Sakar Hocam; konu baþlýðý hiç bu kadar yetim kalmamýþtý. Yaþadýklarýnýzý lütfen paylaþmaya devam ediniz.
Sevgi ve saygýlarýmla. . .
Printable View
Sakar Hocam; konu baþlýðý hiç bu kadar yetim kalmamýþtý. Yaþadýklarýnýzý lütfen paylaþmaya devam ediniz.
Sevgi ve saygýlarýmla. . .
Arkadaþlar,
Bir "sahtekâr" olarak bunu yazmak zorundayým. Hiç bir týbbî müdahale görmeden akciðer kanserinden kurtulan eniþtem (Kýz kardeþimin kocasý) sayesinde, maltawildplants sitesindeki HTT ile ilgili dosyayý gören bir doktor, aynen þunu söylemiþ: "Bu bitkideki, etken maddelerden biri olan; hypericin'in 'Tremorigenic' özelliði sebebiyle, bu bitki; PARKÝNSON HASTALIÐINI TEDAVÝ eder."
Eðer, Kuþadasý taraflarýndaki parkinson hastasý, deneme için bedava verdiðim HTT ile ilgili; kullandým/kullanmadým, iþe yaradý/yaramadý þeklinde rapor verseydi, Siz'e bir þeyler söylerdim. Maalesef bir þey diyemiyorum....
Eniþtem aracýlýðýyla kaç hekim, maltawildplants sitesinedeki bitkiyle ilgili dosyayý gördü bilmiyorum.
Ama, þunu biliyorum:
Benim söylememle, HTT ile ilgili dosyayý ilk gören; Op.Dr. KBB. hastalýklarý uzmaný bir ablaydý.Dediði þu: "Bu bitki, bu hastahaneden daha çok tedavi edici."
Ýkinci gören, Viyana'daki onkologdu. Dediði þu oldu: "Bu ot ilacýný kullanmaya devam edin." Üçüncüsü ise; abisi beyin kanseri olan, kadýn ve doðum hastalýklarý uzmaný bir hekim... Beni nasýl buldu filân, atlýyorum..
Vatanla ve saðlýcakla kalýn...
ArkadaÅŸlar,
İki, üç gün önce, İzmir'den biri 0555 707 86 XX telefonla aradı. Hocam adresi veriyorum. Bize HTT gönder... Niçin istiyorsunuz? Cevap: "Daha önce bizim; 'huzursuz bacak sendromu' hastası olan biri vardı. Kullandık, kurtuldu..." Şimdi de yeni bir hastamız var, aynı hastalıktan. Onun için istiyorum. Sadece: "ÇİĞLİ" diye adres verdiğini yazayım.
ArkadaÅŸlar,
Bir "sahtekâr" olarak (Ne kadar zoruma gittiğini, anlatamam.) bu bilgiyi size vermek zorundaydım.
HTT; HUZURSUZ BACAK SENDROMUNU tedavi etmiş. Ben de yeni öğrendim. Neleri hatırlamıyorum ki... Tıpkı; pankreas kanserinden kurtulan İstanbul'daki hastadan, sonradan haberim olduğu gibi...
Not: Bir sonraki yazım; bana "sahtekâr" diyen kişinin eniştesiyle ilgili, epey uzun bir yazı olacak. O kadar çok yazacağım, ve isteyene de belge göndereceğim ki; kişi yakınları, beni: "Özel hayatın gizliliğini ihlâl" suçlamasıyla dava etsin.
Mahkemelerde; HTT davası başlamış olacak. Dava açmaya güçleri yetecek ise...
HTT ile ilgili savaş yeni başlayacak... Daha doğrusu, dava açarlarsa; HTT ile ilaç sektörünün savaşını başlatacağım. O kadar çok belge, mesaj, patoloji raporu, o kadar hastayı şahit göstereceğim, o kadar çok telefon numarası vereceğim ki...
Ben; FKB bölümü mezunuyum. Yani; pozitif bilim öğretimi aldım. Benim sıfatlarımda; Dr. (Doktorasını veren kişi) Doç. ve Prof. yoktur.
Ama, ben: "Tufan sırasında, Nuh Peygamber; cep telefonuyla görüştü." diyen; Prof. Dr. etiketlilerden de değilim.
Bilmem anlatabildim mi?
Vatanla ve sağlıcakla kalınız...
Arkadaþlar,
Akýllý telefon numaranýzý, ister; özel mesaj olarak, ister; açýk olarak yazýn. Ben size; bana "sahtekâr" diyen kiþinin, eniþtesiyle ilgili, PETBT görüntülerini, buna dayanan raporunu, ve sonrasýný belgeleriyle ýspatllayayým.
Ben, iddia etmem,; ýspatlarým.
Mesele, konu; mahkemeye düþsün.
Vatanla ve saðlýcakla kalýn..
- - - Updated - - -
Arkadaþlar,
Göndereceðim belgelerde göreceksiniz. Hastanýn adý; Ertuðrul. Teþhis: 4. evre akciðer ca. Kemiklere kadar metastaz. Kemiðe üç metastaz sebebiyle, kemiðin biri kýrýk/çatlak. Týbben hiç þansý yok.
Hasta, ZOMETA adlý kemik güçlendirici iðne vurulmaktadýr. Oðlu Uður beni bulur. Hasta henüz; RT-KT almamýþtýr.
Ötesini, mesajýmda yazarým.
Vatanla ve saðlýcakla kalýn...rüyada
Arkadaþlar,
Önce þunu belirteyim: Önceki yazý niye o þekilde çýktý, bilmiyorum. Son yazýdaki "rüyada" kelimesi oraya nasýl geldi. onu da bilmiyorum.
Bazý bilgiler vereyim, geriye sadece belge göndermek kalsýn.
