yüzüme karşı söyle, sana ne kötülüğüm oldu desem,sanmıyorum ki olmamış birşeyi, yapmadığım bir kötülüğü söyleyebilsin :( eminim ki aksine seninle yaşadığım herşey güzeldi diyecektir. ama o annesi buna ne dedi de bu kız böyle ifade verdi anlamıyorum:( şimdi arkadaşıma msn de yazdığı kayıtları okuyorum, hala yolumu gözlüyormuş, seviyormuş, her gece benim için dua ediyormuş filan.annem tehdit etti beni yoksa tertemiz bir çocuktu,annesine göre zararlıyıım,ama ona göre hiçbirşey yapmamışım. Mahkeme beni dinler mi bilmiyorum, bu msn kayıtlarını delil olarak kullanamaz myım? şimdi bu benden küçük diye o ifadeye inanırlarsa ben hayat boyu yatarım içerde :( Avukat arıyorum sürekli, habire randevu alıyorum,daha telefonda olayı anlatınca işin zor, çok hassas konu diyorlar. Bu kızla konşmalıyım ama ne dese kurtulurum bilmiyorum,annesi bi duyarsa hala kızımın peşini bırakmıyor der şimdi..
-
anladığım kadarıyla bu durumda annesi kanun karşısında kızların daha aciz ve erkeklerin suçlu olabileceği görüşü üzerine böyle bir şeye kalkışıyor ve böylece kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor...
o zaman ona göre işlem yapman gerekiyor... bu iş tecavüz işi olmaktan çıkar öyleyse... ortada başka emeller var. hakimin bu emelleri göz ardı etmemesi gerekir.
benim babam adliye icra müdür yrd. fakat ona böyle şeyleri soramam, biraz abes. :) onun söylediği bir şey var son zamanlarda çünkü bizimde bir miras davamız söz konusu. diyor ki; hakimin ne karar vereceğini kimse bilemez...
ben onu şöyle algılıyorum, yani hakim suçlama ne kadar ufak olursa olsun büyük cezalar verebildiği gibi, suçlama ne kadar büyük olursa o kadar düşük cezalar verebileceğidir... bakalım bizim davamız nolcak hayırlısıyla :)
-
kimi para için yaptı diyor,kimi kızı sana yamamak için:D "evlenme vadiyle kandırarak zorla kızlığımı bozmuştur" bu ifadeden anlaşılan neyse amaçta o gibi.. Şimdi ben bu kızla evlenecem,annesine anne diyecem.. evimin önünden geçirirsem eğer..
-
Merhaba
Detay geçmiş olsun diyeyim öncelikle.
Ben hukukçu değilim fakat bildiğim kadarı ile birinin başkasını suçlaması için öncelikle suçlayan kişinin ispat etmesi gerekir. Yani sadece lafla veya şikayet ile bir şey elde edebileceğini sanmıyorum. Ben iktisat derslerinde görmüştüm örneğin birini hırsızlık ile suçlaman için onun hırsızlık yaptığını ispatlaman lazım. Yani bu hanımefendi de bir şekilde bunu ispatlaması gerekiyor. Sen inkar ettiysen bence fazla kurcalama bırak hakim kararını versin.
Birde bundan yaklaşık 1 sene önce sanırım gazetede okumuştum. Zamanı hatırlamıyorum fakat okuduğum haber aynen şu şekildeydi.
Bir öğretmen 16 yaşındaki öğrencisi ile cinsel ilişkiye girmiş fakat bu kızın rızasıyla olmuş. Sonda kız öğretmenini mahkemeye tecavüz şikayeti olarak vermiş. Yalnız tüm okulda ki öğrenciler kızın zaten bu işin yolcusuydu gibi ifadeler vermişler mahkemede ve öğretmen bundan dolayı kız ile cinsel ilişkiye girmesine rağmen vede kızın şikayetine rağmen şahit olduğu için beraat etmiş. Kesinlikle uydurmadım ve gazetede okuduğum bir haberdi. Yer olarakta beylikdüzündeki bir okuldaki öğrenciydi.
