Cevap: 243/1,158/1.f,53/1-2 Maddeleri Gereğince Yargılanacağım!
4. Duruşma yapıldı.
Mağdur olan kişinin ifadesi alınmış. "Kimseden şikayetçi değilim, zararım da yoktur. Olmadı" demiş.
Davacının avukatı "Davadan Vazgeçme Dilekçesi" yazmış. O bekleniyor.
Davacının da ifadesi alınacak o da bekleniyor.
Dava yine ertelendi.
bi beraat edemedin kardeş
aynen :D bugün 5. duruşma yapılacak.
Beraat etmek kolay mı Benim davada karşı taraf kendine mesaj atıp bana dava açtığı halde 2 yılda zorla beraat edebildim :)
hehe :D
5. duruşma yapıldı. Dava ertelendi.
Dava dosyalarına bakacaklar ona göre karar alınacak.
Büyük ihtimal bilirkişiye gidecek. Hayırlısı..
KARAR VERİLDİ - 7. Duruşma Yapıldı.
Karşı tarafın zararını karşıladığım halde 7500TL adli para, 1 yıl 3 ay hapis cezasına mahkum oldum. YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ADALETE!
Verilen cezalar en indirimli hali. Ben Müşteki'nin internet ortamında araştırdığım ona dolandırıcı dendiği birsürü dosya sundum mahkemeye ama onlar bir tane bile birşey sunmadı!, millet ondan büsbütün full şikayetçi. Biri bile düzgün iş yapıyor demiyor. Sizlerde araştırabilirsiniz; YAŞAR TETİK ŞİKAYETLERİ
Gelde sinir olma. Hakimler hiç anlamıyor. IP ye ip diyorlar ya bildiğimiz ip varya ondan. Cahilliğin daniskası. Madem bilmiyorsun devret kardeşim senden bilen çok hakim mahkeme var, yapamıyorsan işini ver hakimliği bana ben yaparım, emekliye ayrılsınlar gençlerin önlerini açsınlar. Bana bakanların hepsi de ihtiyardı. Saçma sapan bir davada böyle bir ceza + KANIT OLMADIĞI HALDE verilmesi. Neye dayanarak ceza veriyorlar??? Umurlarındayız çok sanki.
Yahu 7500TL az bişi deil. Harç borç çalışarak ödersin de ya imkanın yoksa? Sonra niye memleket böyle.
ADALET MÜLKÜN TEMELİYSE MÜLKÜN SAHİBİ AZİZ ALLAH'TIR.
Mahkemeler milletin vicdanıdır. Yeri geldiğinde birşey yapılamıyorsa vicdanının sesini dinlemelidir. Kafasına göre veriyor bunlar ceza ya olaya bak. Kesin akşam eşi eve almamıştır ondan böyle oldu Tevbe ya.
İtiraz dilekçesinde bulunacağım.
temyiz edebilirsiniz, şanslıysanız dilekçenizi okuan biri çıkar, değilsenin aynen onanır,
hukuk bitik, ben yatıp kalkıp ceza davasıyla uğraşmadığıma şükür ediyorum, verilen kararlar yapılan yargılamalar, delil inceleyen yok, bilirkişi desen neyi biliyor şüpheli.
temyiz ediyorsun 2 satırla onanıyor, karar düzeltme talep ediyorsun, gerekçe yazması gerekirken "hukaka uygundur" diyor geçiyor, kanun maddesi var, aykırı karar alınıyor...
Kararın geri bırakılması olayını kabul etmiştim. Temyiz olamaz. İtiraz olabilir bende itiraz dilekçesini bikaç güne hazırlarım.
Çok sıkıldım çok.
sahi sonuç ne oldu merak ettik bizde :/