Hastanýn oðlu beni; HTT-kanser iliþkisini bilen birisinden öðrenir. Epey konuþuruz. Hasta henüz KT almamýþ ve çeþidi de adenokarsinomdur. KT almamýþ olmasý; "baðýþýklýk sistemi pert olmuþ mudur?" sorusunu ortadan kaldýrmakta, küçük hücreli olmamasý da; þansýnýn çok yüksek olduðu anlamýna gelmektedir.
Daha önceki yazýlarýmda da okuduðunuz gibi; HTT küçük hücreli akciðer ca.da iþe yaramamakta.
Hasta kullanmaya baþlar. Bu tip bir hastaya, bir litre 33 gün yeter. Bir süre sonra; komþularý bile; hastanýn yüzüne renk geldiðini ifade ederler. Ýkinci litre istenir. Ýkinci litre kullanýlmaya devam edilirken, hasta 2 kür KT alýr. Baþlangýçtan beri epey zaman geçtiði için, tedavi nasýl gidiyor PETi çekilir. Netice:
a-... regresyon b-.... regresyon c-.... regresyon d-....regresyon þeklindedir. Belgesi var. Hasta yolu yarýlamýþtýr. Bu iyileþmeyi 2 kür KTye baðlarlar ve oðul Uður'un karþý çýkmasýna raðmen HTT kullanmayý býrakýrlar...
Daha önceleri bitkiyle ilgili dosyaya HTTye bulaþtýktan sonra, bir yýla kalmadan ulaþtýðýmý yazmýþtým.
Viyanadaki onkologun da gördüðü dosyanýn linkini tekrar veriyorum.
http://www.maltawildplants.com/CLUS/...etrifolium.php
- - - Updated - - -
Arkadaþlar,
Önce þunu belirteyim: Önceki yazý niye o þekilde çýktý, bilmiyorum. Son yazýdaki "rüyada" kelimesi oraya nasýl geldi. onu da bilmiyorum.
Bazý bilgiler vereyim, geriye sadece belge göndermek kalsýn.
Hastanýn oðlu beni; HTT-kanser iliþkisini bilen birisinden öðrenir. Epey konuþuruz. Hasta henüz KT almamýþ ve çeþidi de adenokarsinomdur. KT almamýþ olmasý; "baðýþýklýk sistemi pert olmuþ mudur?" sorusunu ortadan kaldýrmakta, küçük hücreli olmamasý da; þansýnýn çok yüksek olduðu anlamýna gelmektedir.
Daha önceki yazýlarýmda da okuduðunuz gibi; HTT küçük hücreli akciðer ca.da iþe yaramamakta.
Hasta kullanmaya baþlar. Bu tip bir hastaya, bir litre 33 gün yeter. Bir süre sonra; komþularý bile; hastanýn yüzüne renk geldiðini ifade ederler. Ýkinci litre istenir. Ýkinci litre kullanýlmaya devam edilirken, hasta 2 kür KT alýr. Baþlangýçtan beri epey zaman geçtiði için, tedavi nasýl gidiyor PETi çekilir. Netice:
a-... regresyon b-.... regresyon c-.... regresyon d-....regresyon þeklindedir. Belgesi var. Hasta yolu yarýlamýþtýr. Bu iyileþmeyi 2 kür KTye baðlarlar ve oðul Uður'un karþý çýkmasýna raðmen HTT kullanmayý býrakýrlar...
Daha önceleri bitkiyle ilgili dosyaya HTTye bulaþtýktan sonra, bir yýla kalmadan ulaþtýðýmý yazmýþtým.
Viyanadaki onkologun da gördüðü dosyanýn linkini tekrar veriyorum.
http://www.maltawildplants.com/CLUS/...etrifolium.php
Arkaþlar,
Az önce okudum. Prof.Dr. Oya kgönenç'in pankreas kanserinden öldüðünü. Týpký Stewe Jobs, Kamer Genç gibi.
Peki, ben size; Ýst. merkezli ve Ýst. da çok þubeli, bir hastahanenin hastasý, aslen Trabzonlu ve Ist.da yaþayan, ayrýca; Pariste yaþayan aslen Sökeli pankreas kanseri hastalarý yazmadým mý?
Eee,
Bu kadar yazý niye ki?..
Vatanla ve saðlýcakla kalýn.
- - - Updated - - -
Özür,
Akgönenç olacaktý.
Arkadaþlar,
Aþaðýdaki yazý; týp tarihine geçsin diye yazýlmaktadýr. Ama, önce; bu konu baþlýðýný okuyanlara fýrça çekmek zorundayým, kusura bakmayýn. Ben, size: "bana 'sahtekâr' diyen kiþinin, eniþtesiyle ilgili; ilk bilgisayarlý tomografi görüntülerini ve buna baðlý raporu, 2 lt HTT kullandýktan sonraki PETBT görüntüleri ve bununla ilgili raporu, telefonunuzu verin; vatsaptan göndereyim." demedim mi? 11 Eylülden beri yüzlerce okuma oldu. Bir Allahýn kulu merak etmedi...
Þimdi, geleyim; týp tarihine geçsin diye ekleyeceðim yere... Büyük harflerle yazacaðým:
1-DÝÞ ÇEKTÝRECEÐÝME; 4. EVRE KÜÇÜK HÜCRELÝ DIÞI AKCÝÐER KANSERÝ OLAYIM.
2-DÝÞ ÇEKTÝRECEÐÝME, 4. EVRE MEME KANSERÝ OLAYIM.
Kolon,rektum, prostat v.s. devam etmeyeceðim...
Þu yazdýðým iki cümleyi býrakýn, birini dahi söyleyebilecek, deðil Türkiye; Dünyada bir tane onkolog var mýdýr? Var ise, haber verin; Dünya yüzüme tükürsün...
Diyeceksiniz ki: "sakar Hoca, kafayý yemiþ."
Hem hastasýný, hem de; Malta'daki dosyayý gördükten sonra: "Bu ot ilacýný kullanmaya devam edin" diyen Viyana'daki onkologu unutmayýn. Daha önce yazdým.