Bence sen bu kadar panik yapma ve mahkeme sonucunu bekle. Umarım dediğin gibi ortada zorla birşey yoktur.
16 yaşındaki günümüzdeki kızların çoğu maşallah 25 yaşındaki kızları aratmıyorlar.
Bu birazda kişinin sosyal ve arkadaş çevresinin verdiği davranışlar tabi.
Bir Cumhuriyet savcısı arkadaşım var buraya yazarmı yada yazması doğru olurmu bilmiyorum ama ona bu adresi vererek okuttururum. Eğer yorum yazmasında bir sakınca olmazsa oda bişeler karalar belki.
Hayırlı Günler.
-
Sn nemesis tşk ederim :( bizim aramızda flörtümüz olduğu,gönül ilişkimizin olduğunu ispatlamaktan yana sıkıntım yok zaten, çektiği mesajlar olsun,gönderdiği mailler olsun.. O yolun yolcusu demek içinde 100 kişi dinletirim mahkeme de ve dellilerle ispat ederim, ama bunu ona yapmak istemiyorum :( dava sonucunu burda herkesle paylaşıcam,
-
detay arkadaşım ben hiç çözemedim senin ne yaptığını , olay çok ilginç geldiği için takip ediyorum epey zamandır. şimdi sen ceza almak istemiyor musun yoksa kızı sevip onu üzmek mi istemiyorsun. yada ben bu kızla evleneyim kurtulaım bu sıkıntıdan deyip psikolojik olarak kızı sevdiğini mi düşünüyorsun. bu saatten sonra bu kızla ilişkiye girsen sana ne faydası olucak. bu arada kızın senin tarafında ifade vermesi seni direkt ceza yemekten kurtarır. eğer yapabiliyorsan öyle olmasına uğraş. burdaki bir çok hukukçu arkadaş senin ceza alabileceğini söylesede ben senin ceza alacağına inanmıyorum. tabi söylediğin şekilde gerçekleştiyse bu olaylar. sana tavsiyem cinsel ilişkiyi reddedip , duygusal ilişkiyi kabul etmendir. öyle seviştik filan demenide önermem. o olaydan ceza almanda olasıdır.
-
cinsel ilişkiyi asla kabul etmem zaten, kızla konuşup kendi tarafıma çekmek istiyorum sadece, bu vakitten sonra zaten onunla bi ilişkim olamaz. ama en azından mahkemede benim iyiliğim için iki kelime eder diye konuşma çabasındayım. İşte annesini ezip geçerde benim için konuşur mu mahkeme de, yada mahkeme de ne demeli ki benim için iyi olsun ?
-
benim isteğim dahilinde birşeyler yaşandı ve ileriye gidilmedi derse iyi olur. eğer bir sinirler anneme uyup bu şikayeti yaptım kendisinden şikayetçi olabileceğim bir eylem olmadı derse şahane olur.
-
abi işte benim merak ettiğim buydu, bunu kıza söyletmek için konuşucam.. çok teşekkür ederim. inşallah annesinden önce davranırım
-
Yazılanları baştan sona okudum.Allah kolaylık versin :)
-
ABİLERİM BUGÜN SANKİ YENİDEN DOĞDUM :) Kızla telefonda konuşabildik sonunda :) annesinin zoruyla o ifadeyi verdiğini, beni hala çok sevdiğini ve kurtarmak içinde elinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğunu söyledi..ama annesinin korkusundan ne yapacağımızı bilmiyoruz :( mahkemede şikayetçi değilim diyemem diyor, onlara gelen baronun avukatınada anlatmış ama avukat annesinden yanaymış, karakolda bile polislere anlattım durumu ama beni dinlemediler anneme sordular hep diyor. kız en son çare ben intihar ederim,mahkemeyede çıkıp seni suçlayamam dedi :( annesinden gizli nasıl yapacaz bu işi abiler, ne olur son bir yardım bana :D
-
abilerim yapacak hiç mi birşeyim yok :(
-
arkadaşım işi iyice Türk filmine çevirdin..İşin hukuki açısından cevap aldıysan lütfen ben napıcam kız napıcak gibi Gönül abla tarzı soruları burda sorma.Avukat insanlar nerden bilsin senin gönül işlerini..Bana sorarsan o zaman hakimin önünde biz birbirimizi seviyoruz de..herkesi ağlat orda..nasıl bir cevap bekliyorsun anlamadım ki
-
imzalı bir ifade işine yarardı ama geçerli sayılır mı bir avukatına danışmanı öneririm.
