Allah geride kalanlara sabır versin!Alıntı:
Hepinize teşekkürler HOŞÇAKALIN:/
Printable View
Allah geride kalanlara sabır versin!Alıntı:
Hepinize teşekkürler HOŞÇAKALIN:/
Bir insan kendini öldürmek istyorsa bu hastalıklı bir düşüncedir , o insan hastadır ve mutlaka tedavi edilmeyi hak eder . O insanın içinde bulunduğu durum her ne olursa olsun ölüm isteği hastalıktır. Bunu ben demiyorum kim diyor , Psikoloji Profesörü Depresyon ve İntihar kitabında diyor.
Sevgili dostum eğer kendini öldürmek istiyor ve kendine engel olamayacak durumdaysan psikiyatriye başvur.
Ayrıca değerli site yönetimi birisi sizi telefonla arasa kendimi öldüreceğim lütfen yardım edin dese ve telefonu kapasa , hadi hoşçakalmı diyeceksiniz.
Durumu Polise Devlete intikal ettirip kişinin adresini tespit ettirip kişinin gerekirse zorla psikiyatrik yardım almasını sağlamak yasal bir zorunluluk değilmidir.
Ayrıca değerli intihar etmek isteyen kardeşim , bak ev eşyalarına haciz kalkıyor , sen hayattaykende babanın emekli maaşına haciz koyamazlar ölsende koyamazlar
Maaşını asgari ücretten gösteririz sigortada 150 tl kesinti yaparlar ölüncende ne olucak
Bide şu intihar edicen diye sana gösterimi yapan burası hukuk sitesi diyen bay akıllı hukukçu olması gereken en üstün insani meziyetlere sahip olmalı
MAdem nORMATİF bir bilim bu uygulayıcısıda normatif olmassa adı hukuk olmaz guguk olur sonrada hukukçularımıza gakguk diye bağırttırıp dururlar
Yanlış düşünüyorsun. Allaha dua et bol bol allah herşeyin üstesinden gelir. :ok