Bundan sonraki yazým, en kýsa zamanda:
a-Eniþtem, niye; 6. tahlilini yaptýrdýktan sonra laboratuvar müdürü tarafýndan geri çaðrýldý,
b-Niçin, HTT ile ilgili yeni haber yok,
c-Giresun'daki hastayla ilgili olacak.
Vatanla ve saðlýcakla kalýnýz...
Arkadaþlar,
Eniþtem geçen yýl öksürük þikayetiyle (70 yaþýnda, hayatýnda sigara içmemiþ biri) hastahaneye gider ve "3. evre adeno karsinom akciðer kanseri, lenflere metastaz." denir. Beni bulur ve asla týbbi tedavi görmemesini, sadece HTT kullanmasýný, iþe yarayýp yaramadýðýndan emin olmasý için, kan tahliliyle iki deðerine baktýrmasýný, bir ay HTT kullandýktan sonra tekrar baktýrmasýný söylerim ve yapar. Bu iþlem 13 aðustosta baþlamýþtýr. Aralýk ayý ortasý; 4. ayýn bittiði tarihtir ve 5. tahlilini de yaptýrmýþtýr. Ca:125 deðeri 8, CEA deðeri ise 2 olmuþtur. Aralýk, ocak, þubat ayý biter ve martýn ilk haftalarýnda, eniþtem: "Yaklaþýk üç aydýr HTT kullanmýyorum. Acaba deðerlerimde bir deðiþiklik var mý?" diye 6. tahlilini yaptýrýr. 8 olan deðer 7,5 tur, öteki deðiþmemiþtir. Laboratuvardan çýkar, arabasýna biner ve yola çýkar. Biraz sonra telefonu çalar: "Hüseyin Bey, çok uzaklaþmamýþsanýz ve zamanýnýz müsaitse laboratuvara döner misiniz?" denir. Eniþtem döner, lab. müdürü karþýlar. Lab. müdürü ordudan emekli bir hekimdir.
Aralarýnda þöyle bir konuþma geçer.
+ Hüseyin Bey, son tahlilinize bakarken önceki 5 tahlilinizi de gördüm. Kanser takibi yaptýðýnýz belli. Ne kanseriydiniz?
- Akciðer...
+ Bu deðerleri nasýl düþürdünüz? Hastahane, RT-KT filân...
-Hayýr.
+Eee, nasýl oldu bu?
-Benim kayýn birader ot iþiyle uðraþýr, onun yaptýðý ot ilacýný kullandým.
+Hüseyin Bey, sizden tekrar kan vermenizi istiyorum, ücretsiz. Sizin karaciðer, böbrek fonksiyonlarýna, insülin deðerlerinize v.s. bakalým.
Eniþtem kan verir. 3 saat süreyle, müdür eniþtemi lab.da gezdirir, çay kahve içip sohbet ederler. Tahlil sonuçlarý gelir ve müdür: "Hüseyin Bey, deðerleriniz mükemmel. Siz bana; kayýn biraderinizin telefonunu verin." der.
Müdür o akþam saat 21.30-22.00 sýralarýnda beni arar:
+ Sakar bey, bugün eniþtenle görüþtük. Adres vereyim, bana o ot ilacýndan gönder.
- Müdür bey, iyi diyorsun da, nerede kullanacaksýnýz, daha önce böyle bir hastalýkta denediniz mi, denemediniz mi, iþe yaradý mý, yaramadý mý diye bir þey demiyorsunuz...
+Kayýn validem kanser!...
Gönderdim. Bir süre sonra "2. litreyi gönder." Bir süre sonra da: "3. litreyi gönder..." durumu oldu.
Geleyim HTT ile ilgili niçin yeni haberler gelmiyorun cevabýna.
Geçen yýl;
Ýzmir'de kemik çürümesi olan emekli öðretmene, yine Ýzmir'de LAM hastasýna, Didim'de hodgin lenfomasý hastasý kadýna, Kuþadasý'nda Parkinson hastasýna, yine Kuþadasý'nýn bir köyündeki Gut hastasýna, Söke'deki lösemi hastasý adama HTT verdim ve hiç birinden; "Kullandým-kullanmadým, iþe yaradý-yaramadý "diye bilgi gelmedi. Kendi kendim söz verdim: "2018 yýlbaþýndan itibaren kimseye deneme maksatlý HTT vermeyeceðim." HTT boþu boþuna harcanýyor.
Gelelim Giresun'daki hastaya...
Hastanýn oðlu beni Ýstanbul'dan arar:
+Hocam, ben sizin telefonunuzu Karaman'daki arkadaþtan öðrendim. Annem Giresun'da. Meme kanseri diye baþladý, kestiler KT ler. Arkasýndan; "Maalesef..." yine ameliyat, yine KTler. Arkasýndan, yine; "Maalesef kemiklere, beyne metastaz..." Yine KTler... En sonunda da "týbben yapabileceðimizi yaptýk. Hastayý alýn götürün!..." Durum bu.
-Mustafa Bey, ilk teþhis konduðunda beni bulsaydýn; anneni hastahane yüzü göstermeden kurtarýrdým. Ben HTTnin meme kanserini tedavi ettiðini biliyorum. Metastazlarý ne olursa olsun, tedavi edeceðini de biliyorum. Ama, annenle ilgili olarak endiþem þudur: "hastanýn baðýþýklýk sistemi; aldýðý KTler sebebiyle pert oldu mu, olmadý mý? Sýkýntý budur. Beyin, kemik... v.s. hepsi hikâyedir. Baðýþýklýk sisteminin pert olup olmadýðý ilk litrede belli olur.
+Hocam, baþka þansýmýz kalmadý, denemek zorundayýz.
- Adres ver göndereyim.