-
mahkemede söylerim dedi,olmadı böyle birşey ben onu seviyorum diyecek :D beni üzecek birşey yapmadı filan diyecek.. ama diyemez diye de korkuyorum
-
Konu ile ilgili hukuk yönünden verilebilecek cevaplar verilmiştir.Daha önce de belirtildiği gibi verilmekte olan cevaplar tüh-ah-vah şeklindeki kişisel yoyorumlardan öte geçemeyecektir.
Verilen cevaplardan sonra bu konuda beklediğiniz cevap nedir?
-
artık anlatacak paylaşacak derdim kalmadı, herkes herşeyi biliyor.herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.. sonuçlarıda size yazıcam inşallah
-
Alıntı:
detay002 rumuzlu üyeden alıntı
ABİLERİM BUGÜN SANKİ YENİDEN DOĞDUM :) Kızla telefonda konuşabildik sonunda :) annesinin zoruyla o ifadeyi verdiğini, beni hala çok sevdiğini ve kurtarmak içinde elinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğunu söyledi..ama annesinin korkusundan ne yapacağımızı bilmiyoruz :( mahkemede şikayetçi değilim diyemem diyor, onlara gelen baronun avukatınada anlatmış ama avukat annesinden yanaymış, karakolda bile polislere anlattım durumu ama beni dinlemediler anneme sordular hep diyor. kız en son çare ben intihar ederim,mahkemeyede çıkıp seni suçlayamam dedi :( annesinden gizli nasıl yapacaz bu işi abiler, ne olur son bir yardım bana :D
Kız birbirimizi seviyoruz falan dese de suç unsuru ortadan kalkmaz. Yani reşit olmayanla cinsel ilişki mevzusundan bahsediyorum.
Kızın mahkemede evet gönül ilişkimiz oldu ancak hiç bir şekilde cinsel ilişkiye girmedik demesi yeterlidir beraat için. Kolay gelsin.
-
abiler benim iş iyice çorba oldu :D kız arkadaşımın telefonunu annesi almıştı, ona bi telefon aldık hat aldık, görüşmeye dewam ediyoruz.. iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum. baronun avukatı "sen ne yapmışsın böyle" gibisinden konuşuyor:(hat benim üstüme üstelik.yazdığı mesajları mahkemede versem lehime bi durum olur mu acaba:D kendisi şikayetçi olmuycam diyor ama güvenemiyorum..
-
umarım beraat edersin ama vicdanın rahat edermi onu bilemem.Ama bence beraat edersen o kızla birdaha asla görüşme.Baksana daha kişiliği bile oturmamış hem daha 16 yaşında henüz çocuklukla genç kızlık arasında.hem seni seviyor olsaydı böyle birşeyle seni baskı altında bile olsa suçlamazdı o sadece kendisini düşünüyor ben kurtuluyum annem bana bişey yapmasın derdinde.Annesinin de suçu var neden 16yaşındaki kızının bir erkekle gezmesine izin veriyor kızına sahip çıksaydı böyle olmazdı.kızın dediklerini mahkemede hakime de anlat sonucunda senin niyetini de görecek.Eğer kız annesinin korkusundan böyle ifade verdiyse sen de bunu mahkemede dile getirirsen hakim de biraz kızı zorlarsa annesinin baskısı ortaya çıkabilir.Sonuç olarak da demek istediğim inşallah yaptığın hatandan pişman olmuşundur.sana bir abi tavsiyesi asla kendinden küçük kızlarla arkadaşlık yapma.bence o kızla da birdaha asla görüşme.ne olursa olsun.