Nasýl saklanacaðýný, hangi dozda kullanacaklarýný, sigara ve tedavi makstalý baþka bitki kullanmanýn yasak olduðunu anlatýrým ve gönderirim. 24-25 gün sonra telefonum çalar. Arayan hastanýn oðludur, der ki: "Hocam, Girsun'dan inanýlmaz haberler var. Annem kilo almaya baþlamýþ. Kemik aðrýlarý azalmýþ, yüzünün rengi düzelmiþ, tuvalete bile gidip gelir hale gelmiþ. Ýþe yararsa 4 litre kullanacak demiþtiniz. 2. litreyi gönderin." Daha sonra 3. litreyi gönderin durumu. 3. litre bitmek üzereyken; hasta Ýstanbul'a gider ve PETBT çektirilir. Denen: "Öyle bir hastanýn, böyle olmasý MÜMKÜN DEÐÝL!..."
Hastanýn oðlu beni aradý ve yukarýdaki durumu anlattý: "Hocam, geçmiþin itibariyle cehennemlik olacaksýn, bizim ailenin ettiði dua sizi cennete götürür. 4. litreyi de gönder."
Durup dururken, Giresun'daki hastayý niye anlattým: "EDÝLEN DUANIN TONAJINA DÝKKAT EDÝN!..." diye...
Bundan sonraki yazý; Fikret By'in 2 litre HHT kullandýktan, ikinciyi kullanýrken aldýðý 2 kür KT sonunda çekilen PETBT raporunu yazacaðým. Cep telefonuna göndermeyi biliyorum da, buraya göndermeyi beceremiyorum. Hâlâ perikondritli kulak fotoðraflarýmý bile gönderemedim. e-posta adresi verirseniz gönderirim, bunu becerebiliyorum.
Arkadaþlar,
Ýki ay HTT kullandýktan ve son litreyi kullanýrken 2 kür KT almýþ Fikret Bey'in 2. PET/BT raporunun son bölümünü aynen aktarýyorum.
Hastanýn güncel bulgularý 18.12.2017 tarihli diðer bir merkezde yapýlan PET/BT tetkiki ile karþýlaþtýrýldýðýnda;
a-Sað supra/infraklavikuler ve sol infraklavikuler lenf nodlarýnda regresyon olduðu;
b-Sað akciðer üstteki kitlede ve bilateral pulmoner nodüllerde regresyon olduðu;
c-Mediastinel, sað pektoral ve sað parasternal ile interaortokaval, sol paraortik ve sol iliak lenf nodlarýnda regresyon olduðu;
d-Ýskelet sisteminde regresyon olduðu gözlenmiþtir.
Ek bilgi: Regresyon, týp dilinde; hastalýkta gerileme demektir.
Merhaba,
Annem pankreas ca ve karaciger metastaz. Yardima ihtoyacim var. Yazilanlari kisnen okudum. Tam anladigimdan emin degilim. Dogru ot nedir nereden bulmali ve nasil kullanilmali. Tesekkurler
Arkadaþlar,
3 Kasým tarihli yazýyý alel acele yazarken; o gün telefon eden pankreas ca. hastasý yakýnýn dediklerini yazmayý unutmuþum. Ayrýca; bazý kelimeleri de eksik yazmýþým.
Telefonda hasta hakkýnda anlatýlanlarý ve TAGRÝSSO adlý ilaçtan söz edeceðim.
NOT:Dido35 özel mesajýnýz var.
Pankreas kanseri bir hastanýn yakýnýndan, 3.11.2018 tarihinde saat 12.51 de, 0536 717 16 XX telefonla aþaðýdaki bilgi verilmiþtir:
"Hocam, sizin küre baþladýktan sonra, hastamýz ilk defa; kilo aldý, halsizliði geçti ve yüzünün rengi düzeldi. Daha önceleri, günde bir kaç defa tekrarlayan karýn sancýlarý oluyordu. Hekimler, sebebini bulamadýklarýndan, bunu KTye baðlýyorlardý. Sizden sonra karýn sancýlarý 2-3 günde bir olmaya baþladý. Bunlardan birini bile baþaramayan KTyi býraktýk. Sizi bir kaç gün sonra tekrar arayacaðým."
4 gün sonra tekrar aradý ve 2. litreyi istedi, bugün de teslim aldý.
Ara not: Bu yazý 3 kasýmda yazýlacaktý, telaþtan unutuldu. Dido35 ile ilgisi yoktur.
Gelelim Tagrisso'ya...
Adam Almanya'dan telefon eder: "Hocam, ben sizin telefonu Tarsus'taki yeðenimden öðrendim. Vatsapla devam edeyim mi?" Cevap evet.
+ Karýma akciðer ca. dediler. Akciðerin birinin üçte birini aldýlar. KT yaptýlar. Þimdi de diyorlar ki: "Maalesef, beyin, kemik ve lenflere metastaz.
- Akciðer ca.nýn çeþidi ne? (Küçük hücreli dese, lafý bitireceðim.)
+Bilmiyorum.
-Patoloji raporunda yazmýyor mu?
+Ben anlamam, vatsaptan göndereyim.
Vatsaptan, Almanca bir patoloji raporu gelir. Yahu, ben Almancadan ne anlarým. Baktým, baktým... Þunu anladým ama: "adenokarsinom" Eniþtenin hastalýðýndan.
-HTTnin iþe yaradýðý bir çeþit. Denemek istersen, atla gel ve al git.
+Ben gelemem. Karýmý hastahaneye götürüp getiriyorum.
-Viyana'daki hastanýn karýsý atladý geldi aldý ve geri döndü. Karýný komþular getirsin götürsün.
+Gelirse; yeðenim gelirken getirir. Olmazsa; biz yaz tatiline gelince alýrýz. (Bu konuþma; Mart sonu Nisan baþlarýnda oluyor.) Haným zaten þu anda Tagrisso adlý bir hap verdiler onu kullanýyor. 30 tabletlik kutular halinde ve günde bir tane içiyor. Fiyatý da: 8600 € Sosyal sandýk (Alman SGKsý demek istedi herhalde...) öder mi, ödemez mi bilmiyorum. Araþtýrýyorum.
Görüþme bitti. Adamcaðýz; Tagrissodan çare umuyor. Ben köyde yaþadýðým, týp okumadýðým halde hiç bir iþe yaramayacaðýný biliyorum. Çok önceleri yazdýðým cümleleri benzer þekilde
yine yazacaðým.
Eðer Tagrisso ile kanser tedavi edilseydi; kanser hastalýk olmaktan çýkardý. Kanser ol, tagrisso kullan kurtul. Kanser ol, tagrisso kullan kurtul. Kanser ol, tagrisso kullan kurtul. Yok böyle bir þey!...
Öldüðünde 11 milyar dolar parasý olan Steve Jobs, bizden de Sakýp Sabancý bu tagrissoyu alamazlar mýydý?
Arkadaþlar,
Ýki grup halinde dört kanser hastasýndan söz edeceðim.
Birinci Grup:
Birinci hasta: 3. Evre adenokarsinom akciðer ca. lenflere metastaz denmiþ eniþtem. Hikâyesini okudunuz. Sadece HTT kullanarak dosyayý kapattý.
Ýkinci hasta: Eniþtemin yüksek okuldan arkadaþý. Teþhis: Adenokarsinom, akciðer ca. Metastaz yok. Teþhis; eniþtemden çok önceleri konmuþ. KTler almýþ, daha sonra, sadece kanserli hücrelerle mücadele ettiði (!) ileri sürülen AKILLI HAP kullanmaya baþlamýþ. Eniþtem kurtulduktan sonra,arkadaþýna telefonumu verir. Bahaneyle gezmiþ olmak için, hasta köyüme gelir. Görüþürüz ve HTT alýr gider. Ýlk HTT bitmek üzereyken,yine gelir. Hasta tepki vermemiþ; halsizliði geçmemiþ, kilo alamamýþ, yüzünün rengi de düzelmemiþ. Gitti, arkasýndan eniþteye telefon ettim: "Eniþte, arkadaþýnýn baðýþýklýk sistemi almýþ olduðu KT.ler sebebiyle pert olmuþ, bünye cevap vermedi. Þansý yok görünüyor."
Ýkinci Grup:
Birinci hasta: Aydýn-Nazilli arasýnda bir yerden geldiler. Hasta kolon ca. Ameliyat sonrasý 2 kür KT. almýþ. Beni de; o taraflarda, karýsý meme ca. olmuþ bir astsubaydan öðrenmiþler. Hasta HTT kullandý ve; kilo alamadý, halsizliði geçmedi, yüzünün rengi düzelmedi ve öldü. Yani; tepki vermedi.
Ýkinci hasta: Bir ilin merkezinde, bir bankanýn þube müdürü. Telefonumu "Müdürüm, dört senedir hastahaneye gidip geliyorsun, bir halt olduðu yok, olacaðý da... Þu adama bir telefon et." diyen müþterisinden alýr. Hasta: "Kolon ca. dendikten sonra KTler baþladý. Bir süre sonra "maalesef" dendi, bir ameliyat daha. Arkasýndan KT.ler devam etti. Þimdi de; 'maalesef kemiklere metastaz' diyorlar. 4 yýlda 32 kür KT aldým."
Cevap: Müdürüm çok KT almýþsýn. Almýþ olduðun KTler sebebiyle baðýþýklýk sistemin pert olmuþ olabilir. Sizde kemik metastazlarý olduðu için aðrýlarýn vardýr. HTT kullanmaya baþladýktan 21 gün sonra, aðrýlarýn iyice azalýrsa; baðýþýklýk sistemin pert olmamýþtýr. Eðer öyle olursa; kullanacaðýn miktar 4 litre ve dört ay.
Hasta 22. gün telefon etti: "Hocam, aðrýlarým iyice azaldý."
Ayný kanserlerden ikiþer örnek verdim. Çeþitleri bile ayný. Her iki kanser, HTT açýsýndan hastalýk bile sayýlmazlar.
Arkadaþlar,
Ne anladýnýz?...
Benim anladýðým: Sadece HTT kullanarak, bazý hastalarýn kurtulma þansý var iken; KTler sebebiyle, bu þansa sahip hasta; kurtulma þansýný riske atmaktadýr.
Yýllar önce,HTT konusunda çýrak olduðum zamanlarda ne demiþtim:"Týp bana kansersin derse, asla; ameliyat olmam, RT-KT almam. Sadece HTT kullanýrým. Kurtardý kurtardý, kurtaramaz ise; týp zaten kurtaramaz." Bu cümlenin son bölümü yazýlmamýþ, üç nokta olarak býrakýlmýþtý. Þimdi ise, HTT konusunda kalfa durumundayým. Ustalýk mý, ömrüm yetmez.
Yapýn, yapýn diye niçin yalvardýðýmý, Viyana'daki onkologun niçin "Bu ot ilacýnýn kullanmaya devam edin." dediðini anladýnýz mý?
Vatanla ve saðlýcakla kalýnýz.
Hocam, bir hasta için, görüþmek isterim. Telefon numaranýzý mail atabilir misiniz?
okumuslara@gmail.com
Sakar Hocam merhaba.
Öncelikle yeniden yazmaya baþlamanýza çok sevindim. Zira gerçek doðrularý paylaþmak, günümüzde adeta kral çýplak gibi bir durum oldu.
Siz HTT nin oluþumu için 6 aylýk bir süreye ihtiyaç var dediniz. Ankara da güneþ artýk kayboldu, ayazlý günler baþladý. Þuanda bitkilerin zeytinyaða bekleme süresi 5 ay oldu. Ne dersiniz? HTT Olmuþmudur?
Sevgi ve saygýlarýmla
Ýçeriye al, güneþ gören pencere önüne koy. Altý ayý mutlaka doldursun.
Arkadaþlar,
Dün gece, geçen aðustosta yaþanmýþ, "kadýn: 'Hocam, sen; bir ölüyle konuþtun, ben ise; bir ölüyle evliyim.' dedi." þeklinde bitecek olan olayý yazmaya baþlamýþtým. Yazýnýn 2/3ünü yazmýþtým ki; Hatun fark etti. Dedi ki: "Ne yazýyorsun?" Ben de, anlattým. Bana: "Býrak böyle þeyleri, yazma!..." dedi ve sildim.
Ne yapayým; yazayým mý, yazmayayým mý?
Not: 30 Kasým günü, bulunduðum köyde, bize göre çok genç bir kadýn kanserden öldü. Bu hastanýn hiç bir yakýný, bana: "Hocam, sen ne halt ediyorsun? Bu insanlar niye seni görmeye geliyorlar?" demedi, iyi mi?
- - - Updated - - -
Arkadaþlar,
Anlamadýðým þu: benim son mesajýmýn yazýldýðý saat: 0.49
Sað taraftaki, yeni mesajlar bölümünde ise; 3.49... Bu 3 saat fark ne ki? Anlamadým.
Arkadaþlar,
1- Köyümüzde genç yaþta ölen kadýnýn böbrek/renal tümör sebebiyle öldüðünü, taziye ziyareti dönüþü Hatun söyledi. Bu konuda; hem Sakýp Sabancý, hem de Söke Sarýkemer'deki böbrek kanseri hastasýný birlikte yazmýþtým. Tekrar etmeyeceðim. Sarýkemer'deki hasta hala yaþýyor.
2- Daha önce yazdýðým, eniþtemin okul arkadaþý 10 aralýkta öldü. Ne KT ne de AKILLI HAP kurtarabildi.
3- Baþka bir taziye ziyaretinde, pazar günü edindiði bilgi: MÝGREN TEDAVÝ EDÝLMÝÞTÝR.
Bilginize...
Vatanla ve saðlýcakla kalýnýz.
SM-J600F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Arkadaþlar,
Çok kýsa yazacaðým.
16.01.2019 tarihinde vatsaptan bana; 2 tahlil ve bir pataloji raporu ile kemik sintigrafisi sonuçlarý gönderilir. Hastanýn oðlunun dediði þudur: "Hocam, görüþünüzü almak isterim."
Gelen bilgilere göre:
Hasta 73 yaþýndaki S.K.dýr ve prostat kanseri, 4. evre ve kemiklere metastaz... Hasta KT almamýþtýr. RT almaktadýr.
Görüþümü bildiririm.
17. Ocakta adres verilir, ayný gün gönderilir ve 18 de kullanýlmaya baþlanýr.
25 Ocakta tekrar tahlil sonuçlarý gönderilir ve hastanýn kullanmakta olduðu Casodex adlý ilaçtan söz edilmektedir.
Gelen tahlil sonuçlarýna göre PSA:
9.11.2018: 1056, 24.12.2018:1037 24.01.2019:12,98
Üre:20.12.2018 de 124 iken 24.01.2019 da 30.4
Bu dediklerimin hepsinin belgesi elimde.
24 Ocaktaki tahlil sonuçlarýndan sonra Hekimin, hastanýn oðluna dediði:
-Týbbýn dýþýnda bir þeyler var, deðil mi?
-Evet. (Hepsi bu.)
Blginize...
NOT: Bu yazý hatunun bilgisi dýþýnda yazýlmýþtýr. Yani; kaçak bir yazýdýr.
Arkadaþlar,
Önceki yazýda sözünü ettiðim kiþinin oðlu, beni bugün aradý: "Hocam, babamýn PSA deðeri þu an; 0.45 Artýk; üst kata da, alt kata da hiç bir þey kullanmadan inip çýkabiliyor. Sen bize bir litre daha gönder."
Filmi geriye sarayým.
Hasta Ankara tarafýnda, oðlu ise; Kayseri taraflarýndadýr. Beni, birinden öðrenir, HTT ister. Teþhisle ilgili deneni yazmýþtým. Ýlk litrede; yürüyemeyen hasta; yürüteçle yürür hale geldi. Ýkinci litreden sonra; yürüteçi attý ve düz yürür hale geldi. Üçüncü litreden sonra; hastanýn oðlunun ifadesine göre; "Üst kata ve alt kata; hiç bir alet yardýmý olmadan inip çýkabiliyor.Hekim, ayak iþine üç aya sonra bakalým, dedi." der. Ayakta þiþlik vardýr...
Yani; Sakar Hoca, bu kadar yazýyý, hep; HTT yapýn, yapýn diye yalvarmasýnýn týbbi dayanaklarýný izah etmek için yazdý.
Daha ne diyeyim.
Vatanla, saðlýcakla ve adil seçimlerle kalýnýz.
Elbette; HUKUKLA!...
Sayýn Hocam,
Bu HTT devasýnýn bir baþlýkta nasýl yapýldýðýný ve nasýl kullanýlmasý gerektiðini de anlatsanýz, çok makbule geçecek diye düþünüyorum.
Saygýlar sunarým,
Allah ecrinizi artýrsýn
Üstadým þurada anlatmýþ sakar hoca... Malzeme sarý kantaron ve sonuç kantaron yaðý :)
https://www.hukuki.net/showthread.ph...ilac-yapacagiz
Sayýn hocam ; Ülseratif kolitle ilgili bir kaç paylaþýmýnýzý gördüm fakat net bir þey yok galiba yada ben bulamadým. Bu konuda tecrübeleriniz varmý? Varsa sonuç ve kullaným tavsiyeniz nedir. Yardýmcý olursanýz çok memnun olurum. Teþekkür ederim.
Ülseratif Kolitle ilgili olarak; Konya'da benden üç yaþ büyük, emekli öðretmen Mustafa Bey'den söz etmiþtim. Hangi baþlýk altýnda yazdým, hatýrlamýyorum. Beni Ýzmir'deki kýzýndan öðrenmiþti. 3-3,5 yýldýr iþe yaramayan týbbi tedavileri býrakýp, sadece HTT kullanmýþ ve 45 gün kadar sonra "dýþký kývam tutmaya baþladý." demiþti. Ýki litreyi bitirdikten sonra gittiði hekim: "Nasýl oldu bu iþ?" deyince, benden söz etmiþti. Hekim bu sefer:"Söyle meslektaþýna, ilik yetmezliði sebebiyle kan üretemeyen bir hasta var, ona da ilaç yapsýn." demiþti. Daha sonra, baþka bir olayda HTTnin "ilik yetmezliði sebebiyle kan üretemeyen, kan ve ilik nakli gerekiyor, denmiþ hastayý tedavi ettiðini gördük. Bu hasta, kýzýmýn, iþ yerindeki kýz arkadaþýnýn annesi idi. Tahlil sonucu üzerine Fibroz+AKS notu düþülmüþ hasta...
Vatanla, hukukla ve saðlýcakla kalýn...
Arkadaþlar,
Dengir Mir Mehmet Fýrat akciðer ca.nin beyinciðe metastazý sebebiyle öldü, haber bu. Küçük hücreli ise; HTTnin yapabileceði hiç bir þey yoktu. Küçük hücreli dýþý akciðer ca ise; boþu boþuna ölümdür.
Ben, bu kadar yazýyý niye yazýyorum ki?...
Niye; "diþ çektireceðime 4. evre küçük hücreli dýþý akciðer ca olayým." diye yazdým ki?...
Eniþtemi, Viyana'daki R. Beyi niçin anlattým?
Arkadaþlar,
Devir, virüs kökenli korona...
Virüs kökenli; HPV hastasý 3 kiþiden ve ayný anda, ayný hastanedeki 6 domuz gribi hastasýndan, sadece birinin; HTT kullanan kiþinin kurtulduðunu yazmýþtým. Maltawildplants sitesindeki bitkiyle ilgili dosyada: ANTÝVÝRAL yazdýðýný görmüþ olmalýsýnýz. Ne demek istedim?...
Lenfoma, Hodgkin lenfomasý, Haþimato, Crohn hastalýklarýndaki baþarýsýndan söz etmeyeceðim.
Çünkü, bu iþ; boyumu aþtý...
Þu anda, Ankarada bir kadýn PEMFÝGUS VULGARÝS hastalýðýnda kullanmakta.
Vatanla ve saðlýcakla kalýn..
Nuray Hafiftaþ'tan haber var!
Kanser tedavisi devam eden Türk halk müziði sanatçýsý Nuray Hafiftaþ'ýn saðlýk durumuyla ilgili açýklama yapýldý.
GönderYazdýrNuray Hafiftaþ'tan haber var!
DHA
Temmuz ayýnda geçirdiði kalýn baðýrsak ameliyatýndan sonra karaciðerine de sýçrayan kanser nedeniyle Pendik'teki özel bir hastanede tedavisi devam eden Nuray Hafiftaþ'ýn saðlýk durumuyla ilgili yapýlan açýklamada, "Yaklaþýk iki buçuk, üç ay sonra genel bir deðerlendirme yaparak hangi seri tedaviyle devam edeceðimize karar vereceðiz" denildi.
Onkoloji Uzmaný Prof. Dr. Hakan Karagöl, Hafiftaþ'ýn son dönemlerde artan aðrý ve yakýnmalar sebebiyle hastaneye baþvurduðunu, ilk incelemelere göre karaciðerinde lezyonlarýn gözlendiðini ve hýzlý bir þekilde tedavi sürecine baþladýklarýný ifade etti. Karagöl yazýlý açýklamada, Þu anda Nuray Hanýmýn bünyesinin tolere edebileceði þekilde tedavi uyguluyoruz. Nasýl fayda göreceðini ise ara deðerlendirmeler sonunda anlayacaðýz. Yaklaþýk iki buçuk, üç ay sonra genel bir deðerlendirme yaparak hangi seri tedaviyle devam edeceðimize karar vereceðiz" dedi.
"KORKULARIM VE ENDÝÞELERÝMÝ YENDÝM"
Hastane odasýnda fotoðrafý da paylaþýlan Nuray Hafiftaþ, durumu 5 ay boyunca tüm sevenlerinden sakladýðýný, çok zor bir dönemden geçtiðini belirterek, Hayatým bir anda tepe taklak oldu. Ben normalde çok pozitif bir insaným, içimde yaþattýðým bir çocuk var ama bu kez baþaramadým" dedi. Nuray Hafiftaþ, Ýlk tedaviye baþladýðým süreçte çok yoruldum çünkü çok yoðun bir þekilde kemoterapi alýyordum Ancak buraya adým atar atmaz doktorumun hastalýðým hakkýndaki detaylý bilgi paylaþýmlarý beni çok mutlu etti. Buraya büyük bir mutlulukla geliyorum. Ayný zamanda burada aldýðým psikolojik destek ile korkularým ve endiþelerimi yendim" ifadelerini kullandý. DHA
----------
Haber buydu. Netice?...
Yasaklý günlerde okuyun diye aktardým.
Arkadaþlar,
Samsung SM J600F model telefon kullanýyorum. PC kullanýrken bile; perikondritli kulaðýmýn fotoðrafýný buraya yükleyemedim. Teknoloji fukarasý biriyim. Ama, bana Vatsaplý telefonla ulaþan kiþilere o fotoðrafý gönderebiliyorum. Buraya, yok...
Nasýl olacak bu iþ?...
Lâf aramýzda: 65 yaþ yasaðýndan beri, esir oldum.
Yasak geliyor, beni buluyor. Yasak kalkýyor; beni bulmuyor. Nasýl ama?...
Yaklaþýk bin nüfuslu köyde yaþýyorum. 1975 ten beri... Ýhtiyaçlarýmý karþýlayacak, hiç kimsem yok. Market bana 30 m. karakol 50 m. Kaçak gidip geliyorum. Ýyi de; kasap, manav, eczane 20 km. ötede... Nasýl olacak bu iþ?...
Yetmedi, hekimler diyorlar ki:"65 yaþ üstü kiþilerde, hareketsizliðe baðlý olarak; anevrizma, tromboz oluþabilir." Eeeee, ne olacak?...
Ye ye yat. Bir ayda 2 kilo aldým. Yasak sürerse; obeziteden öleceðim...
Özet: perikondritli kulak fotoðrafýmý buraya nasýl göndereceðim?...
Bilen yazsýn.
Arkadaþlar,
Yeni bilgi. Kadýn hemþire. Beni buldu, Söke'den.
Kocasýyla geldi. Dedi ki: "hocam, babamda nefes darlýðý var. Halsizlik var. Hýçkýrýk var. Dedem, amcam ve babam, hepsi ayný."
Kim verdiyse telefonumu.
Aldý gitti. Kullandýlar... Daha sonra bir daha geldi, kocasýyla... Yasaklý olduðum dönem.
Kadýn dedi ki:" her þey çok güzel. Hýçkýrýk bile bitti."
Sohbet devam ediyor. Bu ot ilacýný nasýl bulaþtýn?
Anlatýyorum: 1984 yýlýndaki Girit göçmeni Ali dayý, ve 25 yýl sonraki, 31 aðustos 2009 da tamircimdeki olayý, ciple gelen dozerci Ýsmali filan anlattým. Daha önce yazmýþtým.
Kadýn demez mi: "hocam, o dediðin adam, kocamýn amcasý."
Buyrun, buradan yakýn.
Arkadaþlar,
Bu yazý lüzumsuz bir yazý.
Nur Hafiftaþ meselesini biliyorsunuzdur.
Ben, Viyana'daki Kadriye Hanýmý niye yazdým?
Hani, kocasý beyin kanseri olan. Sonra ameliyat olan. Sonra, koruyucu/tekrarlamasýn (!) kemoterapileri alan, sonra;"maalesef akciðer, karaciðer ve kemiklere metastaz." denen ve sýrf HTT almak için, Viyana'dan köyüme gelip, 4 litre HTT alan kadýný ve kocasýný anlatmýþtým.
Onkoloðun ne dediðini de...
Baþka sözüm yoktur...
Arkadaþlar,
Yazarken; utanýyor ve üzülüyorum.
GS baþkaný; 10 saat ameliyat olmuþ, yoðun bakýmdaymýþ, iyiye gidiyormuþ v.s...
Ne kadar düþündüm; yazayým mý, yazmayayým mý diye...
Kulis bilgilerine göre:" 4.evre mide kanseri... Çoklu metastaz."
De ki; yoðun bakýmdan çýktý. Ne olacak? KT.ye baþlayacaklar. Sonra ne olacak: Prof. Dr. Yaþar Nuri Öztürk gibi olacak...
Özür dilerim, yazmak zorunda kaldýðým için.
Adamý tanýmam, etmem.
Hocam 4.cü evre hem de çoklu metastaz yapmýþ mide kanseri iyileþmez ki :(
Midenin kanserli bölümünü almýþlar sanýrým. Bir FB'li olarak Allah korusun GS baþkanýný diyorum...
Arkadaþlar,
Daha önceleri ne yazdým: "ben kanserden korkmam, KT almýþ hastadan korkarým."
Bir: on saat ameliyat demek; mide dýþýnda da ameliyat demektir.
Ýki: bir kanser türü; köken itibariyle HTT tarafýndan tedavi edilebiliyorsa, metastazlarý da tedavi edilir.
Geçmiþte "hasta çok zayýflamýþ, ameliyatý da KT.yi de kaldýramaz." denmiþ, 35 ve 70 yaþýndaki iki mide kanserini yazmadým mý?
Daha teþhiste: " serviks/rahim aðzý kanseri. Rahim aðzýnda bir, vajina yan duvarýnda bir, karaciðerde iki, her iki akciðerde birer, lenflerde 16, toplam 22 yerinde tümör var." denmiþ, arkadaþýmýn kýz kardeþini yazmadým mý?
Daha teþhiste: "4.evre akciðer ca. Skuamöz hücreli. Kemiklere kadar metastaz, týbben yapýlacak bir þey yok, hastayý alýn götürün." denmiþ, aslen Bingöllü adamý yazmadým mý?
Hiç sigara içmediði halde, 3. evre adenokarsinom, lenflere kadar metastaz akciðer ca olan eniþtem/kýzkardeþimin kocasýndan hiç týbbi müdahale olmadan kurtulduðundan söz etmedim mi?
Madem merak ediyorsunuz:
"Diþ çektireceðime; 4.evre mide kanseri olayým."
Arkadaþlar,
Son yazýmýn, sondan bir önceki cümlesý þöyle olmalýydý: " Sayýn illegal, madem merak ediyorsunuz cevap vereyim..."
Hocam bana ulaþabilirmisiniz lütfen 05326959656
Muratdurali1987@hotmail.com
Sakar Hocam yaðdan temin etmek istiyorduk ama siz bu iþi ticari olarak yapmiyorsunuz biliyoruz.Cevrenizden öyle yapýp satan biri varsa bilgilerini mesaj olarak yazar mýsýnýz,ihtiyacimiz oluyor da.
Ah.24
Ben göndereyim. Sýkýntý ne?
Ýnsan; tel, e-posta adresi filan verir.
Gazyaðcý ne yaptý?
Peki Sakar Hocam,size anlatýrým olur mu?Telefon Numaram : 0538 868 78 35
Sakar hocam merhaba.
Covit 19 salgýný malum, memleketimizde ve tüm dunyada aldý baþýný gitti.
Malüm asalginin "it" ile bitmesi bana bir mana ifade ediyor ama, siz ne dersiniz?
Sevgi ve saygýlarýmla . . .
Sakar Hocam merhaba,
Malüm Covit-19 tüm dünyada olduðu gibi, memleketimizi de etkiliyor.
ilgili salgýna verilen isim "Cov it" .
Son iki harfi sizin daha önce belirttiðiniz tanýmlamaya uyuyor gibi.
Konu hakkýn deneyim veya düþüncelerinizi paylaþýrmýsýnýz?
sevgi ve saygýlarýmla . . .